Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Tek postavljen oglas

Često naletim na oglase koji su postavljeni skoro (pre par minuta, sat vremena max) i označeni kao "prodato", Je l' to nekim članicama služi kao reklama ili se stvarno tako brzo prodaju?🤔😃
2018 12 06
Meni se desilo par puta da nešto postavim i da bukvalno odmah ima interesovanja pa da čak i odmah prodam. E sad ako su to iste članice i baš cesto se ponavlja ili ima extra stvarcice ili je reklama.
2018 12 06
Meni se desavalo da u roku od par minuta prodam predmet, tako da jeste moguce.
2018 12 06
Moguce je. Clan od koga kupujem parfeme obicno rasproda sve odmah, i ja sam par puta kupila odmah posto postavi oglas. Takodje, jos nisam imala priliku da kupim nesto od jedne clanice koja prodaje parfeme jer se isto to desava. To su prodavci sa kojima ljudi ponavljaju saradnje i kad izbace nesto a clanovi ih prate i znaju sta zela, odmah kupuju, odnosno odmah prodaju. Ovo je konkretno iz mog iskustva.
2018 12 06
Ee onda okej, ali stvarno mi je bilo čudno, oglas postavljen pre 2 min i već prodato, a nije bilo nešto sad toliko dobro sa se proda iste sekunde ako me razumete😃
2018 12 06
Znate i sami da je ovde sve moguce, moje iskustvo je ovakvo, e sad za druge ne bih znala.
2018 12 06
Meni se desilo da sam imala nešto što neka članica traži u temi, poslala sam joj poruku da imam, ali da nisam ubacila i da ću sada da ubacim da ona pogleda. Kada sam ga dodala, poslala sam joj link, bilo je to što je tražila i odmah sam označila "prodato". :D Nekoliko puta se dešavalo da u roku od pola sata prodam nešto. :D
2018 12 06
Meni se desavalo da nesto prodam cim postavim, tako da je moguce da se proda odmah... Al isto tako sigurno ima clanova koji drze predmete kao reklamu... Ovde je sve moguce, kao sto je napisala clanica pre mene :)
2018 12 06
juce sam ubacila figaro i prodat je bio za manje od sat vremena
2018 12 06
Da niste sad pisale u temi to, bila bih ubedjena da to rade zbog reklame, sada mi je jasno da se ipak stvarno prodaju🙈
2018 12 06
I ja isto. Mislila sam da se to ne desava. Grdno pogreših 😀
2018 12 06
Delim misljenje ostalih clanica I meni se desavalo da prodam a i kupim odmah tek postavljen oglas . . . Verovatno je ono " Brzo , da mi se ne proda" 😊A par puta sam se i razocarala jer mi se prodalo odmah nesto sto mu se dopalo . 😐A takodje je bilo sveze postavljeno .
2018 12 07