Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Opadanje kose

Da li ste imali problem sa opadanjem kose?Ne mislim na sezonsko opadanje,nego da to stvarno prerasta u problem....Kod mene je izgleda povezano sa hormonima,a mozda i sa sboreicnim dermatitisom...Koristila sam svasta ,raste nova...Ali i dalje ne vidim poboljsanje imam utisak da imam sve manje i manje kose....Opet ovih dana idem u kupovinu,sampona,losiona....Koristila sam Plantur,Alin,neke biljne,losione.Solgar vitamine za kosu itd...Da li ste imale slican problem i koji bi mi sampon,losion ,ampule ili sta god preporucile,ako je pomoglo ...Hvala
2018 12 10
Šta se tiče seboroičnog dermatitisa, hoće od njega itekako da opada kosa. Drugarica mi ciklično ima tih problema, javi joj se i na obodu kose, ušnoj školjki. Znam da je koristila nešto sa belim lukom i da joj je pomoglo i Alpecin i neke skupe medicinske šampone, mogu da je pitam i napišem, ali u suštini, opada pa prestane i tako u krug, ciklično skroz. Pije i Merz, ali kaže sve je to li-la. Prestala je i da se farba, kaže to joj je dosta pomoglo, valjda manje hemijanja po glavi. Na svakih par mes. izvuče pramenove.
2018 12 10
Isto i kod mene,isto pramenovi.Za seboreju sam isprobala sve i svasta...Sve u svemu dok se koristi ok ali cim stanem,opet sve ispocetka.. Samo mi je La Roshe pomogao,ali opet samo dok sam ga koristila...Cula sam cak i dok lecimo seboreju tim samponima,unistavamo koren..Vise stvarno nisam pametna sta da kupim,a kose sve manje.Koristila sam i neke prirodne sa belim lukom,cim sam prestala bilo je jos gore :D Hajde molim te pitaj,ako ti nije tesko..A u apoteci mi hvale neki Ervamatin losion ali on je 4000 din...
2018 12 10
Mislim nista mi nije skupo u slucaju da radi...Samo mi trebaju neke povratne informacije ljudi koji su koristili npr taj Ervamatin ili bilo sta drugo
2018 12 10
Evo čule smo se, Blue Cap šampon kaže da joj je najbolji i da joj je najviše pomogao a redovno pere i najviše joj prija Vichy Dercos zeleni.
2018 12 10
Blue Cup je za tretman,mislim ne bi trebalo stalno sa njim prati kosu?
2018 12 10
Kaže da može ali da njoj nakon nekog vremena ne odgovara, kad joj se pojača pere Blue Cap-om, a stalno, redovno koristi zeleni Vichy.
2018 12 10
Hvala !
2018 12 10
I da dodam, u periodima kad joj se povuče i kad je skalp miran, koristi i običnije šampone, bira bebi šampone bez SLS-a (Sodium-Laureath-Sulphate), odnosno bebi šampone iz DM-a, Lilly-ja, oni nisu skupi. Nadam se da je bilo od pomoći.
2018 12 10
Nema na čemu a valjda će se uključiti još neko.
2018 12 10
Ja imam odlično iskustvo sa Solgar tabletama, s tim da me je apotekarka posavetovala da pijem dve tablete dnevno i da je neophodno da se pije u kontinuitetu 3 meseca. Ja sam na kraju 2.meseca i zaista imam puno "nove" kose. A što se tiče šampona, moje iskustvo je slično. Svi ti "medicinski" šamponi funkcionišu po istom principu, dok se koristi najčešće bude boljitka, ali čim se prestane problem se polako vraća. Ja za sada nisam našla nijedan koji mi je trajno rešio problem, ali ako neko ima sugestiju, dobrodošla je!
2018 12 11