Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Lekarsko uverenje, pomoc

Pozdrav, drage zene, zanima me da li je neka od vas vadila skoro lekarsko uverenje za posao? U mom gradu to ne rade, moram u susedni, zanima me sta obuhvata pregled ili da li uopste pregledaju ili samo napisu? I da li moze tj da li se racuna kao validno lekarsko od privatnog lekara? Hvala svima na odgovorima.
2018 12 17
Poštovanje. Ne znam za koji posao tačno Vam je potrebno lekarsko uverenje, ali uglavnom su to samo formalnosti koji se ispunjavaju u većim Domovima zdravlja. Ukoliko imate neko hronično oboljenje onda tu dokumentaciju ponesite na uvid. Kod privatnika znam da se može vaditi isto lekarsko uverenje, ali ne znam gde je svuda tačno validno, za to je najbolje da pitate svog poslodavca.
2018 12 18
> LadyBlye: > Poštovanje. > Ne znam za koji posao tačno Vam je potrebno lekarsko uverenje, ali uglavnom su to samo formalnosti koji se ispunjavaju u većim Domovima zdravlja. Ukoliko imate neko hronično oboljenje onda tu dokumentaciju ponesite na uvid. Kod privatnika znam da se može vaditi isto lekarsko uverenje, ali ne znam gde je svuda tačno validno, za to je najbolje da pitate svog poslodavca. Hvala puno😊
2018 12 18
Nema na čemu. 😊😊 Srećno. 💞💞💞
2018 12 18