Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kakvo glupiranje clanica???

A tako se dobijaju utisci ovde :)
2018 12 22
Da si procitala shvatila bi da se ne dobijaju.😀😀😀
2018 12 22
Da se vratim na moj komentar, koji nije bio u skladu sa poentom teme- nijedna duvanska industrija ne nudi igracke u zamenu za skupljanje i slanje folija sa kutije cigara, tako da me vecina reklama za Koka Kolu iritira iz ociglednog razloga da otrovno pice u reklamama koriste da namame mladju populaciju na ispijanje istog, plasirajuci ga uz crtane klipove, te za skupljanje cepova nude igracke za decu, koja to ne bi trebalo da piju.
2018 12 23
Jacaikaja slazem se i potpisujem sve, ali i Moja kravica je imala npr isto akciju, uz-ne-znam-koliko-mleka se dobijaju nalepnice pa se dobija igrackica. Koka kolu retko pijem tako da mogu da nude i avion uz istu, prerasla sam marketinske fazone odavno, a ko je vec navucen na istu, pice je svakako.
2018 12 23
A sto se tice uticaja na decu, u pravu si, moj je jos mali pa valjda ne razmisljam o tome. Mi smo kao klinci skupljali slicice i salvete 😁
2018 12 23
@Jacaikaja...Detetu nisam dal ni da lizne koka kolu do sedme godine .I dalje je ne kupujem,ali se itekako ogrebe po rodjendanima ,:) Ali ,kada je bio manji,ja mu govorim kada je trazio ,da je koka kola djubre..A on me pita "Kako to kada Deda Mraz pije koka kolu"? ,:) ,:) I da te reklame gde"navlace "decu,da kupuju odredjene proizvode,odnosno nacin,koji koriste je bas ruzan....Ali nije to samo koka kola,na sve moguce nacine,a preko dece,pokusavaju da nam proguraju nesto....Ustvari namecu....
2018 12 23
To mene nervira, legalne su stvari koje su totalno pogresne, a ljudi kao ovce nasedaju na pogresne izbore i svojim ponasanjem reklamiraju i sami iste. Pocne njih pet da trazi cepove i krene jos 105, pocnu da kupuju Koka kolu i oni koji nisu, pocne masovno trovanje naroda zarad glupih igracaka, sto je najgore- i dece, jer, eto, i Deda Mraz je tu da ih podstakne
2018 12 23
Svaka kompanija na planeti moze da se pokloni Koka kola marketingu nema sta.Od izmisljanja Deda Mraza pa do 2019.Kad budem imala decu razmislicu dal cu im dati,mada deca mojih drugarica opusteno popiju jednom mesecno,ne svaki dan.Smatram da je umerenost u svemu prednost,ne pijem kolka kolu svaki dan,mogu bez nje.Kako duvan utice na ljudski organizam?Zasto svaki dan ljudi kupuju istu marku cigareta? I to moze da se prosiri na milion tema.
2018 12 23
Ja opet moram da se ubacim, ali Deda Mraz ne pusi u reklami, to sam i napisala. Tanjire sa decijim aplikacijama sam skupljala uz Imlek. To je valjda u redu, deci trebaju mlecni proizvodi. Duvan sam po sebi i nije mnogo stetan, stetan je monoksid i katran koji sadrze cigare, ali na svakoj kutiji pise da su stetne. Na Koka Koli ne pise, iako jeste, ali je Deda Mraz reklamira, koji je vezan za decu, a ne za odrasle i igracke se dobijaju skupljanjem cepova sa iste. Da li odraslima trebaju te igracke? Ja mislim da ne!
2018 12 24
Legalno je i suncokretovo ulje i margarin, pa još izmisliše i omega 3 obogaćeno ulje i margarin taste like maslac. Legalna je i pašteta Argeta i Smazalice. I ta "moja" Kravica pasterizovana, sterilizovana, homogenizovana i ona je legalna. Sve je legalno, sve je marketing, svi smo konzumenti jer nam je tako lakše. Nikome ne treba koka-kola, deci i nama trebaju mlečni proizvodi od svežeg, muženog mleka kog je gotovo nemoguće naći ako smo gradski i prigradski.
