Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je za negativnu?

> MilicaNenad22: > Da li je ovo za negativnu? 😥 Negativan utisak, nego šta!!! Do saradnje nije došlo zbog laži članice koja je u ovom slučaju bila potencijalni kupac. Jednom da je ispalila pa i 'ajde, ali sve ovo je stvarno previše... Ovakvim članicama treba davati negativne utiske svakako. Što se članice čija je tema tiče- pošto je predmet poslat, ne u dogovoreno vreme ali je ipak poslat, ne ide negativan utisak. Tek kada Vam paket bude stigao, a trebalo bi danas ako je 31.12. poslato, u zavisnosti od toga u kakvom stanju je predmet ide u skladu sa tim i teks Vašeg utiska. Po mom mišljenju trebalo bi da bude neutralan utisak uz obrazloženje o laganiju da je bilo poslato, a zapravo nije i poslato je nekoliko dana kasnije, naravno ukoliko je kupljena stvar u stanju kao iz opisa.
2019 01 03
> tina.tina: > po mom misljenju negativna iz razloga jer je nikolina ispaljena...nije doslo do saradnje zato sto je clanica neozbiljna za saradnju...ok imala je obaveze taj dan ,zasto nije poslala u subotu? u ponedeljak bi joj stiglo,jer post express radi i subotom...ako ne mozes ili neces ili ne stizes iz bilo kog razloga da budes fer i korektna i da se drzis dogovora gasi profil nemoj da se bavis ovim ili bar uzvrati poruku pa da se snalazi cura na drugu stranu,ja bar tako razmisljam...nije profesionalno odgovorno... Najveci problem ovde je taj minut vremena da mi napise da li je poslala ili ne, i da li uopste planira da posalje. I meni je x puta nesto iskrslo pa nisam poslala istog trrnutka, ali sam uvek objasnila i nikad nije bilo problema. Jednostavno, mogla sam da se snadjem, ali sam ocekivala do zadnjeg trenutka da ce mi ipak poslati. Evo, vec nedelju dana je proslo, ja i daaaalje nikakvu poruku nisam dobila. Bar izvini, ili eventualno objasnjenje...
2019 01 03
MilicaNenad22- Za negativnu nego šta.. Pa kad odluči u glavi treba li joj kaput ili ne neka se javi...
2019 01 03
znate koliko se puta meni dogodilo da one hoce, hoce, hoce, razmenimo mi podatke i sve i na kraju kazu izvini iskrsao mi neki put moram da idem. Javicu se kad se vratim sigurno sigurno sigurno. i nikada se vise ne jave. A pri tome, su aktivne na sajtu, vrse prodaju-kupovinu sa drugim clanicama?! i sta sada. Zaista bi trebalo nekako takve etiketirati.
2019 01 05
Milsim da upravo zbog toga postoje i neutralne ocene.
2019 01 05
1 2