Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li podforum aukcije ima smisla?

Da li ste nekad prodale nesto preko aukcije? Primetila sam da članice ne licitiraju.. u čemu je problem?
2018 12 11
Ja sam jednom, daaavno baš! Doduše nisam mnogo ni postavljala. Mislim da sam za ovih 5 godina na sajtu postavila manje od 10 aukcija. :D Sada sam baš razmišljala da postavim jednu, tako da je ova tema u pravo vreme! Taman da vidim stav ostalih članica. :") :") Uočila sam dva problema. Većina članica stavlja previsoku početnu cenu. Npr. postave predmet koji su inače cenile 2000 dinara sa početnom cenom od 1800 dinara na aukciji i minimalni bid 50 din. Ovde pojedine članice daju veći popust u temama *Rasprodaje*. Drugo, mislim da bi teme *Aukcija* bile posećenije kada bismo mogli da ih vidimo u *Skorašnjim temama*. Dešavalo se da vidim dobru aukciju, sa povoljnom početnom cenom, koja se završila još pre nedelju, 10 dana.
2018 12 11
Ja postavljam aukcije, i do sada sam samo jednom prodala... Na drugim sajtovima puno bolje ide ova vrsta prodaje... Ovde kao da je nevidljiva 😕
2018 12 11
Do skoro sam postavljala, ali nikad nista :(
2018 12 11
I ja postavljam, ali slaba vajda...I to stavim cak i preko 50% nizu cenu, a bid 50-100 din, i opet nista, a ti predmeti npr. imaju po nekoliko lajkova.
2018 12 11
Nisam ni znala za taj podforum! :o
2018 12 12
Hvala vam sto ste podelile vase iskustvo! Ja sam sad prvi put postavila aukciju i neuspesno je zavrsena.. Da, podforum aukcije postoji ali nije mnogo uspesan u smislu licitiranja i prodaje. Mada generalno se sve clanice zale da je opala prodaja.
2018 12 12