Ijaaaaooo, da bi bilo za negativnu trebalo bi da ona zna sta salje.
Da ste je pitali da li je u roku, a ona kaze - jeste, data je cisto... ovako...
IMAM I JA SITUACIJU, moram velikim slovima da pitam.
Kupila sam od clanice haljinicu. Haljinica je zaista lepa.
Međutim, ja sam pitala devojku, jer sam niska i volela bih da je nosim na posao, koje je duzine?
ona mi je poslala mere i odgovorila da je duzine 91 cm.
Nakon toga, ja sam haljinicu kupila. Medjutim duzina je 85cm.
Kontaktirala sam je, zahvalila na saradnji, rekla da mi SRECOM odgovara, ali da duzina ne odgovara odnosno da mi nije dala tacne podatke o duzini, pri cemu je na haljini oznaceno XS, a ona ju je prodavala kao S. Dimenzije ostale su ok.
ONa mi odgovara da je kopirala sa sajta na kojem je kupila, ali laze, jer sam i ja otiisla na sajt nakon kupovine, i tamo pise 84.5.
I Sve mi mozda bilo ok da je rekla "izvinite lose sam premerila" ili "izvinite pouzdala sam se u podatke sa sajta". Pitala sam da izmeri a ona je lupila duzinu. I jos laze.
Ijaaaaooo, da bi bilo za negativnu trebalo bi da ona zna sta salje.
Da ste je pitali da li je u roku, a ona kaze - jeste, data je cisto... ovako...
IMAM I JA SITUACIJU, moram velikim slovima da pitam.
Kupila sam od clanice haljinicu. Haljinica je zaista lepa.
Međutim, ja sam pitala devojku, jer sam niska i volela bih da je nosim na posao, koje je duzine?
ona mi je poslala mere i odgovorila da je duzine 91 cm.
Nakon toga, ja sam haljinicu kupila. Medjutim duzina je 85cm.
Kontaktirala sam je, zahvalila na saradnji, rekla da mi SRECOM odgovara, ali da duzina ne odgovara odnosno da mi nije dala tacne podatke o duzini, pri cemu je na haljini oznaceno XS, a ona ju je prodavala kao S. Dimenzije ostale su ok.
ONa mi odgovara da je kopirala sa sajta na kojem je kupila, ali laze, jer sam i ja otiisla na sajt nakon kupovine, i tamo pise 84.5.
I Sve mi mozda bilo ok da je rekla "izvinite lose sam premerila" ili "izvinite pouzdala sam se u podatke sa sajta". Pitala sam da izmeri a ona je lupila duzinu. I jos laze.