Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Bezobrazluk ne opravdavam

E ovako, želela bih prvo da se ogradim i reći da je ovaj sajt, po meni, jako poučan i stvarno ga često posećujem, pa sam samim tim odlučila, kao nov korisnik, darivati jednu porodicu koja baš i nije u mogućnosti da kupi pampers i tako se meni javi jedna mama, ko zna da l' je stvarno mama (postala sam skeptik), da bi ona želela pampers za njenu ćerkicu. Ja sam je samo upitala da li pampers uzima radi preprodaje il' joj je zaista potreban i ona je rekla da joj zaista treba. Ok, ja nisam ni jedan sekund razmišljala već sam odmah uzela podatke, da bi mi ona na sve to rekla da odem u poštu i pošaljem poštom, jer joj poštar donosi baš do kuće pakete. Ja sam joj rekla da ću joj poslati kurirskom službom kojom ja budem mogla, jer imam bebu i nisam u mogućnosti da idem do pošte s' obzirom da nema ko da mi ga pričuva. Ona je opet navalila da to bude preko pošte. Pre neki dan sam je pitala da li mogu nekom drugom kurirskom službom, na šta mi ona nije odgovorila. I onda sam se ja naljutila na samu sebe, jer sam sve to dozvolila i odem sa bebom do pošte da joj pošaljem pampers, a ta osoba se nije udostojila ni da se zahvali. Ljudi, pa zar nismo za toliko ljudi? Toliko sam se pokajala, jer sam se mučila, da sam na kraju sebi rekla da sam pre trebala da ga bacim, nego bilo kome da poklonim. Ovo stvarno nema smisla.
2018 11 23
Shvatam Vašu razočaranost, ali čisto da znate da i Postexpress šalje kurira da preuzme paket. Imate čak i aplikaciju na mobilnom telefonu, ne morate ni Call centar da zovete.
2018 11 23
Da, ja tako šaljem pakete- skinula sam aplikaciju Pošta Srbije, samo popunim podatke i kurir dođe po pakete na kućnu adresu. Ovo za nezahvaljivanje, na žalost, nije ovde retka pojava...
2018 11 23
Ja skinula aplikaciju i jos uvek nosim pakete do poste. Nisam pojma imala da kurir dolazi na adresu. Jel' moze neko potpunije objasnjenje, kako da ja naglasim da oni treba da dodju po paket i posle koliko vremena dolaze? Jel' sama popunjujem tezinu paketa?
2018 11 23
Trebalo je da odustanete odmah, sad se ne biste ljutili na sebe. Neko kome je zaista potreban pampers i ko ceni poklon (znam i koliko kosta) bi bio zahvalan na poklonu i ne bi uopste pravio ikakav problem. Zao mi je zbog loseg iskustva, ali ima svakakvih, da ne kazem ljudi.
2018 11 23
Nemojte tako, mislim da se ljutite na sebe, Vi ste to uradili iz sopstvene zelje, savesti i sigurna sam da ce se na neki pozitivan nacin vratiti 😉. Otkad sam prestala da se obazirem na bezobrazluk u smislu da se kajem sto sam uradila nesto dobro, dakle nemam nikakvih ocekivanja od ljudi, mnogo lakse i brze prebrodim te videcete glupave situacije. Istovremeno, vise je onih koji znaju da se obraduju i budu zahvalni, pa ove druge prosto zanemarite, otpisete im na glupost i neznanje.
2018 11 23
> Monika993: > Ja skinula aplikaciju i jos uvek nosim pakete do poste. Nisam pojma imala da kurir dolazi na adresu. Jel' moze neko potpunije objasnjenje, kako da ja naglasim da oni treba da dodju po paket i posle koliko vremena dolaze? Jel' sama popunjujem tezinu paketa? Ne, samo popuniš u aplikaciji sve potrebne podatke, a težinu naznačiš odprilike (npr. ako znaš da je paket do 0.500gr ukucaš recimo 0.300, a ako znaš da prelazi 0.500gr onda ukucaš npr. 0.800, 1.200 i sl.). Samo, na kraju popunjavanja dole potvrdi slanje paketa, i onda će ti izbaciti potvrdu, klikni na Prosledi, i to je to. Zatim kod kuće sačekaš da kurir dođe po paket, i to je to. Savet plus: Od kurira uzmi adresnice i PE brojeve, tako ti je lakše da sve sama ispišeš, zalepiš PE broj na paket i gotovo. :) ;) Ja uvek kod sebe imam adresnice, PE brojeve, "džepove" za adresnice i kese postexpresa. :)
2018 11 23
U mom gradu nazalost kurir ne dolazi 😑 a isto tako i jedva paket dostavi, po zadnji sam isla u postu, covek zvao ja hranila bebu i nakon 4minuta kasnije zovem, javi se i ja kazem da sam kuci on prekine... nisam cak ni u sanduce dobila papiric da imam paket 😐 zalosno...tako da ja sada isto sa malom bebicom idem do poste, zato sam i naglasila u opisu da saljem samo ponedeljkom i petkom. Ima nas ovde svakakvih stvarno , nekome da poklonis i svet (npr) pa mu je malo i ne udostoji se ni hvala da kaze dok nekome pokloni samo cvet i prezadovoljan je i zahvalan
2018 11 23
P.S a dve ulice sam ispod poste
2018 11 23
Hvala Vam puno na korisnim savetima. 😊 Izvinjavam se na skretanju sa teme clanici. To sto ona nije umela ni da se zahvali, njena je sramota. Na kraju krajeva, niste poklonili njoj, vec bebi, a ona svakako nije kriva sto ima takvu majku.