2018 12 24
Jacaikaja ne opravdavam druge jednostavno ja u detinjstvu nisam imala te coca cola igrackice,case i ostalo.Al ja stvarno ne vidim nista lose das casu,al ne mogu stvarno da se obnjasnjavam
2018 12 24
Jacaikaja ne opravdavam druge jednostavno ja u detinjstvu nisam imala te coca cola igrackice,case i ostalo.Al ja stvarno ne vidim nista lose das casu,al ne mogu stvarno da se obnjasnjavam
2018 12 24
Srebrna kao i uvek pravo u poentu,jer ako cemo tom logikom u svim suhomesnatim proizvodima su kancerogeni aditivi,mleko puno antibiotika ukljucujuci i Moju Kravicu.Koliko samo vestackih zasladjivaca sadrzi Milka,koliko secera sadrzi kecap,o majonezu necu da pricam.Jaja kakva su?Jacaikaja ja mislim posto je sve stetno da vi treba da napravite svoju malu organsku farmu,posto ziveti u civilizaciji i prdrzavati se vasih pravila je zaista nemoguce.
2018 12 24
Ma, sve je štetno, i vazduh je štetan od izduvnih gasova, pa retko ko.odluči da vozi biciklu, umeato da se prevozi gradskim autobusom ili kolima. I oko mleka se stvaraju razne kontroverze, neki tvrde da je zdravo, drugi da je bolesno piti mleko druge vrste, isključivo majčino, dok ima potrebe za tim. Deda mraz reklamira i grand kafu, pa se , ipak zna da kafa nije za decu, a sa druge strane engleszi svojoj deci već od desete godine naručuju belu i filter kafu, ja sam se zgranula kad su mi prvi put naručili, pa sam posle nekog vremena videla da je to kod njih sasvim normalno. slažem se sa Starwars da je umerenost ključ svega, ne bežim ni od mleka, ni od soka, ni od viršli, da se ne lažemo. Odrastala sam za vreme sankcija, bilo je dana kad smo delili jednu paštetu za doručak, jedva se nekad i za to skrpilo, pa preživesmo svi. Šta znam, ne opterećujem se, reklame mi ne smetaju, jer kad nešto ne volim, nema te reklame koja će me naterati da konzumiram, tako je bilo i kad sam bila dete. Iako najviše na svetu volim spanać , a od sokova ceđenu narandžu, nekad pojedem i kobasicu i popijem fantu .. jbm.li ga
2018 12 24
Obozavam hranu,sve od kavijara i najfinijih delikatesa pa sve do kolenice u kupusu,skembica ,papaka,telece glave u skembetu ,:) Sve dok je to spremljeno na pravi nacin....Cinjenica je da smo zatrovani sa svih strana i preko voca i povrca i preko mesa,a i svega ostalog...Takodje sam protivnik dijeta u smislu odricanja nekih namirnica,mislim da treba jesti sve u umerenim kolicinama...Ne volim industrijiske proizvode(mislim na sve namirnice ukljucujuci i meso i mleko),ali u nedostatku domacih,prinudjena sam da ih jedem.....E ono sto je vezano za ovu temu,a sto ne podnosim ,to je manipulacija marketinska preko dece,koja nisu u stanju da znaju sta je dobro a sta je lose..Prica o Deda Mrazu koji pije koka kolu ,je samo delic onoga sto nam serviraju,da potrosimo lovu na konto dece...Jel kako objasniti detetu da neko tako savrsen i dobar kao sto je Deda Mraz,radi bilo sta sto ne valja ,:) ,:) Bar sam ja bila u tom problemu...Znaci manipulacija preko najosetljivije populacije tj dece mi je nesto najodvratnije
2018 12 24
1 2 3 4 5 6 7 8 9