Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kakvo glupiranje clanica???

> jelena2606: > Mislim da se kod nas zene preko tridesete ozbiljno zapustaju,a preko cetrdeset da ne pricam....Ali ja dajem neko opravdanje...Mislim da nijedna ne zeli da se zapusti...nego nemastina,stres,borba za zivot uopste,vuce za sobom los izgled i zdravstvene probleme.... Slazem se za losu situaciju,za nemastinu,za zdravstvene probleme sto svoje,sto decije.Ne znam ali ja poznajem mnogo doteranih zena koje nisu toliko situirane, da su doterane,sredjene,ciste i uredne.Takodje poznajem i bogate zene (mislim na materijalno)koje su pravo iz vencanice presle u trenerke,masne kose.Tako da nema pravila 😉😉😉
2018 12 21
Misljenja sam da svaka zena,treba da ima svoj posao,upravo da bi imala naviku da se svako jutro sredi.Ponekad ni finansije nisu presudne koliko ima toga da ima obavezu,da se nasminka,da se ne zapusti,jer ako si stalno u kuci najverovatnije ces biti u trenerci.Svaka cast domacicama koje su i sredjene.😀😀😀
2018 12 21
Zavisi koji posao :D kad si uniformisani konobar, nemaš mnogo prostora da budeš sređena, ionako se raspadneš posle celonoćnog rada. Sad izgledam zdravije i boja mi se vratila u licu, dok sam radila, imala sam podočnjake do poda, vezanu kosu non stop i popucale kapilare svakodnevno :/
2018 12 21
Nizasta nema pravila...Ja ne posmatram svoje okruzenje,koje je srenoliko...Gledam siru sliku...Koja je poprilicno tuzna...
2018 12 21
> Debela_devojka: > Zavisi koji posao :D kad si uniformisani konobar, nemaš mnogo prostora da budeš sređena, ionako se raspadneš posle celonoćnog rada. Sad izgledam zdravije i boja mi se vratila u licu, dok sam radila, imala sam podočnjake do poda, vezanu kosu non stop i popucale kapilare svakodnevno :/ Nisam mislila na takav posao 🤣🤣🤣🤣.Razumem te u potpunosti,ponekad sam radila i po 14,15 sati pritisak mi je pao na 80/50.Bolje su sahranjivali.😂😂😂😂
2018 12 21
> jelena2606: > Nizasta nema pravila...Ja ne posmatram svoje okruzenje,koje je srenoliko...Gledam siru sliku...Koja je poprilicno tuzna... To se slazem.Doduse iako smo malena zemljica,mentalitet je bas saren,al ako cemo ukupno na drzavnom nivou lose je.
2018 12 21
Veruj mi, pre 3 god sam bila primorana da radim na 3 mesta, od četvrtka do ponedeljka sam dosčovno spavala 5 sati. Bez preterivanja. E, tad sam se razbolela i našla fin posao. Sređena, naspavana, ali male pare :/ samo mi je konobarija donosila ozbiljnu lovu, naravno u dobrim klubovima. Sve ostalo, slabo. U kčubu za vikend zaradim mesečnu platu, ali posledice su zeznute
2018 12 21
Loše je jer je neimaština, kako je jelena lepo i slikovito opisala. Ljudi su generalno siromašni ne samo materijalno nego i mentalno i to već jako dugo traje. Ksenofobični smo prema svima, besni, kompromitovani, zavidni i sujetni, zapušteni u svakom smislu.
2018 12 21
Moje drugarice,sto visa skola,sto fakultet su se pokupile i rade po Svajcarskoj i Luxemburgu.Za osam sati u sanku mesecno one izvuku oko 6-7mojih plata.Tako da sve zavisi od mesta do mesta 😆😆😀.Ti si majka kafana ni na razglednici.🤣🤣🤣😃
2018 12 21
I moja majka je bila šankerica, tj još uvek je,kafana nas je othranila :D i to fino. Nadam se da će sve biti po planu i biće kafana tu, ali moja :D ja ću raditi samo kao čeker :D
2018 12 21
> Debela_devojka: > I moja majka je bila šankerica, tj još uvek je,kafana nas je othranila :D i to fino. Nadam se da će sve biti po planu i biće kafana tu, ali moja :D ja ću raditi samo kao čeker :D Hoces me zvati na otvaranje???Donecu ti lepo cvece (ako volis) i baciti pare u cosak.😆😆😆😆😉Videcu sta cu piti,uzecu po preporuci kuce al da bude iseceno coca colom.😀😀😁😁.OK ????
2018 12 21
Biće neki Cuba libre ili Long Island za tebe :D
2018 12 21
😘😘😘😘😘😋😋😋😋😋😋
2018 12 21
A mene niko ne zove ni na rulet ni u kafanče? Hmmmm 😎
2018 12 22
MiciZara pa moras sama da se pozoves,kao i ja sto sam.😀😀😆😆Nista idemo zajedno 😆😀😀😁
2018 12 22
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 9