Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Da LI MI IMAMO ADMINA????

> milenalenami: > Hvala na savetima drage, pisala sam i sa kopiranim konverzacijama i onda sacekam uvek po 2-3 dana i nista i onda sam pisala novu poruku.. Ali ni tada nista. Koliko vidim, obrisan Vam je taj negativan utisak...
2018 12 12
Draga milenalenami pokushaj da pishesh na fb stranici mojekrpice.rs,mozhda ce "admin" tamo da vidi poruku pre nego ovde na sajtu,meni se deshavalo,da se javi ranije na fb..nego na krpicama! I SRETNO!!! :-)
2018 12 12
Nisam znala da admin nije izabran :-( Mislila sam da smo to resili.. Ja sam uvek za pravdu i postujem ljude koji se bore za nas, samim tim takodje pruzam podrsku ako zeli da se vrati (Spotter).. Nazalost, napada ce uvek biti kao i dobrih i losih ljudi.. Moram da kazem i da mi je veceras uklonjena negativna ocena bez pokrica! Zaista mi je drago, jako sam se obradovala. Zahvaljujem se adminu i svima vama na savetima i podrsci! ❤️
2018 12 12
> milenalenami: > Nisam znala da admin nije izabran :-( Mislila sam da smo to resili.. Ja sam uvek za pravdu i postujem ljude koji se bore za nas, samim tim takodje pruzam podrsku ako zeli da se vrati (Spotter).. Nazalost, napada ce uvek biti kao i dobrih i losih ljudi.. > Moram da kazem i da mi je veceras uklonjena negativna ocena bez pokrica! Zaista mi je drago, jako sam se obradovala. Zahvaljujem se adminu i svima vama na savetima i podrsci! ❤️ Nije Vam admin izbrisao taj negativan utisak, jer sinoć kada sam to videla takođe sam videla i to da admin nije ulazio oko 5 dana na sajt. Samim tim znači onda da Vam je ta članica obrisala taj negativan utisak koji je bila napisala bez ostvarene saradnje.
2018 12 12
Ne znam, moguce je.. Ne mogu sada nista da tvrdim ali s obzirom na nastup clanice, konverzaciju, iako sam joj sve lepo sve objasnila i cak joj se i izvinila ako smatra da je ostecena ali ona je striktno htela da ostavi negativnu, osim u slucaju da otkazem clanici i prodam njoj torbu.. Zato iz celog tog iskustva izgleda mi tesko da bi to uradila.. mozda gresim.. Ali vazno je da je ispravljeno, pa ko god da je to uradio- hvala mu, a hvala i vama sto ste se odazvali ovoj temi i mojim pitanjima ❤️
2018 12 12
Nzm ko je Spotter, ali admin je neophodan, ovo je opsti haos...
2018 12 13
> GagaEarthian: > Nzm ko je Spotter, ali admin je neophodan, ovo je opsti haos... Kod Spotter pogledajte profil i biće Vam jasno ko je devojka, da ne objašnjavam sada nadugačko- devojka koja je razotkrivala prevarante i prevarante povratnike, koja je pomogla mnooogiiim članicama da reše probleme koje su imale...sve umesto admina koji i kada uđe nekada na sajt (vrlo retko) samo poblokira koga bi trebalo, jer je sve dobijala na gotovo od Spotter. Inače, bila je peticija za smenu admina, ali i dalje nema nikakvih promena na bolje, na žalost. Što se pisanja/čitanja tema u forumu tiče, naviknute se na sav taj haos ukoliko želite na forumu da "funkcionišete", jer tako je kako je, a nebi trebalo biti tako.
2018 12 13
> milenalenami: > Ne znam, moguce je.. Ne mogu sada nista da tvrdim ali s obzirom na nastup clanice, konverzaciju, iako sam joj sve lepo sve objasnila i cak joj se i izvinila ako smatra da je ostecena ali ona je striktno htela da ostavi negativnu, osim u slucaju da otkazem clanici i prodam njoj torbu.. Zato iz celog tog iskustva izgleda mi tesko da bi to uradila.. mozda gresim.. Ali vazno je da je ispravljeno, pa ko god da je to uradio- hvala mu, a hvala i vama sto ste se odazvali ovoj temi i mojim pitanjima ❤️ Nema na čemu, uvek kada god sam u mogućnosti na bilo koji način da pomognem- tu sam. 😊😉😘
2018 12 13
Ostavite samo komentar na utisak da utisak bez saradnje nije merodavan i niko to nece uzeti u obzir Ja licno,kad vidim da je clanica sa negativnim utiscima ,obavezno procitam razlog,tj utisak,pa odlucim da li saradjujem ili ne saradjujem Skoro sam odbila devojku sa kojom sam imala saradnju jako korektnu pre godinu dana zbog dve negativne,za ne preuzimanje paketa,nisam htela da rizikujem,ona nije htela da uplati unapred. Iz postovanja sam povukla predmet iz prodaje.
2018 12 13
Jako mi je drago kada vidim da ima jos dobrih ljudi kao i da smo slozne! Da smo tu da pomognemo i posavetujemo jedna drugu, zaista mi je srce puno. Zato sam jos uvek na ovom sajtu i nisam odustala od njega> LadyBlye: > > milenalenami: > > Ne znam, moguce je.. Ne mogu sada nista da tvrdim ali s obzirom na nastup clanice, konverzaciju, iako sam joj sve lepo sve objasnila i cak joj se i izvinila ako smatra da je ostecena ali ona je striktno htela da ostavi negativnu, osim u slucaju da otkazem clanici i prodam njoj torbu.. Zato iz celog tog iskustva izgleda mi tesko da bi to uradila.. mozda gresim.. Ali vazno je da je ispravljeno, pa ko god da je to uradio- hvala mu, a hvala i vama sto ste se odazvali ovoj temi i mojim pitanjima ❤️ > Nema na čemu, uvek kada god sam u mogućnosti na bilo koji način da pomognem- tu sam. 😊😉😘
2018 12 13
Negativna mi je povucena tj izbrisana, hvala Bogu. A Vama svaka cast sto ste cak i povukli svoj predmet iz postovanja. I ja sam za to, neka svako proceni da li zeli i kako sa nekim da saradjuje> *STARS*: > Ostavite samo komentar na utisak da utisak bez saradnje nije merodavan i niko to nece uzeti u obzir > Ja licno,kad vidim da je clanica sa negativnim utiscima ,obavezno procitam razlog,tj utisak,pa odlucim da li saradjujem ili ne saradjujem > Skoro sam odbila devojku sa kojom sam imala saradnju jako korektnu pre godinu dana zbog dve negativne,za ne preuzimanje paketa,nisam htela da rizikujem,ona nije htela da uplati unapred. Iz postovanja sam povukla predmet iz prodaje.
2018 12 13
1 2