Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Neiskreni utisci

Članica krajnje nekomunikativna, na ivici neljubaznosti, limitirana komunikacija, kao onda kad smo kao klinci štedeli kredit, pa gledaš koliko 1 poruka sadrži reči. Svejedno se odlučujem za kupovinu jer mi se predmet sviđa. Uđem da vidim njene utiske iz čiste radoznalosti, ono kao da opisuju dobru vilu iz neke bajke. Rekoh, možda nisu svi takvi, listam da vidim da li još neko deli mišnjenje sa mnom o njoj, ne nailazim na ništa slično, osim sve samih pohvala. Jednostavno ne razumem. A nije do mene. Utisak koji ja ostavim je odraz toga kako sam doživela tu članicu, ako sam pomislila samo "Ok saradnja", tu rečenicu ću i da napišem. Pohvala mora da se zasluži. Ovo je toliko neiskreno da je iritantno. Šta kažu ostale članice na ovu temu?
2019 01 11
Na drugim sajtovima su utisli realniji,napisu npr sve ok, mada ja kome sam god ostavila utisak bilo je extra sve. Znaci roba ja nemam reci uvek u super stanju, nekad velicinu omasim ali retko. Tako da eto mozda tako napisu da i ona njih nazvali
2019 01 11
Pa znam, ali... Možda sam samo ja alergična na neljubazne prodavce inače. Od mene kad neko nešto kupi i za 200 i za 2000 se jednako zahvaljujem i ne samo da pišem "Hvala", nego sam i stvarno zahvalna. To je cilj valjda postojanja tvog profila ovde, da sa nekim ostvariš korektnu saradnju, da stekneš poverenje i ostaviš utisak dobrog kupca i prodavca i da rezultat svega toga bude možda ponovna saradnja i, naravno, zarađen novac ili neka krpica. A ne da mrziš i sebe i sve oko sebe i da si ubeđen da to tako prolazi i da tako treba sa ljudima. Nije teško biti fin.
2019 01 11
:') Tacno znam o cemu pisete....Kod mene nije doslo do saradnje sa par neljubaznih clanica,od kojih sam nesto htela da kupim..Takodje sam bacila pogled na utiske i bila blago receno sokirana,sve hvalospevi..divnaaa,ljubazna,.silna neka srca,itd...
2019 01 11
Pitanje je šta mi ovde uopšte ocenjujemo:🤔 da li je to ljubaznost prodavca/kupca, ili način komunikacije sa prodavcem/kupcem, ili brzinu realizacije kupovine/prodaje, ili kako smo zadovoljni kupljenim predmetom?🙂 Mislim da je ovo poslednje najbitnije, da se sve pre toga zaboravi,🙂 i da zbog toga kod mnogih, sa kojima i nismo imali najbolju komunikaciju, na kraju vidimo pregršt pozitivnih utisaka i hvalospeva, samo zbog toga što su kupci bili zadovoljni cenom ili kupljenim predmetom, a to je, na kraju i najbitnije, zar ne? 😉
2019 01 11
Pa jeste, ali što da mi kvari raspoloženje i energiju. :) To je su sve karike u lancu, jedno s drugim ide u paketu. Možda drugi put neću da kupim od nje. Šteta za obe. :)
2019 01 11
Kao što Jelka jednom reče: kupujem sir od čoveka na pijaci koji ne kaže ni zdravo, ni hvala, ali mu je sir odličan. Neko je ovde samo da proda i ćao, ima nas koje volimo da čavrljamo, da se družimo.. kad kupujem, bitna mi je roba i cena, sve ostalo manje. Svi smo mi drugačiji, šta znam
2019 01 12
Ja volim da prodavac bude ljubazan i da mi "legne", bas mi je smor kad neko tako nije simpa ali ipak kupim, osim ako je krajnje neprijatan.
