Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Receptiiii

To muje dođe kao kućna varijanta girosa.. mmm.. samo delite recepte, žene, mora dobro da se krka :D
2018 11 29
> Debela_devojka: > ,,drugi muž''ahhahaahha koliko ih imaš :D šalim se, tako je zazvučalo u mom bolesnom.mozgu :D Ju, i ja procitala drugi muz...haha :D :D :D :D 8-) podsvest radi ;)
2018 11 29
> srebrna: > MEDITERANSKI SOS OD PILETINE SA JABUKAMA I SUVIM ŠLJIVAMA > - 2 batka i karabatka > - 1 passata (najbolja je Podravkina) > - 4 srednje kisele jabuke > - 6 suvih šljiva > - peršun > - srednja glavica crnog luka > - maslinovo ulje > - so, biber > - parmezan > Na maslinovom ulju izdinstati crni luk, dodati piletinu, propržiti sa obe strane. Naliti pasatom, dodati na kockice sečene jabuke i veoma sitno seckane (četvrt nokta) suve šljive . > Kad proključa, smanjiti vatru, poklopiti i pustiti da se fino ukrčka (oko 30-40 min.). > Izvući piletinu, odbaciti kožicu i kosti a komade mesa vratiti u sos i krčkati još kratko. Začiniti solju i biberom po volji. > Skuvati pastu (najbolje penne ili fusilli) al dente, pa ubaciti u gotov sos. > Odzgo posuti pešunom i parmezanom. > Prijatno, sos je božanstven a nikada niko ne bi rekao da su u njemu jabuke. Divnooooo...jos, jos, jos...;)
2018 11 29
DD i Tatjana imate kvarne misli 😂 mislila sam na drugi problem , i ovaj jedan pa puna kapa 😄😄
2018 11 29
@ TatjanaMikulic Šta misliš, da li može ovaj preliv bez gustina, si ga pravila tako i da li si ga možda nekad koristila kao marinadu za meso, da odstoji preko noći?
2018 11 29
> srebrna: > @ TatjanaMikulic Šta misliš, da li može ovaj preliv bez gustina, si ga pravila tako i da li si ga možda nekad koristila kao marinadu za meso, da odstoji preko noći? Ja sam ga pravila ovako..ali moze i bez...i med dovoljno zgusne... A za marinadu ne bih rekla..vise mi je za onako klot povrce bareno ...bude zbog meda karamelizirano..kao kinesko
2018 11 29
Super, probaću, marinirala sam piletinu sa medom i limunom preko noći i bude baš ukusno pa sam mislila da može i ovo sa balzamikom da bude ok, pogotovo za crvena mesa. Hvala.
2018 11 29
Coko moko torta, brza kremasta svi je vole 😍
2018 11 30
Savrsen recept za belo meso, svi se oduseve ukusu. 3kasike ulja 2kasike sirceta 2kasike senfa 1kasicica soli 1kasicica bibera 1/2kasicice karija Suvi zacin po zelji, bosiljak,origano Belo meso moze na sitne kocke pa stapic za raznjice, ja tako pravim ne mnogo ulja jer u marinadi ima ulja
2018 11 30
1 2