Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

U cemu je problem?

Na sajtu sam oko mesec dana, postavila sam dosta oglasa novih ili kao novih stvari po povoljnim cenama. Medjutim,prodala sam samo jednu stvar. Da li mogu neke clanice koje su duze na sajtu da mi kazu u cemu je problem.
2018 12 11
I mene to interesuje, snizila sam maksimalno cene, a postavljam samo stvari koje su nosene par puta ili nikada... Isto mi nije jasno sta se desava... Ako moze neko da nam da neki savet...
2018 12 11
Svesna sam da nemam utisaka ( tacnije jedan xD ) i da neke devojke mozda zbog toga ne kupuju ili su oprezne... Ali valjda i mi koji smo se tek prikljucili sajtu treba da dobijemo sansu :D
2018 12 11
Ovde nema pravila,meni se takodje desavalo da nesto cim postavim,posle par minuta prodam,dok neke stvari mi stoje mesecima. Ali uopsteno gledano prodaja na sajtu je stala. Sto se tice novih clanica sa malim brojem utisaka,svi smo mi ovde nekada bili novi i sa 0 utisaka,samo sto se sada broj prevaranata enormno povecao,od Administratora ni traga ni glasa,pa su clanice obazrive i nepoverljive prema novim clanovima. Mozete da se potrudite malkice oko slika,da predmete uslikate sa nekom lepsom pozadinom,da ih nekako ukrasite ili da napravite kolaz,mozda tako vise privucete paznju clanica.
2018 12 11
Mislim da na tu vasu dilemu ne postoji jedan tacan odgovor. Mogu samo da vas "utesim" time da kad sam ja pocinjala - na prvu prodaju sam cekala skoro mesec dana od otvaranja profila. Mene su tada druge clanice savetovale da je u pocetku lakse prikipiti ocene tj utiske kupovinom pa se onda posvetiti prodaji...Vec posle 2-3 saradnje islo je lakse i brze. Ali i tada, i sada bude perioda zatisja. Dakle, samo se naoruzajte strpljenjem i optimizmom. ;)
2018 12 11
Čuvaju ljudi pare za novu godinu😃
2018 12 11
Hvala, znaci mi da znam da je svima tako :D
2018 12 11
Da bas je mrtav period par meseci 😕
2018 12 12
Jedino sto mozete je da reklamirate svoje predmete, dajete popuste, neke akcije i sl. Mozete i da kupite neku od promotivnih usluga, definitivno ce posecenost vaseg profila biti veca, mozda i prodaja, mada ne mora da znaci. I povremeno obnavljajte po neki oglas, mnoge clanice kazu da deluje. U sustini strpljenje, sajtovi su zatrpani stvarima i vecina bi da proda :) Ima losih i boljih perioda i tako u krug.
2018 12 12
Hvala puno svima na savetima :")
2018 12 12
Zdravo svima, moram se sloziti sa Vama, kada sam prvih dana napravila profil, prodala sam dosta stvarcica i odjednom je prodaja stala, iako su kod mene na profilu vecinom, nikad nosene, nove stvari. Uplacivala sam i promocije, ali nista. Mozda je problem sto sam dosta stvarica ubacila za kratak period? Takodje sam iznenadjena time da devojke traze mere, slike, ja svima uredno odgovorim, posaljem sve sto traze, cak i onima koji predlazu razmene(iako sam navela u opisu profila da nisam zainteresovana za iste) ili predloze ekstremno niske cene (jaknu koja se ceni 1500 dinara, za 200din), svi budu ispostovani, i na kraju ne mogu da se zahvale, da makar napisu ipak mi ne odgovara, vec nestanu. I vise puta mi se desavalo da mi traze racun da uplate novac, zele stvar da kupe, i na kraju se prodaja ne desi, jer se nikad vise ne jave. :) Ne znam da li je to nekultura ili nesto trece .
2018 12 13
I meni se tako desavalo da me pitaju za dodatne slike ili mere i posle nikakav odgovor. Ja mozda nekom ne odgovorim odmah kada vidim poruku, cesto zaboravim. Ali kasnije se setim pa odgovorim :) Hvala na savetima
2018 12 13