Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Znacilo bi Vase misljenje!

Не знам да л' сам убола тему. Наиме, пре месец и по дана, мачку је угрзило куче. Мачка је имала оперцију, ветеринарка је рекла да је рана јако лепо зарасла. После 3 недеље од тог инцидента, опипала сам му као израслину на стомаку. Опет је имао операцију. Ја не знам шта се дешава, али одједном је данас почео да повраћа, неће да једе, само спава, што није уобичајено. Не знам шта сад могу да урадим?
2018 12 05
Ženska nemam macu trenutno ali sam je imala ranije.. Ako joj je stomak natekao povraća kao neku penu to ne valja.. Vodi je kod veterinara..
2018 12 05
A gde je bio ujed i zbog cega je bila ta druga operacija? Ja iskreno ne bih cekala, vec bih je odmah vodila veterinaru. Po mom misljenju stanje ti nije za zajebanciju. Moja macka je takodje imala ujed od strane psa, usivana je, nije trebala operacija, ali je stanje bilo nakon toga u redu. Ne zezaj se, vodi je sto pre...
2018 12 05
МициЗара даааа, бела пена. Ујед је био на стомаку, ушивали су га да би све ''вратили'' на место. А друга операција, ја барем мислим да нису добро одрадили прву операцију. Кажу лизао је рану или се повредио. Нити је лизао, нити је имао где колико је био болан.
2018 12 05
> Monika993: > A gde je bio ujed i zbog cega je bila ta druga operacija? Ja iskreno ne bih cekala, vec bih je odmah vodila veterinaru. Po mom misljenju stanje ti nije za zajebanciju. Moja macka je takodje imala ujed od strane psa, usivana je, nije trebala operacija, ali je stanje bilo nakon toga u redu. Ne zezaj se, vodi je sto pre... Da može da povraća i od toga što je unela previše hrane tj halapljiva je.. Isto tako može da ima crevne bolesti.. Jeste li videli možda kakva joj je kaka? Nadimanje kod maca može dosta toga da prouzrokuje... Ne bi ni valjalo da ima probleme sa mokraćnim kanalima...
2018 12 05
МициЗара, а што не ваља та пена? Шта може да буде то?
2018 12 05
Pa odmah kod veterinara, treba potraziti jos necije misljenje, drugog veterinara. Postoji mogucnost da je nastao mozda ugrusak posle ujeda ili operacije ... i da postoji neki upalni proces, pa treba odmah izmeriti temperaturu i dati nesto za to, da bi poceo da pije vodicu, da ne dehidrira.
2018 12 05
Nemoj da se ljutis, ali mislim da je bezveze skroz da sad kuckamo na forumu, a da postoji mogucnost da svaki trenutak bude poguban po nju ako je ne odvedes vetu, jer to sto ne jede i povraca ti je dovoljno da se upali lampica. Verovatno da je lose odradjena i ta druga operacija, mozda bih je cak odvela i kod drugog veterinara koji bi je opipao ili snimak odradio. Ja ne bih mogla da se igram i cekam da bude bolje, jer zaista mislim da ti je stanje macke ne bas dobro.
2018 12 05
> Tamara123: > Pa odmah kod veterinara, treba potraziti jos necije misljenje, drugog veterinara. > Postoji mogucnost da je nastao mozda ugrusak posle ujeda ili operacije ... i da postoji neki upalni proces, pa treba odmah izmeriti temperaturu i dati nesto za to, da bi poceo da pije vodicu, da ne dehidrira. Чим га пипнем код стомака, крене да се копрца и преде? Неће да пије воду, неће да једе. Ништа. Не знам о чему је реч, јер први пут имам мачке, а пре свега има 7+ месеци, значи још увек је мало маче...
2018 12 05
> SassyBlondie: > > Tamara123: > > Pa odmah kod veterinara, treba potraziti jos necije misljenje, drugog veterinara. > > Postoji mogucnost da je nastao mozda ugrusak posle ujeda ili operacije ... i da postoji neki upalni proces, pa treba odmah izmeriti temperaturu i dati nesto za to, da bi poceo da pije vodicu, da ne dehidrira. > Чим га пипнем код стомака, крене да се копрца и преде? Неће да пије воду, неће да једе. Ништа. Не знам о чему је реч, јер први пут имам мачке, а пре свега има 7+ месеци, значи још увек је мало маче... Ако ми верујеш нема ниједан бољи ветеринар од овог, нажалост. Чекам моје да стигну да је водим.
2018 12 05
> SassyBlondie: > МициЗара, а што не ваља та пена? Шта може да буде то? Нормалнаа је, све је нормално било до малопре. Помислила сам да неће да једе, јер је повраћала. Чекам, опет неће.
2018 12 05
Znaci ja te molim da je odvedes veterinaru. Imam ih pet i nijedna zdrava macka nece povracati iz cista mira(osim ako se nije prejela ili da izbaci dlake), a tek ne da je nezainteresovana za hranu. Ja sam bila presrecna kad mi je macka ceo dan bila u krevetu i prela kao luda i radovala se sto toliko prede, a imala je ogromnu temperaturu i upalu pankreasa. Znaci nije zajebancija, vodi je veterinaru. Ne trazi se misljenje zatako krupne stvari ovde. Verujem da si odgovorna devojka cim si je vodila na obe operacije, razumem i da to kosta, ali pitaj veta da saceka za novac ako trenutno nisi u mogucnosti da mu platis.
2018 12 05
Хвала вам свим најлепше! Ја се надам ће све бити океј! Јављам вам...
2018 12 05
Srecno i drago mi je sto brines o njoj... <3 Drzim sapice da sve bude u redu!
2018 12 05
> SassyBlondie: > > SassyBlondie: > > МициЗара, а што не ваља та пена? Шта може да буде то? > Нормалнаа је, све је нормално било до малопре. Помислила сам да неће да једе, јер је повраћала. Чекам, опет неће. Drugaricina mačka izlazi u dvorište navodno je polizala nešto, i uginula. Bila je mirna nije mogla ni na nogicama da stoji... Mače je bilo u pitanju. Majci njegovoj odrasloj mački su na špric davali mleko pomešano sa vodom i ona se izvukla... Izgleda da su se otrovale od nečega... Macama stomak može da natekne i od parazita ali to se leči...
2018 12 05
1 2 3