Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molim za savet!

> Sanja0701: > Jako teska i nekulturna osoba . Ne znam da li smem da postavim link clanicinog profila ? Sto da ne
2018 12 24
Ako nisam smela da postavim link profila izvinjavam se obrisacu
2018 12 24
Pa tako i ja sa ovom clanicom tri puta joj kazem da vrati farmerice ako su ostecene ona izbegava tu temu samo nastavlja dalje pretnje da ce me prijaviti adminu i ostalim clanicama ... Ima toliko divnih clanica na ovom sajtu i opet naidjes na takve osobe. Jednostavno mora i toga da bude izgleda..
2018 12 24
> Sanja0701: > Pa tako i ja sa ovom clanicom tri puta joj kazem da vrati farmerice ako su ostecene ona izbegava tu temu samo nastavlja dalje pretnje da ce me prijaviti adminu i ostalim clanicama ... > Ima toliko divnih clanica na ovom sajtu i opet naidjes na takve osobe. Jednostavno mora i toga da bude izgleda.. Izbegava zato sto zna da ces naravno te iste farke ukoliko ih dobijes nazad eventualno slikati i staviti ovde i bice u stanju u kom si navela da i jesu, i sta onda? (Bar bih ja u mom slucaju to sigurno uradila, nasla bih vremena koje inace za takve egzibicije nesto i nemam) Ovako je pokusala da nesto sto joj ociglendo vise nije potrebno, na ruzan nacin iskoristi. I ja sam rekla, vraticu novac jos odmah, ali zelim da vidim od strane nje izmerene artikle. Smatram da imam prava ako vec ona tvrdi da zbog odokativnih procena ima pravo da trazi novac nazad. I u pravu si za sve one razumne i postene koje ne mogu da izdominiraju, nazalost.
2018 12 24
Sanja0701, nije trebalo da je vređate. Čini mi se da je zapravo i želela da isprovocira. Ali... *Zakačila sam virus*, *Na bolovanju sam*, *Nisam imala internet*, *Zabagovao sajt*, i *Imala sam smrtni slučaj*. Ako nekom treba primer gradacije, neka koristi prepiske na krpicama. x-) Martita87, imala sam slično iskustvo baš pre dve godine, kraj decembra. Iako sam znala da sam u pravu, vratila sam novac i rekla joj da zadrži predmet. Nisam želela da u Novu godinu nastavim raspravku. Baš je bila "fino" bezobrazna, i nakon što sam joj vratila novac, nastavila je da piše... Jako negativna osoba! Ako je i ona sama priznala da je kriva, nema razloga da uvažite njenu reklamaciju. No, procenite da li želite da se raspravljate sa takvom osobom, ili da nastavite saradnje. :D
2018 12 24
E ovako,u oba slucaja,ako je kupac a po prepisci koju je clanica postavila se jasno vidi da je isla do svakog detalja,uopste niste trebali ni da ponudite povrat novca. A to sto devojka ne moze da navuce farke,njen problem,ako ste vi jasno postavili mere. Drage dame,nema mesta panici. Nastavite dalje. Ja sam nedavno na kp,prodala patike suprugove coveku kome sam tacno 22 slike istih poslala,trazio bukvalno iz svakog ugla.hajde njemu neko posle i njegovom bratu...da ne duzim isto tako me optuzio nakon mesec dana da sam poslala ostecene i poceo da preti,ja se nasla u soku. Naravno jedan telefonski poziv je to resio,kada je pozvao moj suprug. Ljudi mesaju babe i zabe misle izgleda da i na polovnu robu imaju garanciju kao u radnji ahaahahah ili misle da imaju test period po mesec dana... Izvinite sto sam Vas sada tako udavila,ali morala sam i ja da podelim iskustvo. Ima nas svakavih to je sigurno! I kazem mesta panici nema. Nije kupac uvek u pravu!!!
