Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Pomoc devojke, prvi put sam u situaciji...

> Bojanaa12: > Preuzela sam haljinu, vracene su pare clanici Dobro je! Ne ponovilo se!
2018 11 22
> Bojanaa12: > Preuzela sam haljinu, vracene su pare clanici Da li je haljina u istom stanju kao kad ste je poslali?
2018 11 22
> Bojanaa12: > Preuzela sam haljinu, vracene su pare clanici Odlično, drago mi je što se ova čitava tututma završila. Žao mi je samo zbog toga što si morala sve ono da doživiš, ali kao što rekoh već- još jedna u nizu životnih lekcija, tako da ostavi sve to iza sebe. 😉😊😘 I, da, kao što je i MileSanja pitala, javi da li je haljina u istom stanju u kakvom si je i poslala?
2018 11 22
I mene zanima stanje haljine, pomno sam pratila ceo proces, pa bar da saznamo sta je bilo na kraju serije :)
2018 11 22
To je bio razlog mog vracanja haljine. Samo sto ti imas mnogo bolju kameru , ja sa mog telefona ne mogu to lepo da prikazem.
2018 11 22
Ne znam gde si je ti kupila i od koga, ali moj utisak je bio da je neko haljinu nosio ,i ako ima etiketu koja je mozda vracena. Ili da je negde dugo stajala. Po mirisu haljine bi rekla da mirise na neki parfem, i da je nosena. Mozda si je i ti takvu kupila.
2018 11 22
> sandrasandrita: > Ne znam gde si je ti kupila i od koga, ali moj utisak je bio da je neko haljinu nosio ,i ako ima etiketu koja je mozda vracena. Ili da je negde dugo stajala. Po mirisu haljine bi rekla da mirise na neki parfem, i da je nosena. Mozda si je i ti takvu kupila. Ja sam je kupila u Bershki i sigurno je niko nije nosio jer nije etiketa koja moze da se vrati, vec ona kojoj plasticni deo pukne kada se skine. Nemojte sad da pricate i da je polovna, mislim da zaista nema smisla posle svega. Dobili ste pare nazad, Zelim Vam sve najlepse i da imate lakse saradnje od ove, Dovidjenja
2018 11 22
Da je neko nosio ovu haljinu sa etiketom kontam da bi se etiketa videla. Parfem moze da ostane od probanja. Meni ovo zvuci kao da se haljina ostetila u transportu.
2018 11 22
Stigla mi je u roze kesi pomalo prozirna. Nije imala cak ni postexpres kesu sto se retko kada desava. Svakako vratila sam kakvu sam je dobila. Platila sam dve postarine plus provizju ukupno oko 500 dinara.
2018 11 22
Nezahvalno je bilo koga ovde optuzivati niti stati na neciju stranu, stvarcice sa tim perlicama su jako osetljive i nezne, dovoljno bi bilo da su u posti bacili neki malo tezi paket na ovaj i poneka perlica bi vec ispala, pa nije iskljuceno da je ostecenje nastalo i u transportu. Svakako mi je drago da je problem resen izmedju clanica :)
2018 11 22
Ja sam je predala u zapakovanoj Women Secret kesi, nije do mene ako je u posti nisu dodatno upakovali. Slazem se, mozda je osteceno u transportu, svakako se problem mogao resiti bez 100 poruka, vredjanja, negativnih ocena i pretnji. Do sada, za 4 godine nisam nikoga prevarila, sto bih bas sad eto odlucila da Vi budete prvi?
2018 11 22
Do danas nije bilo tako da je ostecena u transportu nego sam isto vredjana na sve nacine da imam sumnive saradnje.
2018 11 22
U svakom slucaju haljina jeste osetljiva, rad je u nekom tankom koncu. Slobodno slikaj na koliko mesta viri koncic. Meni to lici i na fabricku gresku. Jer je nemoguce da je neko uspeo rucno da tako postavi taj konac da štrči.
2018 11 22
Ne kazem da jeste osteceno u transporu, ali to je jedna od mogucnosti. Isto tako ste Vi pricali da sam je ja poslala takvu, pa jos i nosenu, pa da sam prevarant, pa me vredjali i pretili i lupali negativne. A onda ovde gde druge clanice citaju, pisete sve mirno i lepo. Hvala Bogu pa imam slike Ja se Vama nikad nisam obratila sa nepostovanjem, na svaku poruku Vam lepo i vaspitano odgovorila - to je najbitnija razlika izmedju Vas i mene. Ovo je poslednja poruka od mene Vama, Jos jednom - sve najlepse i pozdrav
2018 11 22
Imam i ja tvoju drsku poruku na viberu kako neces vratiti novac.
2018 11 22
1 2 ... 5 6 7 8