Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kakvo glupiranje clanica???

I ja sam dugo skidala sminku sapunom i vodom, medjutim, kako mi je vec suvlja koza, imam 42, sad skidam sredstvima koje mi dodatno ne isusuju kozu i isprobavam jeftinija sredstva koja imaju dobar sastav. Posle toga obavezno krema. Ti jeftiniji preparati se ne reklamiraju kao skuplji, zato im je i cena niza. Ima mnogo skupe kozmetike koja je stetnog sastava. Trenutno stavljam Balea koncentrat Q10 anti-falten, bile su na akciji 120 dinara, 7 ampulica i jako lepo ih koza upije. Imam i Evelin suvo ulje u spreju, sadrzi 11 vrsta ulja i lepo koza upije. Sa nekim duplim snizenjem je bilo oko 300 dinara. Koristim i neke skupe kremice koje sam dobila, ali imam utisak da su mi bebi kreme za hladno vreme bolje, kao i ove uljane mazalice. Moje iskustvo- bolja mi je neka krema od 200, nego neka druga od 5000. Za osetljivu suvu kozu imate u biljnoj apoteci iznad Zelenog Venca prirodne kreme, klinki sam mazala ekcem, zamena je za kortikosteroide, koji su jako stetni, cene su oko 500 rsd
2018 12 26
Slazem se potpuno to vezano za cenu kreme,ja sa 42 planiram da se botoksiram😀😀😀😀.Nema pravila sa cenom.Ja koristim neku kremu narucila sam iz USA Drunk Elephant,imam je jos od prosle zime.Balea sam uzela neki serum pise nacht serum sa AHA kiselinom i top je kao blaza varijanta.Svakom preporucujem da proba,kosta oko 400 din top je.Imaju i te hijaluronske ampule cela ta linija je extra.
2018 12 26
Necu da se botoksiram ni sa 60 😂 Sto se vise podmladjujes na takav nacin, to se sve duplo vise opusta i napravis sebi medvedju uslugu. Bas sam sebe poredila sa botoksiranim damama i shvatila da su bacile brdo novca. Sto rece jedna nasa glumica *dostojanstveno cu da starim*. Hvala Bogu, ima finih mazalica 😉
2018 12 26
Dobro ja to kazem😀Nikad ne reci nikad.Generalno koza mi je jako zahvalna.Ah da Tanja Boskovic,zeni svaka cast,ali malo zena ima takvu lepotu kao ona.Znam i ja dosta zena i mogu ti reci da su preterale,posebno sa filerima u jagodicama.Mada sve napreduje velikom brzinom tako ce i kremice i fileri.Ma sve je stvar genetike realno i stresa.Gledam po mojoj majci zena nije imala boricu jednu,kad joj je majka preminula ostarila je desetak godina.
2018 12 27
1 2 ... 7 8 9