Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

"baci pogled"

ne znam za vas ali me strasno nervira to sto je nekome muka da kopira link predmeta koje trazim npr nego napise "baci pogled kod mene " i slicno... a udjem kad tamo 21 strana a trazena stvar koja nije ni priblizno slicna trazenoj tek na 16stoj 😡
2018 12 20
Ivana, klasičan primer reklamiranja stvari sa profila. Doduše, po meni, totalno bezuspešno jer kada mi tako sada napišu ni ne pogledam, uglavnom u početku nekoliko puta jesam i upravo je to ono što si već napisala, pa se vrlo brzo skapira koja je zapravo namera toga "Pogledaj kod mene". Ništa novo, uvek nekih "kukolja" bilo svuda i biće. 😉😊
2018 12 20
Ja to cesto napisem ,a razlog je ovaj....Kada neko nesto trazi,pa napise moderno,ili neki opis koji mi nije bas najjasniji...Namerno ne postavljam link,da se clanica ne uvredi,pa napise nisam to trazila, nego.....Desilo mi se ,da sam postavljala neki link,necega sto je clanica trazila ubedjena da je to to..i onda dobijem packu.... :(
2018 12 20
A mene bas nervira kad traze novo, spektakularno po "normalnoj ceni", npr ono sto je meni normalno nekom je previse i obratno. Ili traze isto tako novo i spektakularno za razmenu, a na profilu, bez namere da uvredim ni priblizno tome i sami ne nude. Ponekad i sama stavim "ako Vas ne mrzi pogledajte na profilu", posto imam recimo vise stvari te vrste, pa da ne bih zagusila temu clanici. Trudim se da mi profil bude uredan, da recimo haljine budu jedna pored druge na stranici i slicno, a i nemam previse strana.
2018 12 20
> 11Ivana11: > ne znam za vas ali me strasno nervira to sto je nekome muka da kopira link predmeta koje trazim npr nego napise "baci pogled kod mene " i slicno... a udjem kad tamo 21 strana a trazena stvar koja nije ni priblizno slicna trazenoj tek na 16stoj 😡 I mene to izluđuje, na takve profile ni ne ulazim, ako ti je teško da pomeriš prst tri puta i kopiraš link, teško je i meni da od tebe kupujem... :')
2018 12 20
Baš tako.. kad krenu sa uslovima tipa hoću moderno, novo, sa etiketom,nešto što se juče pojavilo u prodavnicama, samo razmena ilš baš baš baaaaš jeftino. A pogledaš na profilu ona nema ništa. Ili ove što svaki dan traže ISTU stvar i ako im je pre toga par članica ponudilo to, ali one konstantno brišu i postavljju opet. Pre neki dan sam i videla jednu što je napisala da je dežurne smaračice ne dave sa ponudama. Strašno!Ja ne razumem da li one shvataju da je ovo stranica gde se prodaju uglavnom polovne stvari? A sad da se vratim na temu o tome baci pogled...to je tako užasno iritantno. To jedino ima smisla ako devojka traži npr. stvari u L veličini pa ako je na profilu uglavnom L, e onda to napišeš...
2018 12 20
> Upravo tako. Volim da pratim forum, pa pogledam i oglase tipa "Trazim" - medjutim postalo je simptomaticno da svakodnevno istih 10 devojaka nesto trazi...dodje mi da im pustim poruku i pitam jesu li nasle artikal od juce, jer vec danas to je nesto sasvim drugo. :) upravo sam isto to pomislila :D :D :D
2018 12 20