Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je za negativnu???

Kupila sam pre par dana Noreva bb kremu, ali nazalost nisam pitala da li je u roku. Pisalo je samo probana, ne znam zasto sam mislila da je sveza, zasto nisam proverila. Namazala sam i bum, krece haos, osip od usiju preko lica do grudi. Otisla sam kod koznog, bas ozbiljn osip i upala, izgledam kao boginje da imam. Pece i to dosta i svrbi, gori mi lice. Krema je istekla u avgustu. Clanica tvrdi kako je dobila kremu letos i da nije znala za rok. Pojedoh se sto nisam pogledala rok pre stavljanja na lice, uvek sve proverim ali ovaj put mi mozak nije bio drugar. Inace Noreva kremu koristim vec petu tubu sigurno, ne smeta mi sama krema. Sta raditi, negativna ili ne?
2018 12 25
Negativna nego šta.. Da je i malo savesna vratila bi vam novac bez ikakvog pogovora.. A to što je niste pitali za rok je manje bitno, logično je da krema koju vam je prodala treba da bude u roku.
2018 12 25
Pa treba da bude u roku. Ne kazem da nisam kriva sto nisam pitala, ali zna se sta je za prodaju a sta ne. Trazila sam novac nazad, videcemo.
2018 12 25
Sačekajte odgovor, pa onda odlučite. Ako ne pristane da vrati novac, dajte negativnu.👎 Jer Vi ste u ovom slučaju BAŠ oštećeni.☹️
2018 12 25
Pa da, tako cu i uraditi
2018 12 25
Po mom misljenju clanica je i te kako zasluzila negativnu ocenu. Klasicna obmana kupca, takva stvar ne sme ni da bude u prodaji, nebitno da li vi pitali za rok ili ne. U pricu da nije znala za rok iskreno ne verujem. Meni je ovo strasno, dovodite svoje zdravlje u pitanje zbog nekoga ko uvaljuje bilo sta, pa i bajatu kremu, samo da bi dobio novac. Vanjaslovenija, nadam se da ce vam vratiti novac i da ce vam ovo neprijatno iskustvo brzo proci 💜
2018 12 26
I dobice negativnu sad a nisam htela,medjutim ignorise poruke i to je to. Novcem neka kupi sebi svezu kremu 😁 Srecom lice mi je malo bolje.
2018 12 26
Ne postoji nepisano pravilo, na svakoj kremi je jasno oznacen rok trajanja od trenutka otvaranja, a to je ona teglica sa brojem. Kod ove Kreme je to 12 meseci.
2018 12 27
> MlleSanja: > Ne postoji nepisano pravilo, na svakoj kremi je jasno oznacen rok trajanja od trenutka otvaranja, a to je ona teglica sa brojem. Kod ove Kreme je to 12 meseci. Kod mene postoji tzv. "nepisano pravilo" iz razloga što koristim CC kremu iz Farmasija jače od godinu dana jer se ređe šminkam, i onda mi duže traje. Koristim uvek do naznačenog roka od 3 godine, posle toga ne, tačnije ukoliko je istek roka npr. Decembar 2019, ja to više negde od početka te godine više ne koristim niti dajem nekome da koristi, nego bacim. Do sada sam problem sa alergijom lica imala pre neke dve godine samo sa nekim Lancome tečnim puderom koji je bio kupljen u parfimeriji i tek otvoren, u roku... Pošto u parfimeriji sa sve fiskalnim računom i nalazima od lekara nisu uvažili reklamaciju, bacila sam ga. Ono što nikada sama ne bih koristila sasvim sigurno nikada ne bih ni nekome drugom dala/prodala (svejedno) da koristi, jer to zaista nisu "stvari za igru", zar ne?
2018 12 27
Nisam znala za to Srebrna, tj. da se tako nešto može. Zahvaljujem na informaciji, svakako će nam svima koje nismo znale značiti.
2018 12 27
Mene moje sestre zovu Kraljicom nevažnih i nebitnih informacija, drago mi je da sam još jednom opravdala titulu ,:)
2018 12 27
> srebrna: > Mene moje sestre zovu Kraljicom nevažnih i nebitnih informacija, drago mi je da sam još jednom opravdala titulu ,:) Ti to i jesi, a meni je beskrajno mnogo žao što sam se onda ogrešila o tebe kada sam bila u afektu objavila one prepiske sa Otkačenom... Nije bilo namerno zaista, izvinila sam se više puta u toj temi koju je ona bila za nekih sat vremena i "zatvorila". Izvinjavam se još jednom, zaista sam postupila krajnje nepromišljeno.
2018 12 27
Sve je u redu.
2018 12 27
Drago mi je, zaista, ukoliko jeste. Povremeno baš ispadam nepromišljena "veštičara".... Žao mi je, zaista.
2018 12 27
Nestaju komentari opet. Opusti se Lady, sve je ok, bilo šta bilo a i svako je naučio ponešto.
2018 12 27
1 2