Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li primećujete

Kojom brzinom se smenjuju promotivni artikli, valjda, jer ne mogu svi uplaćeni da dođu na red, pa se nekada u jednom danu smeni brdo predmeta, umesto da stoje makar jedan dan
2018 12 18
To nisam primetila,..Ali saam primetila ogromnu kolicinu Guess jakni,bundi i kaputa novih sa etiketom u poslednjih par dana...Izvini sto sam skrenula sa glavne teme...Nego je ovo, ono sto mi je bas upecatljivo u poslednje vreme...
2018 12 18
Daaa, Guess izvire sa svih strana :D :D
2018 12 18
Sada ovde masovno preprodaju stvari za cak 4-5 puta vecu cenu i to sam videla da je jedan profil kupio sve velicine od svake jakne i tako prodavao na sajtu
2018 12 18
A to je u pitanju!Pa vidim ja da su se pojavile velike kolicine Guess jakni,kod razlicitih clanica...Pretpostavila sam da postoji neki "izvor",odakle dolaze...Pa,s jedne strane nije ok,a sa druge strane moram da im skinem kapu...Koliko god se mozda to nama ne svidja,ali ovo je pametan potez...Posebno ako se u outletu sve rasprodalo
2018 12 18
Maši se poenta sajta jer sajt je napravljen da se prodaju polovne stvari koje vise ne nosite a ne za masovne preprodaje stvari kupljenih na snizenjima ali nazalost nema ko da zavede red. Licno nemam nista protiv preprodaje ali za tako nesto imaju druge sajtove,na ovaj nacin guse prodaju clanicama koje postuju pravila..... ali nema ko da vodi sajt kako treba tako da radi ko sta hoce,nazalost.
2018 12 18
S obzirom da polovne prodaju po tim cenama, ove su se bar snasle da preprodaju nove 😅
2018 12 18
Istina , Jaco, prodaja polovnih stvari je slaba, jer su većinom jake cene. Mislim, ima ko.će platiti dosta za polovno, ali pre će se svako odlučiti za novo po tim cenama
2018 12 18
@Jacaikaja,...Ne da su se snasle, nego svaka cast na snalazljivosti...A ovo sto si rekla za polovne ,slazem se....
2018 12 18
@Debela_devojka mozda moze da se desi ako baguje sajt, ali ne mora da znaci.U toku tog placenog dana mogu da se menjaju predmeti na pola sata i manje ako neko zeli.Barem sam ja mogla i stavljala sam drugi popodne kad ne zaboravim da uopste i imam neki promotivni artikal. S obzirom da sam uglavnom dobijala neke leve i dalje datume koje i nisam trazila :')
2018 12 18