Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kakvo glupiranje clanica???

Na stranu prica o stetnosti koka kole (sa cime se slazem) ne mozete da kazete da zato sto VI nemate problem, nema niko drugi, to je sve individualno.
2018 12 21
@Starwars....Da li sam vas dobro razumela?.Moram da pitam...Kazete da visak kilograma od hormona imaju lenje zene?
2018 12 21
A i malo je smesno nazvati ispijanje koka kole i drogiranje hobijem 😁 Pre ce biti da je navika, ali ja sam pusac pa ne mogu drugima da pricam da su neke navike stetne, svi smo valjda odrasle osobe pa smo svesni i mogucih posledica.
2018 12 21
Ne, nego kaže, da ima problem sa hormonima, ali nema sa kilažom. Btw, sve jedem, svepijem, za sad sam zdrava, nek poživim još 20—ak ovako i cool 8-)
2018 12 21
> Debela_devojka: > Ne, nego kaže, da ima problem sa hormonima, ali nema sa kilažom. Btw, sve jedem, svepijem, za sad sam zdrava, nek poživim još 20—ak ovako i cool 8-) A one koje imaju problem sa hormonima i visak kila su lenje,pa zato imaju visak..?Tako sam ja to protumacila...
2018 12 21
Nisam lekar pa ne znam,ne razumem se u hormonske poremecaje i rad stitne zlezde,ali razumem zene sa oba problema(ubrzana ili usporena).Nisam se mozda dobro izrazila samo.Stvarno se nisam devojke dobro izrazila 😀😀😀
2018 12 21
Nisam lekar pa ne znam,ne razumem se u hormonske poremecaje i rad stitne zlezde,ali razumem zene sa oba problema(ubrzana ili usporena).Nisam se mozda dobro izrazila samo.Stvarno se nisam devojke dobro izrazila 😀😀😀
2018 12 21
> TinaKris: > A i malo je smesno nazvati ispijanje koka kole i drogiranje hobijem 😁 Pre ce biti da je navika, ali ja sam pusac pa ne mogu drugima da pricam da su neke navike stetne, svi smo valjda odrasle osobe pa smo svesni i mogucih posledica. Tako je, svako zna, valjda, šta unosi u sebe.
2018 12 21
> Debela_devojka: > > TinaKris: > > A i malo je smesno nazvati ispijanje koka kole i drogiranje hobijem 😁 Pre ce biti da je navika, ali ja sam pusac pa ne mogu drugima da pricam da su neke navike stetne, svi smo valjda odrasle osobe pa smo svesni i mogucih posledica. > Tako je, svako zna, valjda, šta unosi u sebe. Nisam mislila na ispijanje coca cole kao pica,nego skupljanje igracaka,casa,flasa i sl.Takodje se neki poroci ne mogu porediti.Nije isto zapaliti uz kafu i kockati na veliko.😀😀😀
2018 12 21
E, volim i rulet , kad spomenu kocku :D sve na 23 :D joj, najgora sam od svu decu :D
2018 12 21
> Debela_devojka: > E, volim i rulet , kad spomenu kocku :D sve na 23 :D joj, najgora sam od svu decu :D Svi se mi pomalo kockamo,neko na ruletu,neko voli sportsko kladnjenje.Ja volim da se kladim na konje.😀😀😀😀
2018 12 21
Jao Debela iznenadjujes me na svakom cosku! 🤣
2018 12 21
A, dobro, tikete igram stalno, to ni ne računam u kocku više :D hahahahaha. Ma, strašno, užasna sam :D šta ću kad volim sve što vole mladi 8-)
2018 12 21
> TinaKris: > Jao Debela iznenadjujes me na svakom cosku! 🤣 A šta ću ja večito bila u društvu muškaraca, sve drugari, upropastili me :D
2018 12 21
> Debela_devojka: > A, dobro, tikete igram stalno, to ni ne računam u kocku više :D hahahahaha. Ma, strašno, užasna sam :D šta ću kad volim sve što vole mladi 8-) Ti si strasna.Ajd sto trudna pijes coca colu,nego i kockas.😉😉😉
2018 12 21
1 2 3 4 5 6 ... 9