Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je za negativnu???

Vidim, opet nema komentara sa linkovima, a u drugim temama ima linkova... Ako se već brišu komm sa linkovima, zašto se onda samo pojedini brišu a ne svi? Eto, to mi nikako nije jasno....
2018 12 27
Tačnije, tek sada vidim da je moj komentar sa linkom tu i dalje, ali komentar od Srebrne koji nije imao linkove je obrisan... Čudno, zaista... 🤔🤔🤔
2018 12 27
> LadyBlye: > > MlleSanja: > > Ne postoji nepisano pravilo, na svakoj kremi je jasno oznacen rok trajanja od trenutka otvaranja, a to je ona teglica sa brojem. Kod ove Kreme je to 12 meseci. > Kod mene postoji tzv. "nepisano pravilo" iz razloga što koristim CC kremu iz Farmasija jače od godinu dana jer se ređe šminkam, i onda mi duže traje. Koristim uvek do naznačenog roka od 3 godine, posle toga ne, tačnije ukoliko je istek roka npr. Decembar 2019, ja to više negde od početka te godine više ne koristim niti dajem nekome da koristi, nego bacim. Do sada sam problem sa alergijom lica imala pre neke dve godine samo sa nekim Lancome tečnim puderom koji je bio kupljen u parfimeriji i tek otvoren, u roku... Pošto u parfimeriji sa sve fiskalnim računom i nalazima od lekara nisu uvažili reklamaciju, bacila sam ga. > Ono što nikada sama ne bih koristila sasvim sigurno nikada ne bih ni nekome drugom dala/prodala (svejedno) da koristi, jer to zaista nisu "stvari za igru", zar ne? Sto se tice roka upotrebe,krema npr.ima rok 3 godine,medjutim od datuma otvaranja je 12 meseci,ima tu nacrtano to malo 12M sa poklopcem,sad negde pise 6M negde 12M .Na maskarama pise 6M.Sve zavisi,tako da ne gledajte rok na tubi,vec se vodite od datuma otvaranja .😀😀😀
2018 12 27
> starwars: > > LadyBlye: > > > MlleSanja: > > > Ne postoji nepisano pravilo, na svakoj kremi je jasno oznacen rok trajanja od trenutka otvaranja, a to je ona teglica sa brojem. Kod ove Kreme je to 12 meseci. > > Kod mene postoji tzv. "nepisano pravilo" iz razloga što koristim CC kremu iz Farmasija jače od godinu dana jer se ređe šminkam, i onda mi duže traje. Koristim uvek do naznačenog roka od 3 godine, posle toga ne, tačnije ukoliko je istek roka npr. Decembar 2019, ja to više negde od početka te godine više ne koristim niti dajem nekome da koristi, nego bacim. Do sada sam problem sa alergijom lica imala pre neke dve godine samo sa nekim Lancome tečnim puderom koji je bio kupljen u parfimeriji i tek otvoren, u roku... Pošto u parfimeriji sa sve fiskalnim računom i nalazima od lekara nisu uvažili reklamaciju, bacila sam ga. > > Ono što nikada sama ne bih koristila sasvim sigurno nikada ne bih ni nekome drugom dala/prodala (svejedno) da koristi, jer to zaista nisu "stvari za igru", zar ne? > Sto se tice roka upotrebe,krema npr.ima rok 3 godine,medjutim od datuma otvaranja je 12 meseci,ima tu nacrtano to malo 12M sa poklopcem,sad negde pise 6M negde 12M .Na maskarama pise 6M.Sve zavisi,tako da ne gledajte rok na tubi,vec se vodite od datuma otvaranja .😀😀😀To je neko zlatno pravilo,medjutim lady vi ste u pravu,ako pravilno cuvate na odgovarajucem mestu nema potrebe da se striktno prdrzavate tog pravila.Uostalom ono sto odaje vecinu stvari koje su kremaste je promena mirisa.
2018 12 27
Starwars, upravo tako. Recimo, ranije sam kupila ovde između ostalog i tečni puder od jedne devojke. Puder je bio nov, u roku ali je mirisao katastrofalno loše iako sama struktura pudera nije bila primenjena, i nisam nikako smela tako nešto staviti na lice. Došla mi je drugarica, pokazao joj taj puder pošto se ona baš ono redovno šminka, i reče mi da to njoj ne smeta i uze ga. Koristila ga je i sve je bilo ok. Ne znam, ja sam izuzetno plašljiva po pitanju svega što ima veze sa kožom, i zaista bojažljivo proveravam sve što bih stavljala na lice. Kreme zaista ne koristim, osim ovih toniranih povremeno i one su mi odlična zamena za tečne pudere koji su za mene ipak nekako "teški" za kožu lica jer zatvaraju pore. No, sve je to ipak stvar ličnog izbora, koristim i ja povremeno tečne pudere ali stvarno pazim na to koji stavljam i naravno na rok trajanja, mada ni tu više sa rokovima nema pravila jer, napisah već šta mi se bilo dogodilo sa licem od nekog Lancome pudera koji je bio potpuno nov i u roku trajanja, ne sećam se tačnih oznaka tog pudera i najiskrenije ni ne razumem se baš najbolje u većinu njih, bio je u staklenoj bočici sa pumpicom. Svakako, kada nečemu istekne rok trajanja tako nešto treba baciti, a ne "poturati" nekome ko će od toga dobiti neku kožnu bolest. Koliko vidim, neke članice naglašavaju da je rok istekao, ne znam zaista ko tako nešto svesno kupuje, ja lično nikada ne bih kupila nešto što treba da ide na lice/kožu a da je van roka trajanja.
2018 12 27
Naravno,pogotovo ne sad jer zaista ima sminke dostupne za svaki dzep.Ako nemam para za neki skuplji puder,uvek imam max factor,maybeline,wet n wild na akciji u liliju ili dm.😀😀😀
2018 12 27
> starwars: > Naravno,pogotovo ne sad jer zaista ima sminke dostupne za svaki dzep.Ako nemam para za neki skuplji puder,uvek imam max factor,maybeline,wet n wild na akciji u liliju ili dm.😀😀😀 Ja se već neko duže vreme "držim" Farmasi CC kreme jer mi savršeno odgovara, a povremeno koristim i Nivea BB kremu, u ređim slučajevima Aura tečni puder a planiram da kupim Catrice tečni puder jer sam dosta toga dobrog čula o njemu. Od skupljih pudera zaista posle onoga za Lancome ne razmišljam uopšte, probala sam i Vichy Derma Ali mi ne odgovara jer mi masti lice još više (T zona na licu). Raspisasmo se mi, a niko da pita članicu čija je tema da li joj je bolje sa licem, da li se alergija povlači? Pošto sam i sama imala takav problem sa licem, apsolutno razumem šta to znači i koliko je to ozbiljan problem.
2018 12 27
1 2