Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je još neko primetio?

Da li je još neko primetio da članice ovde preprodaju robu sa Joom-a po MNOGO većim cenama... tako je bilo sa AliExpress-om, ali ovo su drastične razlike u ceni, videla sam jedan odglas, to nešto na Joom-u košta 152 din, a ovde se prodaje za 2000😅
2018 11 29
iskreno prvi put cujem za ovaj sajt al za ovo drugo znam ... na insta sam htela bebanu kupiti neko odelce, cena 2200 i odem na eBay kad tamo 700 nepunih din 😨 plus gratis postarina Ne zameram nikom ko zeli da zaradi 100-200 din ali bas troduplo to je prehalapljivo :s
2018 11 29
Jaooo zasto ja ne znam za ovaj sajt?!😆 Da li je neko narucivao vec?
2018 11 29
Ja sam videla jedne cizme koje u kg kostaju 1500 ovde 2600
2018 11 29
Tacno je da se ovde prodaje po visim cenama. Ali ako narucujete sa ovakvih sajtova, kakav je i Wish, znajte da naplacuju postarinu po artiklu zato sto su od razlicitih prodavaca. Nasu postarinu od 150rsd. Ja sam videla na Wish dosta jeftinih sitnica i bas sam se pitala kako salju pa videla u recenziji na yt da je devojci bila postarina za svaki artikal jer je tako poslato od vise prodavaca. Takvi sajtovi su samo posrednik, kako narucite tako porudzbina ide direktno kineskom prodavcu koji salje. Ne salje sajt tako da nije sve u isti paket.
2018 11 29
Ovo je novi sajt i odličan je, ja sam naručila neke sitnice i sve je stiglo kao što jeste, poštarina besplatna😃 i stalno imaju akcije neke, treba ih pratiti jer se stalno menja cena😃
2018 11 29
> Prodaja23: > Ovo je novi sajt i odličan je, ja sam naručila neke sitnice i sve je stiglo kao što jeste, poštarina besplatna😃 i stalno imaju akcije neke, treba ih pratiti jer se stalno menja cena😃 Ni ja nisam imala pojma da postoji ovaj sajt , hvala što ste nas obavestili :)
2018 11 29
Takodje!
2018 11 29
Prvi put čujem za taj sajt, i takođe zahvaljujem na informaciji. 😊😊
2018 11 29
😃❤️
2018 11 29
> Prodaja23: > Ovo je novi sajt i odličan je, ja sam naručila neke sitnice i sve je stiglo kao što jeste, poštarina besplatna😃 i stalno imaju akcije neke, treba ih pratiti jer se stalno menja cena😃 Da Vas pitam samo , kojom kurirskom službom se vrši isporuka paketa i koliko se čeka ?
2018 11 29
> MajaR38: > > Prodaja23: > > Ovo je novi sajt i odličan je, ja sam naručila neke sitnice i sve je stiglo kao što jeste, poštarina besplatna😃 i stalno imaju akcije neke, treba ih pratiti jer se stalno menja cena😃 > Da Vas pitam samo , kojom kurirskom službom se vrši isporuka paketa i koliko se čeka ? E to ne bih znala reći, pošto sam preko drugarice naručila, njoj je stiglo pa mi je donela😃 A čeka se oko 30-45 dana
2018 11 29
Potpuno sve iste stvari kao na aliju samo skuplje, a ovi popusti veze sa vezom nemaju kao nesto je kostalo 13000 sad kosta 1000 a na aliju je 800 ti popusti su samo fora kao brzo kupite inace istice popust xD al opet kad porucujem volim da ispregledam sva 4 sajta kako bih uporedila cene nesto nadjes jeftinije tamo nesto ovamo
2018 11 29
Povecaju cenu zbog postarine,jer to ipak iz inostranstva dolazi..
2018 11 29
> Suzanaa777: > Povecaju cenu zbog postarine,jer to ipak iz inostranstva dolazi.. Pa ovde se ne plaća poštarina😃
2018 11 29
1 2