Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Kako spasiti leopard stiklice? :)

Pozdrav, U potrazi za ukrasima,naidjoh u garazi na kutiju sa cipelama.Jedne od onih koje bas volim (ali ne nosim cesto zbog visine stikle :)) su dozivele da im se odlepi print sa stikle...kako to spasiti? Da nosim kod obucara,da zalepim ovo onim tutkalom,da zalepim nesto crno? Uz ovo poslednje pada mi na pamet da zalepim crnu izolir traku i nosim kao foru haha 😆 🤣
2018 12 29
Mozda da vam promeni samo to na stikli bas, mislim nece izgledati ruzno ako zameni sa nekom tamno-braon ili crnom celu stiklu, to mi jedino pada na pamet trenutno,ili samo taj donji deo na stikli da zameni
2018 12 29
Mozda vi da nadjete neki materijal slican koji ce se uklapati lepo jednobojan pa da probate taj donji deo da sredite
2018 12 29
> Lila9292: > Mozda vi da nadjete neki materijal slican koji ce se uklapati lepo jednobojan pa da probate taj donji deo da sredite Hvala :)
2018 12 29
Posto i sama biram obucu gde je stikla "obucena" cesto imam problem sa okrzlim krajevima, ogrebotinama koje su na kozi npr mnogo vidljivije. Vec sam na koznu stiklu dodavala najstitnije nitnice u boji srebra u tom donjem delu u nekakvom obliku koji bi prekrio nedostatke, skroz oplemenjene cipele (nazalost nemam fotografiju). Predlog, zaseci koso materijal, negde dijagonalno a gde je poceo da se ljusti, u drugom delu gde bi se dodavao materijal u crnoj ili bez ili boji metala zlatno/srebrno. Ne bih menjala citavu stiklu u jednobojnu, bojim se da bi cipele izgubile fazon.
2018 12 30
Skratite štiklu! Skinite donji , crni plastični deo kojim gazite , zatim izmerite tako da jednako sečete do neoštećenog dela. Platno ostaviti malo duže. Može i onim lukom i testericom za tehniko da se iseče , ili ako neko od muških ukućana ima finu el. testeru . Išmirglajte ivicu . Zatim zalepite platno, malo podvrnite iznutra i vratite lepkom donj i deo štikle. Vrlo malo lepka da ne probije platno. Ne secite puno da se vrh cipele ne bi podizao. Do 4cm max. Dobićete 2 efekta: nižu udobniju štiklu i obuću bez oštećenja.:) Već isprobano, radi 100 % uz vrlo malo truda.. :")
2018 12 30