Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

ne radim razmenu

Nije mi problem da odgovorim iako piše u opisu. I sama pitam za razmenu one kojima pise da ih ne rade, ako imamo uzajamne omiljene. Uvek ostanu pri stavu ne, mada ne razumem čemu onda označavanje omiljenih. Ali poštujem i zahvalim se.
2018 12 21
> NinaKg: > Nije mi problem da odgovorim iako piše u opisu. I sama pitam za razmenu one kojima pise da ih ne rade, ako imamo uzajamne omiljene. Uvek ostanu pri stavu ne, mada ne razumem čemu onda označavanje omiljenih. Ali poštujem i zahvalim se. Upravo tako. Nije teško biti fin. ;) :)
2018 12 21
> AppleRed: > Mene nerviraju velika slova, eto priznajem. Ko ne zeli da razume nece. A jos vise me nerviraju duplirani predmeti. Zasto je tesko izbrisati staru kad imate novu sa novom cenom!? Ili samo promeniti tekst oglasa i cenu. Upravo sam, na profilu jedne članice, videla pantalone po ceni od 1550. Listajući dalje, eto njih opet ali 1750 pa 2 strane kasnije 1950... Tu sam odustala 😂😂😂.
2018 12 21
Napisi u opisu predmeta, niko ne cita opis profila jer oduzima previse vremena, sem ako bas ne udje na tvoj profil da ti pregleda sve stvarcice. Kontam da taj opis nicemu i ne sluzi ,:)
2018 12 27
1 2