Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Sta obući za Novu godinu?

Debela molim te ne spominji vise raznu divnu hranu po temama, umrecu od gladi, samo bih jela nesto, nemam sta da obucem vise sve mi je malo 😂
2018 12 06
> TinaKris: > Vec tradicionalno- ves naravno mora biti crveni! 😁 > Ja imam 29, i otkad sam dobila dete ne mogu da zamislim da cu ikad vise lumpovati 🙄 > Stvarno je sve u glavi i kako se covek oseca, ja sam postala kao neka baba- samo opterecena koliko mi je dete pojelo, da li lepo napreduje i sta sve zdravo mogu da naucim da skuvam 😆 > Dakle trenutno sam vise za neku ususkanost i porodicnu atmosferu, ali Vama zelim da se divno provedete i da radite sve sto Vam prija, koliko god godina imali, jedan je zivot 😊 Tako i treba, sve u svoje vreme, uživajte u svakom trenutku, jako brzo porastu, Srećna Nova Godina!
2018 12 06
Dan/noć kao i svaki/svaka drugi/druga, ništa posebno osim što smo za godinu dana stariji. ;) :) :D
2018 12 06
To htedoh da vam kazem, svaki dan je poseban, treba da bude, od nas samih zavisi, napravis da ti bude 😀
2018 12 06
Hvala Vam puno 😊
2018 12 06
Jelka, a šta ću, nekako mi ne ide ta vunaa nikako :D tina, brate, mora da se jede :D to prvo, za sve ostalo lako ćemo :D
2018 12 06
Mmm ruska salata!!! Ja upravo pratim neke recepte,biram koju cu tortu praviti ,htela bih neku novu probati...
2018 12 06
Nasmejaste me lepo, evo i muzu citam da se smeje 😂 Crveni ves cipkasti, naravno, mada mi muz verovatno nije kuci za Novu, a ni svalera nemam (a i ne znam kud bih ga da ga imam, posto sam za Novu, kao i uvek, sa detetom najmladjim) ali nema veze, posto nije poenta u tome da neko primeti 😂 Hrana mi je nesto usputno, da ne mora da se jede, ne bih jela uopste (mozda samo nekad cokoladu). Rusku pravim kad je muz kuci, mozda je i bude..moracu kiflice zbog babe od tek 95 i neki kolac, koji jedu i malo dete i baba, a plasim se da cu smlatiti pola kiflica dok su vruce upravo ja (toliko o laznoj skromnosti) 😂 Obuci cu nesto fensi, da udjem u Novu moderna, verovatno cu se okititi tudjim perjem u minut do 12 (bundom koju je sa Alija narucila najstarija cerka koja trenutno nije u zemlji i naglasila mi da je nosim dok ne dodje). Crveni karmin, da se slaze uz ves 😂 Kao sto rece Luna, bice i drugi dani novogodisnji (bice rasprodaje svuda, ima da *izobilazim* sve moguce TC-e, a necu zaobici ni SH-e) 😂
2018 12 08
Stvarno je sve u glavi i kako se covek oseca, ja sam postala kao neka baba- samo opterecena koliko mi je dete pojelo, da li lepo napreduje i sta sve zdravo mogu da naucim da skuvam TinaKris Tako je sa prvim detetom , kada rodiš drugo totalno se opustiš - iz iskustva ti kažem ;)
2018 12 11
Majo ja drugo nikako ne planiram u skorijoj buducnosti, evo ne spavam i dalje sa njegove dve godine 😁 To mi je i drigarica rekla, sad kad sam rodila drugo mogu da se snadjem i sa jos 10 😆 Drago mi je da nas ima jos, vec sam mislila da ozbiljno preterujem 😊
2018 12 12
TinaKris Ja sam napravila sedam godina razlike i ne mogu se nakajati zbog toga . Za prvo dete sam se " štrecala " oko svakog zubića , kada navuče neki virus za mene je to bio kraj sveta :D ma niko nije bio frik kao ja . A sa drugim detetom laganica ;) Sad bih rodila i treće - nego muž hoće da se iseli iz Srbije - dosta mu je flašica i pelena :) Videćeš i sama , sve to dođe na svoje .
2018 12 12
I da , zaboravih da napišem , uživaj u odrastanju svog deteta - vreme brzo prolazi a klinci još brže rastu .
2018 12 12
1 2