Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Ostar bol u krajniku... molim za pomoc...

Slava mi je, vec par dana ne znam gde sam... nisam stigla kod lekara da idem, jer sam mislila da nije nista strasno (nadam se da nije). Medjutim, evo, danas, jedva gutam, jak i ostar bol, crvenskast je levi krajnik, cini mi se i da ima malo belicastog po sebi, malo mi je tvrdji vrat tu u predelu krajnika, ili je to trip... Ne bi mi nista to bilo cudno, kada bih imala simptome prehlade, ali ja nemam ni temperaturu, ni malaksalost, niiista apsolutno. Sta li bi to moglo da bude? Ne mogu dan da preguram, a dolaze mi gosti... nesto sam se psihicki uspanicila. Hvala unapred. 🤗
2018 12 19
To je verovatno gnojna angina... Nemojte paniciti, od toga nemate nista... Ukoliko vam se ne povuku simptomi, otidjite kod lekara cim stignete, to je najsigurnije, niko vam ne moze tacno reci sta je dok ne pogleda, tako da je najbolje otici kod lekara :")
2018 12 20
Gnojna angina. Probaj da se izlecis bol cajevima a posle toga kad ne budes imala bol ispiraj grlo toplom slanom vodom i cajem od zalfije.
2018 12 20
Hvala puno devojke... U onom ocaju juce, setila sam se da imam neki sprej od aloje, naprskala sam 3 puta i vec uvece, bolovi su nestali. Ne znam sta je to bilo i da li je realno da je od toga prestalo, ali hvala Bogu, dobro mi je, kao da nista nije ni bilo. 🤗 Doduse, popila sam i malo votke, pa sam mozda "sprzila" to nesto sto me je bolelo. 😁
2018 12 20
Djolinja, isto slavim, isti problem, ali samo jedna belicasta tackica juce na levom koji je bio zatvoren, imala sam utisak kao da gutam zilete. Popila caj uvece kad su gosti otisli, danas sve ok, do veceras kad je zatvorio desni krajnik, sve kao i juce. Izlazila sam napolje nekoliko puta, kontam da je od toga. Nadam se da ste dobro i da nije nista strasno, ali, u svakom slucaju, posetite doktora, da mi ne dajemo dijanoze na nevidjeno. I srecna nam slava :)
2018 12 21
E hvala, takodje. 😚😚😚 Pa, da kucnem u drvo, prosli su bolovi skroz i ne vracaju se, sad ne bih ni imala za sta da idem kod lekara, naaadam se da ce ovako i ostati. Hocete li vi ici kod lekara ili je bolja situacija?
2018 12 21