Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

LAZNI PROFIL !OPREZ!

Drage moje, danas sam prevarena nakon punih 5 godina korišćenja ovog sajta i sa preko 250 pozitivnih utisaka. Devojka PETROVICKA456 iz Zajecara, od koje sam narucila pidzamu i haljinu po ceni od 1500 din mi je njih po istoj ceni poslala dzempercinu koja smrdi na znoj. Na sve to ime i grad sa profila i podaci sa kojih mi je paket poslat su razliciti. Poslala je pod imenom Milica Simic iz Nisa. Jos me je pitala da li sam podigla paket i bila vrlo neprijatna i drska. Nakon sto sam ga podigla, i videla da sam prevarena, poslala sam joj poruku i trazila novac nazad na sta ona vise nije odgovarala. Moja greska je sto sam odlucila da joj poverujem iako je imala 0 utisaka, ali uvek sam bila vrlo oprezna sa takvima ali zaradjivala sam i sa devojkama sa 0 utisaka dosta puta i sve je bilo u redu. Ova clanica je imala slike osim sa neta i slike telefonom, selfije i sl. Dakle vrlo profi prevarant. Moze se kriti pod jos nekim lažnim profilima pa se dobro pazite. Moze i slati pod laznim podacima i nikad mi neće biti jasno zasto u posti ne mozete podici paket bas licne karte, al ga mozete slati bez iste?! Eto slobode prevarantima da izmisljaju lazna imena i ulice... Poslaću vam link doticne ispod.
2018 12 01
@kika.'...To mi je prvo zapalo za oko ,:)
2018 12 01
> jelena2606: > @kika.'...To mi je prvo zapalo za oko ,:) Uzas..ne bih uzela da je dzaba :) Iako je jakna top
2018 12 01
> Kika92: > > jelena2606: > > @kika.'...To mi je prvo zapalo za oko ,:) > Uzas..ne bih uzela da je dzaba :) > Iako je jakna top ,:) ,:) Uzas,kakva crna muska ruka,ovaj strokavi nokat je sve objasnio
2018 12 01
Ovo je ruka nekog crnca ili nekog romske nacionalnosti. Meni samo nije jasno ,na slici posiljke koju ste postavili @TeaStosevski vidi se da ste platili pouzecem. Pa zasto onda kada ste otvorili paket i uvideli da niste dobili porucene artikle ,vec neki prljavi dzemper,niste otisli do poste i pokazali im sta ste zapravo dobili i da zatrazite da se blokira prenos novca? Koliko ja znam moguce je obustaviti prenos novca ,kada je u pitanju prevara,naprave u posti zapisnik ,sve se lepo uslika i blokira se prenos novca.
2018 12 01
Ako su Teu prevarili koja je veoma oprezna , inteligentna, jadne nove clanice. Ne mogu da verujem da se Tei ovo desilo, ali nikada nema pravila mozda sam i ja sledeca. Nekada intuicija prevari :(
2018 12 01
Slike su sa interneta, to nije dozvoljeno i odmah treba da se vidi da covek ulepsava stvarnost i Laze... Zenska je ruka... Da li ste je zvali ili samo slali poruke, okacite broj telefona ako vwc ne smeju Licno podaci... Kakva je slika na viberu? Zao mi je, pogotovo sto ste morali da pipnete te znojave stvari :o
2018 12 01
Petrovićka od slike do slike menja boju kose, kože, stas i godine. Kakav musavi ološ. Fuj!
2018 12 01
> Zagica: > Slike su sa interneta, to nije dozvoljeno i odmah treba da se vidi da covek ulepsava stvarnost i Laze... Zenska je ruka... > Da li ste je zvali ili samo slali poruke, okacite broj telefona ako vwc ne smeju Licno podaci... Kakva je slika na viberu? > Zao mi je, pogotovo sto ste morali da pipnete te znojave stvari :o U utisku se vidi sa paketa i adresa pošiljaoca i broj telefona.
2018 12 01
Zdravo, vidim da ovde mogu da se obratim vezano za clanice koje cine prevaru. U cetvrtak uvece sam se dog. Sa clanicom Maskaiaska vezano za bundu koju je prodavala za 18000, spustila je na 12000 i trazila da joj novac posaljem unapred. To sam odbija i dogovorile se da joj ujutru posaljem 1000din avansa a ostalo pouzecem. Kad sam uplatila pustila sam joj sliku sa priznanicom i nesto kasnije dobila poruku da je bunda poslata. U subotu nije stigla pa sam joj pisala poruke na koje nije odgovarala. Sinoc je obrisla stvari sa profila. Prijavljujem zbog ostalih clanica, a od svog novca sam se oprostila😊
2018 12 03
> Beauty1: > Zdravo, vidim da ovde mogu da se obratim vezano za clanice koje cine prevaru. U cetvrtak uvece sam se dog. Sa clanicom Maskaiaska vezano za bundu koju je prodavala za 18000, spustila je na 12000 i trazila da joj novac posaljem unapred. To sam odbija i dogovorile se da joj ujutru posaljem 1000din avansa a ostalo pouzecem. Kad sam uplatila pustila sam joj sliku sa priznanicom i nesto kasnije dobila poruku da je bunda poslata. U subotu nije stigla pa sam joj pisala poruke na koje nije odgovarala. Sinoc je obrisla stvari sa profila. Prijavljujem zbog ostalih clanica, a od svog novca sam se oprostila😊 Dajte link članice... Strašno šta se sve ovde radi... Žao mi je što ste prevareni...
2018 12 03
Ne znam ko je sad Admin, pa napisah ovde da vidi sto vise devojaka. A usput i ako znate kome mogu da se obratim za negativan komentar koji sam dobila takodje od devojke sa cije strane sam prevarena, vidim da joj je blokiran profil jer je verovatno prevarila jos nekog, pa mislim da bi bilo fer da mi se taj komentar obrise jer nije realan 😏
2018 12 03
> Beauty1: > Ne znam ko je sad Admin, pa napisah ovde da vidi sto vise devojaka. A usput i ako znate kome mogu da se obratim za negativan komentar koji sam dobila takodje od devojke sa cije strane sam prevarena, vidim da joj je blokiran profil jer je verovatno prevarila jos nekog, pa mislim da bi bilo fer da mi se taj komentar obrise jer nije realan 😏 Ta što te je prevarila ima 8 negativnih... Ženska gledaj utiske, to ti je jako bitno.. I skupe stvari gledaj da kupuješ samo od članica iz svog grada... Ne znam šta bih ti drugo rekla a da to može da te uteši..
2018 12 03
Ako ste platili 10000 mozete da je tuzite. Bas je bio clanak o nekoj iz Uzica na b92 juce prekjuce koju su uhapsili.
2018 12 03
> jelena2606: > > Kika92: > > > jelena2606: > > > @kika.'...To mi je prvo zapalo za oko ,:) > > Uzas..ne bih uzela da je dzaba :) > > Iako je jakna top > ,:) ,:) Uzas,kakva crna muska ruka,ovaj strokavi nokat je sve objasnio Automehanicar 😂😂😂😂😂
2018 12 03
1 2