Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Pomoc devojke, prvi put sam u situaciji...

Zadovoljna sam samo je pitanje da li treba ona prvo da mi uplati novac? Ili kako kaze da platim postarin i stavim otkup?
2018 11 21
Vidite ovako .Posto je ona ipak prihvatila da Vam vrati vas novac s obzirom da govori da haljina nije imala ostecenja , sacekajte da vam uplati novac ,zatim od tog novca izdvojite za postarinu ,idite u postu sa haljinom u najkracem roku ,napomenite sluzbeniku da je haljina poklon da tako stavi u doznaku posiljke ,platite postarinu i posaljite haljinu nazad vlasnici . Ona ce me obavestiti da li je i kada haljina stigla . Mislim da je to najvise fer nacin da se resi ova farsa.
2018 11 21
> sandrasandrita: > Zadovoljna sam samo je pitanje da li treba ona prvo da mi uplati novac? Ili kako kaze da platim postarin i stavim otkup? Pa niste maloumni da sa 200 pozitivnih ne možete sa se snađete.. Ja bih šta više dodala da ste i bezobrazni. I svakako Vama nivac vratila nebi... Razlog je drskost, zvanje roditelja od Bojane.. I iskreno da Vam kažem čekala bih da vidim te Vaše drastične mere koje pominjete... Toliko od mene i prijatan dan...
2018 11 21
Pa u cemu je tacno problem, Bojana ne moze preuzeti haljinu dok ne uplati otkupnu cenu? Onog trenutka kad preuzme, Vama Sandra leze novac postnet.
2018 11 21
> Spotter: > Vidite ovako .Posto je ona ipak prihvatila da Vam vrati vas novac s obzirom da govori da haljina nije imala ostecenja , sacekajte da vam uplati novac ,zatim od tog novca izvojite za posterinu ,idite u postu sa haljinom ,napomenite sluzbeniku da je haljina poklon da tako stavi u doznaku posiljke ,platite postarinu i posaljite haljinu nazad vlasnici . Ona ce me obavestiti da li je i kada haljina stigla . Mislim da je to najvise fer nacin da se resi ova farsa. Tako je
2018 11 21
> LunaLuBeka: > Pa u cemu je tacno problem, Bojana ne moze preuzeti haljinu dok ne uplati otkupnu cenu? Onog trenutka kad preuzme, Vama Sandra leze novac postnet. problem je resen ..niste razumeli poruku
2018 11 21
Zato sto je dogovor bio da ona prvo upalati novac kako je napisala clanica spotter da cekam da legne novac. A ne sad je promeni da haljinu saljem sa otkupom. Receno mi je da prvo treba da dobijem novac pa da vratim haljinu ?
2018 11 21
E vidite, zbog vase blage neuravnotezenosti, ja nisam sigurna da cu dobiti haljinu ako Vam uplatim unapred. Ovako smo obe sigurne.
2018 11 21
Bojana ,dobicete haljinu ...u suprotnom clanica Sandra ide na blok a njeni podaci u policiju .Prica je zavrsena .Sve sam Vam objasnila u porukama i praticu sta se dogadja .
2018 11 21
> Bojanaa12: > E vidite, zbog vase blage neuravnotezenosti, ja nisam sigurna da cu dobiti haljinu ako Vam uplatim unapred. > Ovako smo obe sigurne. Znaci dobro sam razumela i po meni to je idealno resenje za ovu sagu. Zao mi je Bojana sto ste imali ovakvo iskustvo, bez obzira je li haljina realno bila ostecena, svakako se ne resava na ovaj nacin.
2018 11 21
> Spotter: > Bojana ,dobicete haljinu ...u suprotnom clanica Sandra ide na blok a njeni podaci u policiju .Prica je zavrsena .Sve sam Vam objasnila u porukama i praticu sta se dogadja . Policija ne odgovara ukoliko iznos nije preko 5000. Ne zelim da uplacujem nista unapred, clanica je vise nego nepouzdana. Meni nista ne znaci njen blok. Odlucila sam da joj vratim pare, iako nije u pravu, ja sam u minusu, i jos treba da igram kako ona zeli i unapred da placam? Izvinjavam se ali ne. Toliko da gazi po meni ne moze.
2018 11 21
Vracam pare, neka posalje pouzecem. To je moja poslednja ponuda, ako zeli da ostavlja negativne slobodno. Meni je savest cista, to je najbitnije.
2018 11 21
neka umanji cenu otkupa za cenu postarine i posalje, ! Da li dogovor pao konacno ?
2018 11 21
Sandra i Bojana : Da li je dogovor konacno napravljen da se cena haljine umanji za postarinu i da se posalje Bojani i da Bojana preuzme haljinu uz otkup umanjene cene za postarinu koju placate Vi Sandra ?
2018 11 21
U redu mislilm da cu stici i veceras da posaljem haljinu sa otkupom 2650? Da li je to konacan dogovor?
2018 11 21
1 2 3 4 5 6 7 8