Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kakvo glupiranje clanica???

Slazem se, neka pije i jede ko sta hoce, izneti svoje misljenje nije nametanje. Ja prva imam u kuci i suncokretovo i maslinovo i kokosovo ulje, a naravno i mast. Ne mogu, niti zelim da namecem, nametanje je npr. kad se masa njih udruzi u kampanju skupljanja cepova i otvara non stop teme, reklamirajuci tako kompaniju, kao i clanice koje se ubacuju u teme sa slikama poklanih zivotinja, jer su protiv nosenja krzna (a verovatno nose koznu obucu, kaiseve, novcanike..) Evo predloga- skupljajte cepove za akciju *cep za hendikep*, to je humano i ne mora biti stetno 😉
2018 12 24
Cepovi su odneti u Gomex, upravo ti od Coca cole cep za hendikep.Ovo za krzno se slazem potpuno,licno volim jako krzno, i ukoliko nemam novca za pravo vestacko necu ni nositi.A ne da prodajem pricu ja sam vegan, a kupujem.torbu u moni.😀😀😀
2018 12 24
Ja nemam.pare za sva ta ulja hahahahaha. Šaču na stranu, verujem da bi svako voleo da izabere najbolhe za sebe, ali nije nam svima ni budžet isti. Ja prva ne volim salame, ali itekako ima momenata kada su važnija drva za ogrev, nego pečenica, pa se jede i parizer i pašteta. Tako isto je važnihe kupiti pelene, nego maslinovo ulje, prva ga kupuem samo kad imam viška novca, nikako kad sam knap. Krzno kad dođe do mene, prodam, ne bih ga nosila u životu, kožu sam isto rasprodala, ali ne bežim od dobrog kožnog komada, opet moj stav. Nisam vegan i nisu mi jasni vegani, ali niti ih osuđujem, niti im nabijam svinjsku kolenicu pod nos. Dvi smo mi različiti, svako ima svoje prioritete, svoje stavove i razmišljanja i da nije tako, svet bi bio vrlo dosadan. Ja čak.ni sa mojim mužem ne mogu da se složim, taj bi pre išao pocepan i neobrijan, ali da ima meso na stolu za svaki ručak, pa šta sad.. takav je, kakav je XD
2018 12 24
_"Iza svakog uspešnog vegana stoji razočarana baba."_
2018 12 24
> srebrna: > _"Iza svakog uspešnog vegana stoji razočarana baba."_ :')
2018 12 24
> srebrna: > _"Iza svakog uspešnog vegana stoji razočarana baba."_ 👏👏👏👏👏👌👌👌👌👌
2018 12 24
Mislim kad smo vec sisli sa prvobitne teme hajmo da nastavimo u istom maniru.Devojke,zene kako negujete kozu tokom zime?????😊😊😊😊😊
2018 12 24
Kokosovo ulje..Mltipraktik...I za lice, za telo, za kosu, za klopu i za skidanje sminke..I dugoooo traje...Meni za lice u smislu kreme ne odgovara sasvim, zato sto imam seboreju,ali za telo savrseno!!! :) Zbog sastava bas je za zimu,a ispadne mnogo jeftinije,od kupovine krema i mleka za telo...Koza je od njega savrsena
2018 12 24
Volim kokosovo ulje povremeno za kosu,za lice posto se skoro svaki dan sminkam,ujutru stavim neki fluid obicno i preko prajmer,uvece u toku zime koristim tretmane nocne na bazi kiselina.Nisam nikad se mazala kokosovim uljem zato sto se bojim fleka na garderobi.Ako odmah jurim iz kuce posle tusiranja namazem ili balea roze mleko ili dove sa zlatnim cepom,ako imam vremena za mackanje onda nivea.
2018 12 25
Ali evo u toku zime, ne znam cim da se namazem koza mi izgleda modro.
2018 12 25
Ja mažem najobičnije baby mleko, koje god kupim dwtetu i ja koristim, ali meni je koža masna inače, tako da mi baš prija kad malo dehidrira , pa se osuši. Probaj iz Aloe vera forever programa nešto, malo su skuplji, ali svaki proizvod im je top, bukvalno i sve je 100% organsko
2018 12 25
> starwars: > Ali evo u toku zime, ne znam cim da se namazem koza mi izgleda modro. Kosili mleko, i generalno sve što je iz "Baby programa". Šta više reći osim toga da ono što valja za decu svakako je dobro i za odrasle. ;) :)
2018 12 25
Probala sam kosili mleko ok mi je,ali mi nema dovoljno masnoce.Hvala devojke sto ste podsetile,becutan mleko je zakon.Kosilijem se kupam i dan danas,obozavam miris.😘😘😘
2018 12 25
Meni je Kosili sampon asocijacija za *peku me oci* 😂. Za zimu su mi super one decije kreme za hladno vreme, mazem i lice i ruke i pete 😂 Sto se tice kokosovog ulja, ja sam nabavila u DM radnji veliku teglu po super ceni kad je bila akcija, a dugo i traje, tako da ne ispadne uopste skupo. Klinka kad trazi cokoladni krem da joj mazem na hleb, ispod toga namazem kokosovo ulje, jedno zdravo, drugo nezdravo 😅 Posto stavljam puder, lice mi bude suvo posle skidanja istog, te koristim sampon za umivanje za osetljivu kozu sa bademovim uljem i bude mi super, kao da sam stavila neku emulziju za hidrataciju, a bas je jeftin, mislim da je Balea, roze pakovanje
2018 12 25
Starwars...Koristila sam citave prosle godine kokosovo ulje..Nisu mi ostajale fleke..Doduse nisam oblacila najlon carape ili tako nesto..I kada se nanosi posto je zimi u "tvrdom" stanju..lepo moze da se uhvati i ne treba ga puno ni stavljati,lepo se razmazuje...Odlicno i upija,drugacije je od maslinovog....Probajte,kada ste kod kuce u nekoj kucnoj varijanti,gde nije problem ako vam ostanu fleke...Koza bude fenomenalna,a ispadne jeftinije od bilo kog mleka za telo....Meni je mala tegla trajala celu godinu ,a koristila sam je za svasta :)
2018 12 25
1 2 ... 5 6 7 8 9