2018 12 24
> cath95: > Sanja0701, nije trebalo da je vređate. Čini mi se da je zapravo i želela da isprovocira. > Ali... *Zakačila sam virus*, *Na bolovanju sam*, *Nisam imala internet*, *Zabagovao sajt*, i *Imala sam smrtni slučaj*. > Ako nekom treba primer gradacije, neka koristi prepiske na krpicama. x-) > Martita87, imala sam slično iskustvo baš pre dve godine, kraj decembra. Iako sam znala da sam u pravu, vratila sam novac i rekla joj da zadrži predmet. Nisam želela da u Novu godinu nastavim raspravku. Baš je bila "fino" bezobrazna, i nakon što sam joj vratila novac, nastavila je da piše... Jako negativna osoba! > Ako je i ona sama priznala da je kriva, nema razloga da uvažite njenu reklamaciju. No, procenite da li želite da se raspravljate sa takvom osobom, ili da nastavite saradnje. :D Ja sam u svoj toj nervoZi u jednom delu procitala da mi je napisala idiote(mozda je to i zelela da napise nepravilno je napisana rec pa sam zato pomislila) i zato mi je para izasla na usi i uzvratila sam sa uvredom. Ali slazem se sa Vama. Ne treba se raspravljati sa takvim osobama
2018 12 24
> LjubicaPezos: > E ovako,u oba slucaja,ako je kupac a po prepisci koju je clanica postavila se jasno vidi da je isla do svakog detalja,uopste niste trebali ni da ponudite povrat novca. > A to sto devojka ne moze da navuce farke,njen problem,ako ste vi jasno postavili mere. > Drage dame,nema mesta panici. > Nastavite dalje. > Ja sam nedavno na kp,prodala patike suprugove coveku kome sam tacno 22 slike istih poslala,trazio bukvalno iz svakog ugla.hajde njemu neko posle i njegovom bratu...da ne duzim isto tako me optuzio nakon mesec dana da sam poslala ostecene i poceo da preti,ja se nasla u soku. > Naravno jedan telefonski poziv je to resio,kada je pozvao moj suprug. Ljudi mesaju babe i zabe misle izgleda da i na polovnu robu imaju garanciju kao u radnji ahaahahah ili misle da imaju test period po mesec dana... > Izvinite sto sam Vas sada tako udavila,ali morala sam i ja da podelim iskustvo. > Ima nas svakavih to je sigurno! > I kazem mesta panici nema. > Nije kupac uvek u pravu!!! Rekla sam ja lepo njoj da ide u butik pa nek proba i kupi a ne da zamara ljude na sajtu. Nije ovo pijaca probaj pa vrati za to postoje licna preuzimanja po dogovoru. Naidje covek na svakakve ljude pa se opameti. Sad ubuduce znam kako cu ...
2018 12 24
> cath95: > Sanja0701, nije trebalo da je vređate. Čini mi se da je zapravo i želela da isprovocira. > Ali... *Zakačila sam virus*, *Na bolovanju sam*, *Nisam imala internet*, *Zabagovao sajt*, i *Imala sam smrtni slučaj*. > Ako nekom treba primer gradacije, neka koristi prepiske na krpicama. x-) > Martita87, imala sam slično iskustvo baš pre dve godine, kraj decembra. Iako sam znala da sam u pravu, vratila sam novac i rekla joj da zadrži predmet. Nisam želela da u Novu godinu nastavim raspravku. Baš je bila "fino" bezobrazna, i nakon što sam joj vratila novac, nastavila je da piše... Jako negativna osoba! > Ako je i ona sama priznala da je kriva, nema razloga da uvažite njenu reklamaciju. No, procenite da li želite da se raspravljate sa takvom osobom, ili da nastavite saradnje. :D Draga Cath95🤗 Bravo za fino bezobrazna..dodala bih bezobrazno ljubazna. Time se i ja vodim. Sto dalje od takvih, makar i na svoju stetu prekinuti kontakt. Samo me toliko vredja nipodastavanje tudjeg truda. p.s. i dalje odbija da mi slika predmete, navodno, nema sta ona da dokazuje, da sam ja ta koja mere treba da zna i prepravlja 😏 Inace bih na njenom mestu do sada hiljadu puta premerila i poslala. Nego ne vredi. Dizemo ruke a takve se i dalje bahate i varaju. Prvo ovako fino a onda ko zna kako. Inace zahteva prvo uplatu, pa ce mi onda poslati novac.
