Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kakvo glupiranje clanica???

Stvarno ne mogu da razumem zene,devojke koje traze kodove od coca cole,zauzvrat nude utisak.Kao stvoreno za prevarante da nakupe utiske.Meni je prvoj debela devojka slala bez pogovara i hvala joj,al ovo mi je ludost ostavljati utiske u zamenu za kodove.
2018 12 21
Ko Vam ponudi utiske u zamenu za cepove ,prijavite ga meni
2018 12 21
Ne mogu da kopiram link.😀 Pogledajte inbox.
2018 12 21
Eno je opet objavila da traži čepove.. Svakih tri sata ona u potrazi za istim...
2018 12 21
Hvala Lady,Mici uopste nije problem u skupljanju kodova,ja sam ih prva trazila,ali nisam nudila utiske za njih,to mi je zaista ludost.
2018 12 21
> MiciZara: > Eno je opet objavila da traži čepove.. Svakih tri sata ona u potrazi za istim... Ima i u podforumu Poklanjam, druga članica traži kodove ali ne piše da ostavlja utiske....
2018 12 21
Ja sam ih prva trazila ,dobila sam.Jedino me buni ostavljanje utisaka,inace nemam nista protiv da neko kome ne treba posalje.😀😀😀
2018 12 21
Slažem se, nije uopšte problem tražiti kodove sa tih čepova nego nije ok tražiti utiske za to. Ova članica Prsten možda misli da će joj pre neko poslati te kodove ako kaže da će ostaviti utiske, ne znam zaista jer nit' pijem Coca-Colu, nit' imam te kodove sa čepova. Da ih imam rado bih ih razdelila. :) :)
2018 12 21
Ja je pijem i skupila sam druzinu(doduse jedva),slala mi je debela devojka,bila sam spremna i da placam kodove,al ovo sa utiscima je pobeda.😀😀😀
2018 12 21
> starwars: > Ja je pijem i skupila sam druzinu(doduse jedva),slala mi je debela devojka,bila sam spremna i da placam kodove,al ovo sa utiscima je pobeda.😀😀😀 Ne sam školovala od vremena pa do sad.... 😂😂😂😂😂
2018 12 21
> LadyBlye: > > starwars: > > Ja je pijem i skupila sam druzinu(doduse jedva),slala mi je debela devojka,bila sam spremna i da placam kodove,al ovo sa utiscima je pobeda.😀😀😀 > Ne sam školovala od vremena pa do sad.... 😂😂😂😂😂 Ne razumem 😀😀😀
2018 12 21
> starwars: > > LadyBlye: > > > starwars: > > > Ja je pijem i skupila sam druzinu(doduse jedva),slala mi je debela devojka,bila sam spremna i da placam kodove,al ovo sa utiscima je pobeda.😀😀😀 > > Ne sam školovala od vremena pa do sad.... 😂😂😂😂😂 > Ne razumem 😀😀😀 Onaj klip sa YouTube-a.... Nađi "Ne sam školovala" 😁😁😁 Meni je to hit uvek, iako je staro Boga pitaj odkada. 😉😁😁
2018 12 21
Bica i Djeljana 😀
2018 12 21
Nije tema, ali procitajte! Niti je kupujem i pijem, niti dajem deci da je piju, sem na nekad nekom rodjendanu, uz konstantnu pricu da je otrovna. Em sto truju, em sto ljudi kupuju hektolitre, skupljaju igracke i donose im ekstraprofit. Jedna poznanica navucena na istu ima ozbiljan problem sa tezinom i hormonima, jetra joj je u sumnjivom stanju, pa vi razmislite sta kupujete, pijete i kome pravite bogatstvo. Te igracke ne vrede, to Vam je komercijalna navlakusa da se deli nesto lepo dzabe. Hvala
2018 12 21
Ja vas razumem,ali svako ima svoj hobi,neko hekla,neko se drogira,neko igra sah,neko pije koka kolu.Prvenstveno smatram da je umerenost u svemu dar,tako da covek moze da uziva.Problem sa kilazom nemam.Na visak kilograma od hormonskog poremecaja mogu da se vade lenje zene,jer i sama imam isti i nemam tih problema.Sve je od coveka do coveka.Mnogo stetnijih stvari nam se servira, coca cola je zaista najmanji problem.Imate izbor hocete ili necete.
2018 12 21
1 2 3 4 5 ... 9