Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

CB krpice provera pre saradnje

Da li bi smele u ovoj temi pisati pre slanja/ kupovine imena i prezimena clanica da li su pouzdane za saradnju? Ili u krajnjem slucaju ovde samo neki info nabaciti, ime, ili mesto ili link profila, pa onda inbox da se konsultujemo sa drugim clanicama? Opet su pocele da se vracaju pojedine gospoje, pa da ne okade neiskusne clanice. Ako tema ne odgovara- admin neka reaguje.
2018 12 13
Opet sam listala crnu listu i totalno je nepregledna.
2018 12 13
Zabranjeno je iznošenje ličnih podataka javno, ali linkovi na jednom mestu bi ja mislim bili ok :)
2018 12 13
Mozemo napisati mesto, svakako je javan podatak ili pitati clanice da li su imale saradnju sa tim i tim profilom. Samo kad cujem Stanisavljevic, vec znam sve. Ili Mirkovic ili Bela Crkva. Ne moramo sve ovde pisati.
2018 12 13
Podržavam.
2018 12 13
I ja podrzavam. Ulazila sam na crnu listu i nemoguce je pregledati sve. Bilo bi dobro da postoje svi linkovi na par strana. Znacilo bi za nas nove :-)
2018 12 13
Da je to nelegalno ovaj sajt bi bio oboren. Nekada je to bio stampan imenik a sad website.
2018 12 13
Linkovi profila znace samo u datom trenutku, jer otvaraju nove po obavljenon *zadatku*, a cesto ih imaju vise otvorenih i prikupljaju narudzbine sa par profila. Cesto i drugi salju umesto njih, clanovi porodice. Trebalo bi imati sve podatke, da se uporedi ime i prezime, adresa..
2018 12 13
Pored sajta Bele Strane, jos jedan primer. Na svim sajtovima za prodaju naveden je grad, a na nekim (npr kupujemprodajem, nekretnine) i broj telefona. Pretpostavljam da je to neki prevarant u samoodbrani pustio buvu da je nelegalno.
2018 12 13
Podrzavam kimberly,podaci i link profila i opis - prevara,ne preuzimanje paketa ili cak zbog preglednosti odvojiti teme za prevarante i za ne preuzimanje
2018 12 13
Pa i meni je totalno nejasno da ne smem napisati da je npr. Dragana Mirkovic povratnik prevarant. Ja se mogu za sada setiti samo Vesne,Dragane, Saske i Miljane. Druge bih mozda prepoznala kada neko napise ime i prezime kome bi trebalo da se salje uplata ili paket. Pisemo bre podatke ,pa ako ne sme- neka obrisu temu. Prevaranti 100 laznih profila mogu napraviti u toku dana, dzaba linkovi.
2018 12 13
Saska Stankovic= Izabela Brekic na viberu zavrnula clanicu za 2500 dinara za haljinu. Moj doprinos.
2018 12 13