Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

ne radim razmenu

cao samo da vas pitam jer ne shvatam zasto mi clanice 24/7 salju ponudu za razmenu, a meni u opisu profila pise da je ne radim? Kako i gde da naglasim da ne zelim da mi se nudi razmena jer ne znam gde cu od poruka u inboxu hvala :)
2018 12 20
Možda da i u opisu svakog predmeta pojedinačno napišeš da ne radiš razmene (ako već nisi), doooosta članica ni ne uđe na profil, niti pročita opis, već samo vidi predmet i šalje poruku... Tako da žali bože opisa profila, ne znam da li iko ikada i pogleda to, svaki put pišem u inbox i objašnjavam nešto što je već jasno napisano.... ,:(
2018 12 20
> pufnastapufnica: > Možda da i u opisu svakog predmeta pojedinačno napišeš da ne radiš razmene (ako već nisi), doooosta članica ni ne uđe na profil, niti pročita opis, već samo vidi predmet i šalje poruku... Tako da žali bože opisa profila, ne znam da li iko ikada i pogleda to, svaki put pišem u inbox i objašnjavam nešto što je već jasno napisano.... ,:( Isti slucaj. Iako mi u opisu profil pise velikim slovima da ne radim razmenu. Onda se resim da necu da odgovaram na svaku pojedinacnu poruku, ali mi bude nevaspitano i glupo da nekog ostavim bez odgovora...pa se sazalim i kao papagaj, malo-malo, zahvalim se na ponuzdi i odbijem razmenu. :|
2018 12 20
Meni pise u opisu profila velikim slovima, sto vidim da se cesto polemisalo o tome da clanice cesto odbijaju takvi profili, ali zaista ne vidim apsolutno nijedan normalan razlog ako nesto pise da to ne postujete. Dodala sam i u opisu svakog oglasa, takodje velikim slovima, da bi se uocilo to. Medjutim i dalje devojke pitaju za razmene, mada redje. I uvek kazem necu odgovoriti, medjutim kao i devojka pre mene, odgovorim. Poslednjoj curi sam napisala da ne zelim razmenu, ali bih joj rado poklonila duks, jer ga ja ne nosim i samo mi stoji i da mi istavi podatke. Naravno isparila je kao da sam je ujela. Da li sam je uvredila, ne znam, ali zaista imam i gomilu svojih stvari, kad mi nesto treba, ja kupim.
2018 12 20
i vice versa,meni je skoro devojka sa kapitalnim NE RADIM RAZMENU!!!! trazila razmenu...nema ovde neke logike i mislim da nema svrhe stresirati se..
2018 12 20
Ne radim ni ja, ali skoro sam uradila jednu i zadovoljna sam.. Ne smeta mi kad me pitaju za istu, neće mi kruna sa glave otpasti ako odgovorim na to pitanje..
2018 12 20
@MiciZara, nece nikome kruna pasti, ali stvar je u tolikom stepenu osnovne NEkulture ili jednostavno gluposti, da ako vidis da lepo pise crno na belo da neko NE RADI razmene, opet pitas za istu. Ne ti kao ti, naravno, uopsteno pisem. Izvini, ali po meni je to jako bezobrazno. Da ne dodje do zabune, licno radim razmene ali razumem zasto nekoga ovo nervira kao na primer mene kada mi neko trazi sliku kako stvar stoji a na profilu mi pise, citiram: "NE ŠALJEM SLIKE KAKO NEŠTO STOJI". I ko je tu sad lud? :')
2018 12 20
Lepo rece jednom neka devojka - ako tebe mrzi da citas opis, i mene mrzi da ti odgovorim. Prosto i jednostavno o:)
2018 12 20
> pufnastapufnica: > Lepo rece jednom neka devojka - ako tebe mrzi da citas opis, i mene mrzi da ti odgovorim. Prosto i jednostavno o:) Slažem se sa tobom.. A na žalost mrzi ih da čitaju.. Ne slikam ni ja na sebi, jer mi je to van pameti.. Mogu ovako dodatno slikati ako mi je u cilju da prodam... Ma hoće žene da dođu do predmeta pa i ne čitaju profile.. Uvek lepo odgovorim ali me nervira kad sa druge strane nema odgovora... Bar doviđenja da se napiše...
2018 12 20
Mali broj clanica cita sta pise na profilu. Jedino mozete da ispod opisa bukvalno svakog predmeta napisete da ne radite razmene, verovatno ce smanjiti broj pitanja, pa vas nece toliko gusiti. Meni to ne smeta, uredno odgovaram, ali retko dobijem odgovor sa druge strane. Verovatno, posto odgovor nije ocekivani, zasto bi potrosila jos 2-3 sekunde ;)
2018 12 20
Videh da neke članice vođene upravo viškom ovakvih pitanja, u nazivu napišu "Razmena Ne". Pa, ukoliko Vas smaraju takve poruke, i ukoliko se već opisi ne čitaju onda napišite jednostavno u nazivu npr. Nove senke-Razmena Ne. ;) :)
2018 12 20
Mene nerviraju velika slova, eto priznajem. Ko ne zeli da razume nece. A jos vise me nerviraju duplirani predmeti. Zasto je tesko izbrisati staru kad imate novu sa novom cenom!? Ili samo promeniti tekst oglasa i cenu.
2018 12 20
Ovde postoji mnogo clanica koje pisu STOP RAZMENAMA !!!!!!!!NE RADIM RAZMENE!!!!!!DAJEM NEGATIVNE ZA PITANJA O RAZMENAMA !!!!!!!! Pa ista ta clanica posalje poruku da li bih zelela razmenu. Ili se oglase u forumu da traze samo za razmenu..... tako da clanice verovatno samo pokusaju jer mozda misle da bi ipak radila razmenu. Tako da u opisu svakog predmeta naglasi da je stvar iskljucivo na prodaju...
2018 12 20
isto i ja pa uzmem i odgovaram i poludim stvarno> MALAODSTILA: > > pufnastapufnica: > > Možda da i u opisu svakog predmeta pojedinačno napišeš da ne radiš razmene (ako već nisi), doooosta članica ni ne uđe na profil, niti pročita opis, već samo vidi predmet i šalje poruku... Tako da žali bože opisa profila, ne znam da li iko ikada i pogleda to, svaki put pišem u inbox i objašnjavam nešto što je već jasno napisano.... ,:( > Isti slucaj. Iako mi u opisu profil pise velikim slovima da ne radim razmenu. Onda se resim da necu da odgovaram na svaku pojedinacnu poruku, ali mi bude nevaspitano i glupo da nekog ostavim bez odgovora...pa se sazalim i kao papagaj, malo-malo, zahvalim se na ponuzdi i odbijem razmenu. :|
2018 12 20
jao meni je jedna clanica poslala poruku “da li je trenerka original?” - a u samom nazivu predmeta pise -original nike trenerka- i ja onda stvarno ne znam sta da kazem 😂😂😂
2018 12 20
1 2