Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kakvo glupiranje clanica???

E da jos jedna stvar,opet prirodna,...Relativno skoro sam saznala za to ,a to je med na lice.....Kao maska...Moze samo med,a moze i mix,kokosovo,maslinovo i med..Ali med je primaran u toj prici,sto znaci samo med mze da se stavi...Lice bljesne bukvalno!!Ova smesa moze i za kosu...
2018 12 25
> starwars: > Probala sam kosili mleko ok mi je,ali mi nema dovoljno masnoce.Hvala devojke sto ste podsetile,becutan mleko je zakon.Kosilijem se kupam i dan danas,obozavam miris.😘😘😘 Ma, Kosili i Bekutan su zakon, ne traju za džabe toooliiikooo godina...Kakvi bre Johnson i sl. ;) :)
2018 12 25
Hvala devojke puno,probacu jos veceras to sa kokosom na odmoru sam.Ja ne znam koliko ga vi placate ja placam 280 din (nije na akciji)150 g.Kosili i becutan zakon,Jonson ne nikako.Med koristim godinama useceren kao piling za lice i usne.Pravim sama pilinge od morske soli,imam i kupovne al su mi blagi.Eh da, pogresna investicija,nemojte kupovati Eos mleko za telo(kakvo je to prodavanje magle).Uzela sam ljubicasto vece pakovanje,kad sam prevela u dinare skoro 2500,a realno ne moze da parira ni baleinom mleku.😀😀😀
2018 12 25
Kako pravis piling od morske soli?Stavis na ruku i samo trljas ili jos nesto ubacis?
2018 12 25
Kokosovo ulje sam uzimala u zdravoj hrani, organsko hladno cedjeno...Cini mi se da je bilo 550 ili 600 din nesto oko pola kile...
2018 12 25
Tipa uzmem onu bas krupnu morsku so sipam u posudu,tu dodam kupku koju inace koristim i trljam po suvoj kozi.Ne pokvasim telo,vec tom mesavinom se istrljam,posle se normalno istusiram i to je to.
2018 12 25
Mogla bih to da probam...Inace imam tu seboreju koja mi se samo na moru povlaci,bez ikakvih mackalica i uopste ne izlazi...Pa sam u apoteci ispricala to...I apotekarka mi je dala predlog da pokusam da ispiram lice sa morskom solju..Da pokusam,pa mozda pomogne ,medjutim nikada to nisam uradila
2018 12 25
Imam isti taj recept koji se koristi za anticelutit terapiju.Ne znam da li znas za Collistar kozmetiku?Pre par godina sam dobila njihov piling(koji kosta oko 5,6 hiljada) sto je meni ludilo za takvu glupost.I odnesem kozmeticarki da mi raclani.U principu ide ta krupna morska so,ulje eukaliptusa,nane i ta osnovna baza je kupka od eukaliptusa.Ne znam dal radi za celulit posto nemam nesto tih problema,ali meni leti ljudi noge toliko oticu da se zabrinem,sa tom smesom kao rukom odneseno.
2018 12 25
Iskreno ne vidim kako bi moglo da ti skodi nesto sto je za ljudsku prehranu.Ja uzimam u rodi onu u plavoj kesi 35,40 dinara kg.To sluzi za sve od pilinga, posipanja zaledjenih staza,multipraktik.Nesto kao tebi kokosovo ulje.😁😁😁😁😁
2018 12 25
:') :') Znaci imamo svi svoj multipraktik....Svakako cu da probam..Koristila sam Collistar kremu,ranije...Nije bila losa ali nisam bila ni nesto fascinirana...Probala sam ja i sama da pravim neke kreme...Nisu bile lose ali mi nisu resavale problem...Ubacivala etericne ulja,neke vodice kojekakve,medjutim nije islo ,:) Ima neki sajt gde prodaju sav taj materijal za pravljenje tih prirodnih sapuna i krema...Prodaju i na male mere...
2018 12 25
Pa nije mi problem da dam za kremu,njihove su extra i piling je taj top,samo mi je to puno skupo.Ovo ti je prepis za anticelulit piling(meni super za oticanje).Nisam stvarno pokusavala nista od tih prirodnih stvari(lazem jesam magareci sapun),za lice uglavnom uzimam standardno eucerin.Ako imam viska para kupim sebi skuplju stvar za lice,sad kakvu zavisi od godisnjeg doba.E sad koliko je meni poznato seboreju izaziva genetika i stres(ispravi me ako gresim).Pa vidis svako ima svoj multipraktik 😆😆😆😆😆.
2018 12 25
Pa nije mi problem da dam za kremu,njihove su extra i piling je taj top,samo mi je to puno skupo.Ovo ti je prepis za anticelulit piling(meni super za oticanje).Nisam stvarno pokusavala nista od tih prirodnih stvari(lazem jesam magareci sapun),za lice uglavnom uzimam standardno eucerin.Ako imam viska para kupim sebi skuplju stvar za lice,sad kakvu zavisi od godisnjeg doba.E sad koliko je meni poznato seboreju izaziva genetika i stres(ispravi me ako gresim).Pa vidis svako ima svoj multipraktik 😆😆😆😆😆.
2018 12 25
2018 12 25
Mene je Roc krema spasila ,kosta 4000 ali je cudo,meni resava problem.Koristim i njihovu micelarnu vodu,takodje je fenomenalno lice posle ciscenja.....Ne znaju sta je izaziva, niti znaju kako da je se resis :( .Bila kod vise dermatologa....I onda mi prepisuju emoliens po stoti put,ex-omege itd....I onda kazu ako ti ovo ne odgovara ,ti kreni redom sve da kupujes pa vidi ,:)
2018 12 25
Ja micelarnu vodu ne koristim, ja komplet sminku skidam vodom i sapunom.To me smara mleka za ciscenje, micelarne, cak i tonik cesto preskocim( znam da nije pohvalno).Ali zato krema mora biti top.Generalno nemam problema sa kozom,sem ovo preko zime.Super mi koza reaguje na sve sto mazem.Kozmeticarka kaze da sam debelokozac da ja necu imati bore ni u 40.To razumem kad kupujes jedno pa drugo pa trece pa te vodaju kao mecku Bozanu.Prosla sam slicno samo sto se to kod mene ispostavilo kao alergija na nikl.Kao sugu da sam prelezala.😀😀😀😀
2018 12 25
1 2 ... 6 7 8 9