2019 01 12
Slažem se, ali to je bilo jače od mene da prokomentarišem. Ne mogu to da shvatim. Obično ono što daš, to dobiješ i za uzvrat. Ali da, ima nas raznih. Kad je neko ljubazan, prosto sam u čudu. Ponekad imam utisak da sve što napišem je suvišno. Šta da se radi... Svakako ne možemo da menjamo svet, nije ovo ni tema za revoluciju, više je iz neverice. :) Možda jeste ipak jedan mali poziv da budemo malo iskreniji, ako ništa. :)
2019 01 12
Naravno, najvaznije je ovde da opis bude tacan i da ne bude prevara...Nego je meni smesno kada je neko neljubazan u konverzaciji,a u utiscima, akcenat bas stavljen na taj deo..Kao sto sam gore napisala ljubazna,divna,srdacna...Cak sam isla i korak dalje, posle citanja utisaka sa meni neljubaznom clanicom,pa pokazivala konverzaciju ukucanima,koju sam imala sa istom da vidim da li mozda ja nisam bila kako treba :')
2019 01 12
> jelena2606: > Naravno, najvaznije je ovde da opis bude tacan i da ne bude prevara...Nego je meni smesno kada je neko neljubazan u konverzaciji,a u utiscima, akcenat bas stavljen na taj deo..Kao sto sam gore napisala ljubazna,divna,srdacna...Cak sam isla i korak dalje, posle citanja utisaka sa meni neljubaznom clanicom,pa pokazivala konverzaciju ukucanima,koju sam imala sa istom da vidim da li mozda ja nisam bila kako treba :') To je to. :')
2019 01 12
> Madeleine: > Примећујем да овде велики број чланица има завидан број позитивних утисака, који су добијени на стално поклањање или продају по симболичним ценама. Пошто се поклону у зубе не гледа, утисци су хвалоспевни. > А онда, када дође до праве сарадње, по озбиљним ценама, где купац гледа сваки детаљ; па залепи негативну ко врата, е онда настаје драма и тужакање по форуму. > А има и још гора варијанта; када неко са 100-200 па и више позитивних, буде преварен. > Рекло би се искусан интернет трговац, а оно само искусан сакупљач позитивних. Istina.
2019 01 12
Ovo sto cu napisati ce zvucati kao "hval'te me usta da niste pusta", ali ipak cu reci pa neka shvati kako ko zeli. Smatram za sebe da sam vrlo komunikativna i kulturna osoba, bez obzira kao kupac ili prodavac, uvek se javim sa "Dobar dan, zainteresovana sam za...", na ponude bilo koje vrste odgovaram sa "hvala lepo ali trenutno nisam za.../hvala na interesovanju...", neretko cak imam potrebu i da se pravdam ako odbijem zamenu a osoba koja mi je ponudila je bas fina itd. Tome u prilog govore i utisci na profilu i smem ruku u vatru da stavim da je svaki do jednog zaista iskren. Ali postoje neke osobe koje mi jednostavno "ne legnu", do te mere da mi je mucno da komuniciram sa njima po bilo kom osnovu, bukvalno od prvog obracanja me iznerviraju i u tim slucajevima umem da budem dosta neprijatna. A to sve pisem, zato sto bi te osobe za mene verovatno rekle (isto kao Vi za tu o kojoj je tema) da sam najgora na svetu a utisci o meni neiskreni. I sad, 200 ljudi je blesavo i pise mi utiske na lepe oci a njih 2-3 su jedine "prozrele" o cemu se tu radi. Ma dajte molim Vas. Ne poznajemo se i cini mi se da nikada nismo saradjivale, ne znam ni o kome pisete, niti bilo koga branim, ali sam, eto, osetila potrebu da napisem nesto "iz drugog ugla", to sto doticna ima toliko hvalospevnih ocena a prema Vama se ponela ruzno, ne mora da znaci da su utisci lazni, mozda se jednostavno vas dve niste nasle, iz kog god razloga. Kazete "Nije do mene", ali to je Vase misljenje, ko zna kako Vas je ta osoba dozivela. U nadi da necete zameriti i zaista bez ikakve lose namere, svako dobro i sto vise lepih saradnji zelim. :")
2019 01 12
Zbog svega navedenog, bilo bi lepo da prilikom ostavljanja komentara budemo maximalno precizni i da to uradimo ovako nekako: -komunikacija protekla odlično -realizacija prodaje/kupovine je mogla da bude brža -predmet u potpunosti odgovara opisu -zadovoljna sam kupovinom Ili: -komunikacija je mogla da bude bolja -kupovina/prodaja je brzo obavljena -predmet je u solidnom stanju Tako nekako.😉 A ne samo da napišemo: “Odlična saradnja”, a nije bila “odlična”, već osrednja.🙂 Tako bi i ocenjivanje imalo smisla.😊
2019 01 12
> whiterabbit014: > > Madeleine: > > Примећујем да овде велики број чланица има завидан број позитивних утисака, који су добијени на стално поклањање или продају по симболичним ценама. Пошто се поклону у зубе не гледа, утисци су хвалоспевни. > > А онда, када дође до праве сарадње, по озбиљним ценама, где купац гледа сваки детаљ; па залепи негативну ко врата, е онда настаје драма и тужакање по форуму. > > А има и још гора варијанта; када неко са 100-200 па и више позитивних, буде преварен. > > Рекло би се искусан интернет трговац, а оно само искусан сакупљач позитивних. > Istina. Apsolutno.
2019 01 12
1 2 3