Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molim za savet!

Naime prodala sam clanici farmerice pre 20 dana . Clanica pri tom ima jednu negativnu ali kako mi je uplatila novac pre slanja ja sam joj poslala farmerke. Nas dog oko slanja se naravno odugovlacio danima pri tom sam joj sve mere poslala i svaki detalj farmerica slikala a farmerice nisu nigde ostecene jer ja te farmerke nisam nikad obukla jer ne mogu da udjem u njih... (prilozicu slike i prepisku) da bi sad nakon 20 dana se javila kako zeli da vrati farmerke jer su u ocajnom stanju 😂😂😂😂😂a zaboga nije imala interneta da se javi ranije a logovala se na sajt .... niti me je kontaktirala na telefon... a da stvar bude jos smesnija u pitanju su farmerke od 400 din.... sta bi ste vi uradile na mom mestu?
2018 12 23
Nakon 20 dana bih joj samo pozelela da lepo provede predstojece praznike 😂
2018 12 24
Pretpostavljam da ih je isfurala i sad bi novac nazad da zajebava ljude dalje jer je tu negativnu dobila iz istog razloga...
2018 12 24
Ma kakvo vracanje daj molim te.... Mogla je 20 puta da ih obuce. Ako ostavi negativnu obrisace ti admin.
2018 12 24
Sačuvaj Bože... Vama svaka čast na strpljenju...
2018 12 24
Ni slucajno da vratite. Sve ste uradili sto je trazila. Mene bi bilo sramota da vratim cak i da su mi slucajno ipak male nakon toliko merenja. Izasli ste joj u susret na svakom koraku. Ako joj se ne dopadaju ne proda dalje nekome.
2018 12 24
Hvala Vam na savetima,ja ne mogu da verujem na kakvu sam clanicu naisla...
2018 12 24
Da stvarno nije bila zadovoljna kupovinom, našla bi načina da uđe na sajt, ne bi čekala 17 dana da traži novac nazad. :s Cela prepiska.. Svuda mala upozorenja da neće saradnja da protekne "glatko". premišljanje: Rešila je da kupi pantalone i navodno bi uplatila novac da se nije razbolela, a onda postavlja dodatan zahtev da se izmeri dubina pantalona i još fotografija da joj se pošalju. Zabune oko slanja/plaćanje. Insistiranja da se šalje do 19h iako ste sami naveli da šaljete tako da bi bilo jeftinije. Kada ovako ide pregovor oko prodaje, bolje odustati i čekati novog kupca.
2018 12 24
> cath95: > Da stvarno nije bila zadovoljna kupovinom, našla bi načina da uđe na sajt, ne bi čekala 17 dana da traži novac nazad. :s > Cela prepiska.. Svuda mala upozorenja da neće saradnja da protekne "glatko". > premišljanje: Rešila je da kupi pantalone i navodno bi uplatila novac da se nije razbolela, a onda postavlja dodatan zahtev da se izmeri dubina pantalona i još fotografija da joj se pošalju. > Zabune oko slanja/plaćanje. Insistiranja da se šalje do 19h iako ste sami naveli da šaljete tako da bi bilo jeftinije. > Kada ovako ide pregovor oko prodaje, bolje odustati i čekati novog kupca. Slazem se sa Vama. I sama sam videla odmah da nesto nije kako treba.. jer bilo je dosta slika na oglasu gde se sve moglo odmah videti..pogresila sam sto nisam odustala i prodala drugoj clanici koja se javila posle nje i bila mnogo ljubaznija ...
2018 12 24
Meni se nekoliko puta desilo da sam dobila predmet koji nije odg opisu,ali sam ostavila pozitivnu ocenu u pitanju je limundo,nisam htela zbog sitnica da dizem paniku,a ovde sve sto sam kupila i ono svoje sto sam prodala odgovaralo je datom opisu. Za sada,nisam imala problema ni sa jednom clanicom.... ,:(
2018 12 24
> Volimpink: > Nakon 20 dana bih joj samo pozelela da lepo provede predstojece praznike 😂 Ahahahaha bravo 😂😂😂😂😂Oplakah 😂😂😂😂👍👍👍
2018 12 24
> CallMeDarling: > > Volimpink: > > Nakon 20 dana bih joj samo pozelela da lepo provede predstojece praznike 😂 > Ahahahaha bravo 😂😂😂😂😂Oplakah 😂😂😂😂👍👍👍 I ja isto 😂😂😂
2018 12 24
Ali ovo -,, Bolesna sam... Imala sam smrtni slucaj... ". Boze me oprosti, cega se sve ljudi nece setiti. 😱 Moj ti je savet da je samo iskuliras jer ocigledno je da se predomislila po pitanju pantalona, mozda joj ipak ne odgovaraju, ne stoje ili sta vec, ali ti znas u kakvom stanju si joj prodala predmet i kraj... No stress! 😎
2018 12 24
Bas nekultura.. samo ne znamo o kome je rec da budemo na oprezu ocigledno da je bezobrazna :s
2018 12 24
Jako teska i nekulturna osoba . Ne znam da li smem da postavim link clanicinog profila ?
2018 12 24
1 2