Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Komicni monolog

Dete mi ima audiciju u skoli glume,to je naravno proforme...Da li imate predlog za neki kraci, komicni monolog?Ima deset godina,decak..
2018 12 27
Odmah mi je Nusic pao na pamet, secam se da sam se smejala citajuci Autobiografiju u tom uzrastu, a primereno je uzrastu, da moze to lepo da iznese
2018 12 27
Odlicna ideja,.Evo uzela sam je u ruke upravo....Ako se setis konkretno nekog odlomka....
2018 12 27
:') :') Evo nadjoh vec jedan,dobro se nasmejah
2018 12 27
MAli Div Ja sam sada najveći U svoj okolini; Svi ste moja dečica, - Tako mi se čini. Ima ljudi visokih, Al’ ovakvih nema: I moj otac sad bi mi Bio do kolena. Popo sam se na drvo, To je cela tajna; Al’ ta moja visina Neće biti trajna. Moram sići, gladan sam, Kraj će biti hvali, Pa ću opet, ka i pre, Biti kepec mali. Jovan Jovanovic Zmaj, moja omiljena pesmica ako to moze :)
2018 12 27
Moze. :) ...Treba da pozovem..Mislim da treba recitacija i monolog ,ili samo jedno od ta dva i imitacija....Meni je omiljena"Ciganin hvali svoga konja" :)
2018 12 27
Ja sam u osnovnu isla u Jovan Jovanovic Zmaj, sve pesmice sam znala. Imali smo uvek priredbu na svakom polugodistu i kraju godine i recitovali smo. Divan jedan period 😊 Meni je bas mali div, nije dugacko a saljivo 😆
2018 12 27
> jelena2606: > Moze. :) ...Treba da pozovem..Mislim da treba recitacija i monolog ,ili samo jedno od ta dva i imitacija....Meni je omiljena"Ciganin hvali svoga konja" :) Jooooj i meni je ta omiljena. I Laza materina maza....I dalje je u životu moja Riznica, dala sam je deci a u njoj gomila mojih umetničkih radova na skoro svakoj stranici x-)
2018 12 27
Nešto iz Nušićevih "Hajduka". (Izvinite, gužva, samo proletim...)
2018 12 29
Mozda neki deo iz Tom Sojera ili Haklbeli Fina.
2018 12 31
Ako još uvek treba monolog , na pp ću Vam poslati deo dečje predstave čiji sam ja autor a ima deo koji je veoma duhovit i mogli bi ga iskoristiti. Vrlo rado .. za decu sve !!! :")
2018 12 31
@Maculi...Moze.Hvala. :)12.januara je audicija,tako da jos imamo vremena. Takodje hvala svima na predlozima <3 Sada svakako imam ideju...U trenutku sam bas "zablokirala"tj bez ideje i otisla na net da trazim neki monolog...I vecina ih je bila bezveze....
2018 12 31
Poslala na pp !!! Klinci iz škole su po mom autorskom tekstu izveli predstavu u gradskom pozorištu i dobili savršene kritike . Prilagodila sam sad , brzinski , dijalog u monolog , pa probajte da naučite , biće drugačiji , duhovitiji , sigurno će upaliti !!! :") :") :")
2018 12 31