Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Pomoc devojke, prvi put sam u situaciji...

Sandra je to predlozila, ja se slazem.
2018 11 21
Moja savest je takodje cista jer u zivotu nisam nikog prevarila ni za dinar a kamoli nesto drugo.
2018 11 21
> sandrasandrita: > Moja savest je takodje cista jer u zivotu nisam nikog prevarila ni za dinar a kamoli nesto drugo. Vidi se i po negativnoj oceni, i po dve negativne koje niste dobili:) A o uznemiravanju, zivkanju i pretnjama da ne pricamo...
2018 11 21
Ako je dogovor pao i ako tako odgovara obema ,onda tako uradite i onavestite me kako je proslo .Znaci Vi Sandra sutra saljete haljinu sa otkupom umanjenim za postarinu . Pozdrav Spotter
2018 11 21
Saljem jos veceras mislim da cu stici do sedam da odem do poste zelim da se sve zavrsi.
2018 11 21
Stignite sto pre Sandra ,ne mislite nego saljite i zavrsite ovu smarajucu farsu vise ,
2018 11 21
U redu.
2018 11 21
Moje dame, pouka, ne kupujte haljine sa sljokicama, cak ni detetu. Nema sanse za redovno odrzavanje. Niti se mogu oprati, niti savijati i slati da se nesto ne zakaci. Ps. Jel etiketa jos na haljini?
2018 11 21
I jos jedno pitanje, posto je do saradnje doslo, i ja ocigledno nisam zadovoljna, clanica je zvala, pretila i ludovala, toliko da sam rekla majci da je blokira (na njen telefon je pisala, a zena je na poslu) jel smem ja da ostavim negativnu? Ili ce Ana (ne zove se Sandra nego Ana) ipak biti postedjena, kao i u prethodnoj saradnji, pa ce opet da se izvlaci na pozitivne kad joj se ne svidi sledeca stvar?
2018 11 21
> Bojanaa12: > I jos jedno pitanje, posto je do saradnje doslo, i ja ocigledno nisam zadovoljna, clanica je zvala, pretila i ludovala, jel smem ja da ostavim negativnu? > Ili ce Ana (ne zove se Sandra nego Ana) ipak biti postedjena, kao i u prethodnoj saradnji? I opet se vracamo na pocetak ..vidite ovako Bojana . Niko od Vas dve nije zadoviljan tako da bi bilo najbolje da obe ostavite negativan jedna drugoj ,vratite novac i haljinu i pravite se kao da se nista nije dogodilo . Tako uradite posto bockanju i peckanju kraja nema i vidim da je problem neresiv .
2018 11 21
Zasto ja da dobijem negativan kada sam vratila pare? Glavni razlog vracanja novca je da ne bih imala negativne koje nisam ni zasluzila. Ona nema zasto da bude nezadovoljna, pare je dobila nazad. Zaista nemam nameru da bockam, evo sto se mene tice, ja stajem. Samo me je eto zanimalno da li bi trebalo da ostavim negativnu. Hvala Vama svakako na trudu.
2018 11 21
Vasi negativni su obrisani kada ste se dogovorile da se pare vrate ...u cemu je sada problem ?
2018 11 21
> AppleRed: > Moje dame, pouka, ne kupujte haljine sa sljokicama, cak ni detetu. Nema sanse za redovno odrzavanje. Niti se mogu oprati, niti savijati i slati da se nesto ne zakaci. > Ps. Jel etiketa jos na haljini? Etiketa jeste na haljini varcam je kakvu sam je dobila.
2018 11 21
Nista, hvala. Javljam se sutra kada preuzmem haljinu i brisem temu.
2018 11 21
vracam*
2018 11 21
1 2 3 4 5 6 7 8