Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Neke preporuke ?

Koji je po vama najbolji piling za telo i najbolji preparat za samopotamnjivanje? Kakva su vasa iskustva? Ako moze neki savet :)
2018 11 23
Meni najbolji piling je kukuruzno brašno (palenta), razmućeno sa malo vode u gustu pastu. Dobro se istrljaš u toku tuširanja i posle bogato nahraniš kožu nekim masnijim losionom. Za samopotamnjvanje najbolji je airbrush u kozmetičkom salonu, a od kućnih varijanti DM alverde losion za samopotamnjivanje. Nema toliko hemije i nisi mnogo narandžasta kao od Nivee recimo. Izbegavaj da mažeš kolena, laktove i generalno zglobove.
2018 11 23
> srebrna: > Meni najbolji piling je kukuruzno brašno (palenta), razmućeno sa malo vode u gustu pastu. Dobro se istrljaš u toku tuširanja i posle bogato nahraniš kožu nekim masnijim losionom. > Za samopotamnjvanje najbolji je airbrush u kozmetičkom salonu, a od kućnih varijanti DM alverde losion za samopotamnjivanje. Nema toliko hemije i nisi mnogo narandžasta kao od Nivee recimo. Izbegavaj da mažeš kolena, laktove i generalno zglobove. Морам да те питам, а где могу да нађем ону рукавицу за наношење? И који је лосион најбољи? :)
2018 11 23
> srebrna: > Meni najbolji piling je kukuruzno brašno (palenta), razmućeno sa malo vode u gustu pastu. Dobro se istrljaš u toku tuširanja i posle bogato nahraniš kožu nekim masnijim losionom. > Izvinjavam se članici čija je tema što se ubacujem, ali samo da pitam ukoliko je koža prirodno masnjikava, nakon ovog pilinga da li može isto neki masniji losion, ili ipak neki koji je hidrantan?
2018 11 23
> LadyBlye: > > srebrna: > > Meni najbolji piling je kukuruzno brašno (palenta), razmućeno sa malo vode u gustu pastu. Dobro se istrljaš u toku tuširanja i posle bogato nahraniš kožu nekim masnijim losionom. > > Izvinjavam se članici čija je tema što se ubacujem, ali samo da pitam ukoliko je koža prirodno masnjikava, nakon ovog pilinga da li može isto neki masniji losion, ili ipak neki koji je hidrantan? Исто питање имам :")
2018 11 23
👍😉😊
2018 11 23
Meni je najbolji Dove za samopotamnjivanje, u vidi losiona koji mazes postepeno, dok ne dodjes na nijansu koja ti odgovara. Ja ga koristim cele godine jer sam bas bela, i svi mi govore kako imam divan ten (prvi put u zivotu 😁), uopste nije narandzast, bas je ona prirodna boja.
2018 11 23
@SassyBlondie, LadyBlye Rukavice (lufe) sam viđala po većim trg.centrima tipa Roda, Tempo, Maxi a ima ih i po hemijskim radnjama i radnjama za kozmetiku i farbe. Sigurna sam da će i neka obična stara rukavica biti od koristi, lično istrljam rukom bez rukavice jer su mi lufe pregrube. Od losiona koristim Dr. Hauschka badem, može i klasična masnija plava Nivea, a naravno da može i neki hidratantniji, nešto što već imate i inače koristite i što vam odgovara, što da ne.
2018 11 23
Zahvaljujem srebrna. :) :)
2018 11 23
Nema na čemu.
2018 11 24
Хвала вам свима!😊😊😊
2018 11 27