2018 12 24
* paket
2018 12 24
> LjubicaPezos: > E ovako,u oba slucaja,ako je kupac a po prepisci koju je clanica postavila se jasno vidi da je isla do svakog detalja,uopste niste trebali ni da ponudite povrat novca. > A to sto devojka ne moze da navuce farke,njen problem,ako ste vi jasno postavili mere. > Drage dame,nema mesta panici. > Nastavite dalje. > Ja sam nedavno na kp,prodala patike suprugove coveku kome sam tacno 22 slike istih poslala,trazio bukvalno iz svakog ugla.hajde njemu neko posle i njegovom bratu...da ne duzim isto tako me optuzio nakon mesec dana da sam poslala ostecene i poceo da preti,ja se nasla u soku. > Naravno jedan telefonski poziv je to resio,kada je pozvao moj suprug. Ljudi mesaju babe i zabe misle izgleda da i na polovnu robu imaju garanciju kao u radnji ahaahahah ili misle da imaju test period po mesec dana... > Izvinite sto sam Vas sada tako udavila,ali morala sam i ja da podelim iskustvo. > Ima nas svakavih to je sigurno! > I kazem mesta panici nema. > Nije kupac uvek u pravu!!! Hvala na podeljenom iskustvu. Dokaz da je toga bilo i bice uvek, samo ne znam tacno nacin na koji se moze ograditi od ovakvih situacija. Ili ih bar resiti ali ne uvek o svojoj steti.
2018 12 24
Ja sam imala ovakve identicne pantalone pre dve godine ,naisla sam na njih , bile su povoljne i svidele su mi se . Prepoznala sam ih po etiketi Mogu Vam reci da nisu kvalitetne i da brzo blede . Vi niste krivi za to . Moje jedino objasnjenje je da ih je prala vise puta, videla o cemu se radi i pokusala da vrati novac . Drugo objasnjenje nemam . U sustini svako treba da zna sta kupuje ... Po brendovima koje volimo da nosimo , okvirno znamo kakav je kvalitet ...
2018 12 24
Martita, i ja sam u skorije vreme imala slicnu situaciju, gde je devojka tvrdila da sam napisala da su farmerke u struku 37 cm, a kad ih je ona premerila bile su 35 cm, cak je uslikala kako drzi metar i pokazuje toliko. Posto ja zaista precizno merim i to vise puta (a s druge strane naravno da nisam iskljucila mogucnost da sam ja pogresila mozda) zahtevala sam da mi ih posalje nazad pa tek onda da joj vratim novac. Kada su stigle, premerila sam struk i bio je tacno 37 cm kako sam i napisala. Na kraju sam joj vratila iznos koji sam umanjila za iznos postarine koji sam nepotrebno platila jer clanici verovatno nisu odgovarale pa je zelela na foru da ih vrati. S tim sto je ona, ruku na srce, bila zaista ljubazna i nisam imala problema u komunikaciji :) Na kraju krajeva, smatram da su lepa rec i ljubaznost kljuc svake dobre saradnje, ali opet ima i razlicitih ljudi, moramo imati na umu da se uvek mogu desiti i takve situacije :)
2018 12 24
Naravno kad je neko ljubazan i normalan covek se moze uvek lepo dogovoriti. Ali kad je neko drzak i bezobrazan ni ja ne zelim da trosim svoje zivce i vreme . Jer uvek slikam dodatne slike i merim po sto puta zaista mi nije tesko da svaki detalj uslikam ili snimim jer ipak je nezgodno kad ne moze da se proba stvar ali zato i ta druga strana treba da pokaze bar malo zahvalnosti za vase izdvojeno vreme i trud . I naravno da ne moze jedna ista stvar da stoji svima isto ili kao na modelima sa neta pa kad to shvate onda na glupav nacin pokusaju da vrate. ...
2018 12 24
Bozeee gospode gde ide ovaj svet sve poludelo kakvih ljudi ima majko moja Ni slučajno ne prihvataj povraćaj pantalona
2018 12 25
1 2