Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Neke ljude zaista ne razumem???

Sada videh ovde na sajtu da devojka prodaje Replay espadrile za 499 ,a napred izbusene ,rupe,msm da palac ispadne kada se obuju. Cekajte ,da li ljudi zaista misle da ime nekog brenda moze da proda sve,pa cak i iscepanu obucu samo zato sto je to ,,brend"??Ja kuci imam krs obuce koja nije vise za upotrebu,pa zar bih bila toliko luda da kupim nesto sto je za bacanje? Da ne pominjem koliko sam puta videla Guess torbe koje su iscepane,iskrzane,izlomljene,izguljene ,skoro torba da nema dno,a prodaje se za 2000 dinara.Da li ljudi toliko boluju od kompleksa da bi i nosili oguljeno,pocepano ali samo da se vidi da je Guess,Replay,ili ne znam ko vec??!
2018 12 16
Prosto i jednostavno : DAAAA 😂😂😂
2018 12 16
> _tamara_: > Prosto i jednostavno : DAAAA 😂😂😂 Bolest 21. veka 😂😂😂😂
2018 12 16
CallMeDarling, na žalost, ništa novo. Ima ih toliko mnogo koje nebi nešto što je bukvalno za bacanje upravo i bacile, nego to stavljaju u prodaju. Mene bi bilo sramota da tako nešto i poklonim, tj. ono što nije nosivo uopšte, kao i kozmetiku kojoj je istekao rok trajanja boga pitaj od kada. Sa druge strane ima toliko predivnih članica koje prodaju extra stvari po nekim zaista smešnim cenama, a neretko i poklanjaju i potpuno nove stvari, ili kao nove. Na sreću, više znam ove druge, a sa onima koje si pomenula u temi ne bih nikada imala "nikakvog posla". 😉😊
2018 12 16
Uzas jedan . Niti bih ikada kupila niti prodavala tako nesto . Ali opet , ako hajde pokusam da nadjem razumno objasnjenje za tu pojavu , mozda razmisljaju da pokusaju da poprave to na neki nacin kod cike koji to radi :D ... Drugo nista ne vidim u tome . Ne verujem da bi neko nosio tako ...
2018 12 16
> LadyBlye: > CallMeDarling, na žalost, ništa novo. Ima ih toliko mnogo koje nebi nešto što je bukvalno za bacanje upravo i bacile, nego to stavljaju u prodaju. Mene bi bilo sramota da tako nešto i poklonim, tj. ono što nije nosivo uopšte, kao i kozmetiku kojoj je istekao rok trajanja boga pitaj od kada. > Sa druge strane ima toliko predivnih članica koje prodaju extra stvari po nekim zaista smešnim cenama, a neretko i poklanjaju i potpuno nove stvari, ili kao nove. Na sreću, više znam ove druge, a sa onima koje si pomenula u temi ne bih nikada imala "nikakvog posla". 😉😊 Zaista ima divnih clanica,ja sam skoro imala saradnju sa tako divnom clanicom. Ja kada zelim nekom da poklonim nesto ,vodim racuna da bude u ok stanju jer ne bih nikoga da uvredim poklonivsi nesto sto je za bacanje. Mozda se ovakve devojke vode onom cinjenicom ds svaka roba ima svog kupca 😂😂😂
2018 12 16
> Icka89: > Uzas jedan . Niti bih ikada kupila niti prodavala tako nesto . Ali opet , ako hajde pokusam da nadjem razumno objasnjenje za tu pojavu , mozda razmisljaju da pokusaju da poprave to na neki nacin kod cike koji to radi :D ... Drugo nista ne vidim u tome . Ne verujem da bi neko nosio tako ... To mi je tek hit,kada mi neko kaze da tako nesto moze da se popravi i to za malo novca😂😂Ja sam se vodila uvek tim da ako kupim polovno nesto,pa nisam valjda luda da placam jos da se to sredi kod obucara,krojaca.I dok to sredim ja sam skoro pa mogla kupiti nove i imati granciju 😊
2018 12 16
Jedna clanica je prodavala ciciban i geox sandale za decu po ceni od 5000 za oba para. A sandale izguljene i izlomljene, ove druge odlepljenog djona. Uzas! Jos u opisu pise" fiksna cena, ne pitajte me da je snizim, poznati i skupi brendovi su u pitanju"😀 Sto je najgore, bile su u omiljenim 20-ak clanica. Stvarno moze svasta da se vidi...
2018 12 16
Nemam pojma zašto žene pate od marke.. Što se tiče guess marke volim tu marku ali samo obuću i farmerke.. Pri kupovini gledam model, i materijal.. A da li je Guess ili Kina manje je bitno... Svega ima kod mene... Činjenica je i da svakakog smeća ima ovde ali svaka roba ima svog kupca.. Ja lično ne prodajem ništa što nije nosivo i u dobrom stanju... Tako i kada kupujem gledam materijal i model, a marka mi nije presudna..
2018 12 17
> MiciZara: > Nemam pojma zašto žene pate od marke.. > Što se tiče guess marke volim tu marku ali samo obuću i farmerke.. > Pri kupovini gledam model, i materijal.. > A da li je Guess ili Kina manje je bitno... > Svega ima kod mene... > Činjenica je i da svakakog smeća ima ovde ali svaka roba ima svog kupca.. Ja lično ne prodajem ništa što nije nosivo i u dobrom stanju... Tako i kada kupujem gledam materijal i model, a marka mi nije presudna.. Ove koje pate od tih brendova trebalo bi da kupuju npr one stikere sa logom Guess-a,Michael Korsa i ostalih pa da kace na sve sto imaju od garderobe u obuce 😂
2018 12 17
> CallMeDarling: > > MiciZara: > > Nemam pojma zašto žene pate od marke.. > > Što se tiče guess marke volim tu marku ali samo obuću i farmerke.. > > Pri kupovini gledam model, i materijal.. > > A da li je Guess ili Kina manje je bitno... > > Svega ima kod mene... > > Činjenica je i da svakakog smeća ima ovde ali svaka roba ima svog kupca.. Ja lično ne prodajem ništa što nije nosivo i u dobrom stanju... Tako i kada kupujem gledam materijal i model, a marka mi nije presudna.. > Ove koje pate od tih brendova trebalo bi da kupuju npr one stikere sa logom Guess-a,Michael Korsa i ostalih pa da kace na sve sto imaju od garderobe u obuce 😂
2018 12 18