2018 11 23
> MlleSanja: > Trebalo je da odustanete odmah, sad se ne biste ljutili na sebe. Neko kome je zaista potreban pampers i ko ceni poklon (znam i koliko kosta) bi bio zahvalan na poklonu i ne bi uopste pravio ikakav problem. Zao mi je zbog loseg iskustva, ali ima svakakvih, da ne kazem ljudi. Tako je...
2018 11 23
Nisam imala pojma da uopšte i postoji bilo koji vid takve aplikacije, ali svakako hvala svima vama što ste mi pomogli. 🤗 A što se cele situacije tiče ja kada dobijem žvaku od nekoga, jako sam zahvalna i mnogo se obradujem. Nadam se da me razumete. Ja sam tako vaspitana i jako me je pogodilo ovakvo ponašanje. 😥
2018 11 23
Monika993, nema na čemu. ;) :) Istina da ima raznih ljudi. Najiskrenije meni su najdraži oduvek oni koji se vode time da sitnice život znače, iz prostog razloga što su nalik meni samoj. Ovde je malo zeznuto što se poklanjanja tiče, jer nekada lepo ne znaš kako da postupiš, ima i onih članica koje ukoliko odbiješ za poklon daju ti negativan utisak.. Barem beše jedna takva ovde koja je vređala članice koje joj nisu dale poklone i davala negativne utiske, pa je srećom blokirana. Još je gore (barem meni) kada vam se javi neko za poklone i onda vam "postavlja uslove" slanja, kao što je to slučaj u ovoj temi. Lepo naglasiš na koji način šalješ, pa ko hoće tako-hoće, a ko neće-ne mora. Meni se ranije bila javila članica koja je insistirala slanje D-expresom jer joj tako odgovara iz razloga, kako je napisala, zato što sa njima može da "ugovori" vreme dostave, ali naravno da nisam prihvatila- kod mene jasno piše da šaljem postexpresom. Takođe, ima i toliko divnih članica koja je maksimalno izlaze u susret, i to zaista treba ceniti i poštovati. Generalno, uvek treba poći od sebe, i nikome ne tražiti da radi ono što ni sami ne biste radili, zar ne?
2018 11 23
> Naki&Maki: > Nisam imala pojma da uopšte i postoji bilo koji vid takve aplikacije, ali svakako hvala svima vama što ste mi pomogli. 🤗 > A što se cele situacije tiče ja kada dobijem žvaku od nekoga, jako sam zahvalna i mnogo se obradujem. Nadam se da me razumete. Ja sam tako vaspitana i jako me je pogodilo ovakvo ponašanje. 😥 Svaka čast na takvom vaspitanju. 👏👏👏 Žao mi je jako zbog ovog lošeg iskustva koje ste imali na samom početku, ali kako je ovde jedna članica već napisala: Dobro se dobrim vraća. 😊😘💞
2018 11 23
> LadyBlye: > > Naki&Maki: > > Nisam imala pojma da uopšte i postoji bilo koji vid takve aplikacije, ali svakako hvala svima vama što ste mi pomogli. 🤗 > > A što se cele situacije tiče ja kada dobijem žvaku od nekoga, jako sam zahvalna i mnogo se obradujem. Nadam se da me razumete. Ja sam tako vaspitana i jako me je pogodilo ovakvo ponašanje. 😥 > Svaka čast na takvom vaspitanju. 👏👏👏 > Žao mi je jako zbog ovog lošeg iskustva koje ste imali na samom početku, ali kako je ovde jedna članica već napisala: Dobro se dobrim vraća. 😊😘💞 Mnogo sam osetljiva kada su deca u pitanju, a samim tim i pokloni vezani za njih su mi jako dragi, jer sam i sama majka, ali nismo svi isti. 😘
2018 11 23
1 2