Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

O cemu se radi???

Ne razumem neke clanice, dopao mi se jeda predmet i stupim u kontakt sa doticnom, ostavi ona br da se nadjemo jer smo iz istog grada. Trebalo je da se nadjemo jedne veceri, medjutim na ovom minusu meni auto nije hteo da upali. Izvinim se kulturno i dogovorimo sastanak za sutra dan. I ona mi sutra dan sat vremena pre nalazenja otkaze navadno je nesto hitno iskrslo. I vise se nikada nije javila. Ja sam morala dete da odvedem kod babe da bih mogla da se sa njom nadjem. A vidim da joj je neko vec bas iz tog razloga ostavio negativan utisak. Kakav je ovo idiotizam molicu da mi neko objasni?
2019 01 15
Mozda je nesto hitno pa nije imala vremena,desava se,ne ulazimo na na sajt a u ocima drugih deluje kao da smo ispali bezobrazni. Javice se ovih dana,nemojte odmah misliti lose.
2019 01 15
Ne mora uopste da bude idiotizam u pitanju. Mozda je i ona morala nekom da ostavi dete pa si ti odlozila. U sustini moze da bude bilo sta, posebno kad pretpostavimo da je prodaja u njenom interesu.
2019 01 15
> Zlatana: > Mozda je nesto hitno pa nije imala vremena,desava se,ne ulazimo na na sajt a u ocima drugih deluje kao da smo ispali bezobrazni. Javice se ovih dana,nemojte odmah misliti lose. Cujemo se preko telefona, tako da to sa sajtom nema veze. Ima vec negativnu za vrlo slicnu situaciju
2019 01 15
> angelap: > Ne mora uopste da bude idiotizam u pitanju. > Mozda je i ona morala nekom da ostavi dete pa si ti odlozila. > U sustini moze da bude bilo sta, posebno kad pretpostavimo da je prodaja u njenom interesu. Razumem, ali cemu onda ispala, mogla je da javi da je odustala od prodaje posto se vise nikada nije javila.
2019 01 15
Da. Ja se uvek trudim sto pre da izvrsim kupovinu prodaju i sto pre da odgovaram na poruke,mada mi se desi da ne ulazim duze na sajt i zaboravim na ponesto sto sam trebala nekom da javim itd..
2019 01 15
> AnaStojiljkovic: > > Zlatana: > > Mozda je nesto hitno pa nije imala vremena,desava se,ne ulazimo na na sajt a u ocima drugih deluje kao da smo ispali bezobrazni. Javice se ovih dana,nemojte odmah misliti lose. > Cujemo se preko telefona, tako da to sa sajtom nema veze. Ima vec negativnu za vrlo slicnu situaciju E pa onda bas i ne znam... ali u svakom slucaju sacekajte par dana..
2019 01 15
> Zlatana: > > AnaStojiljkovic: > > > Zlatana: > > > Mozda je nesto hitno pa nije imala vremena,desava se,ne ulazimo na na sajt a u ocima drugih deluje kao da smo ispali bezobrazni. Javice se ovih dana,nemojte odmah misliti lose. > > Cujemo se preko telefona, tako da to sa sajtom nema veze. Ima vec negativnu za vrlo slicnu situaciju > E pa onda bas i ne znam... ali u svakom slucaju sacekajte par dana.. Proslo je 4 dana, nema veze, necu ja da umrem bez tog predmeta, samo je mnogo ruzno. Nepostovanje.
2019 01 15
Pa i vi ste njoj pomerili, poremetili otkazali viđanje... Možda je i ona nekome dete ostavila? Po čemu su vaši razlozi bitni a njeni nisu??? Kad se već čujete preko telefona onda se i dogovorite sa njom.. Ne da je prizivate što nije mogla kad vama odgovara.. Cenite i njene obaveze....
2019 01 15
> MiciZara: > Pa i vi ste njoj pomerili, poremetili otkazali viđanje... Možda je i ona nekome dete ostavila? > Po čemu su vaši razlozi bitni a njeni nisu??? > Kad se već čujete preko telefona onda se i dogovorite sa njom.. Ne da je prizivate što nije mogla kad vama odgovara.. Cenite i njene obaveze.... Isto mišljenje....
2019 01 15
> MiciZara: > Pa i vi ste njoj pomerili, poremetili otkazali viđanje... Možda je i ona nekome dete ostavila? > Po čemu su vaši razlozi bitni a njeni nisu??? > Kad se već čujete preko telefona onda se i dogovorite sa njom.. Ne da je prizivate što nije mogla kad vama odgovara.. Cenite i njene obaveze.... Nismo se razumeli ocigledno. Ja nisam otkazala vec zamolila za vidjanje sutra. Na sta je osoba pristala. Sat vremena pre nego da se nadjemo ona otkaze i vise se nikada ne javi. Mislim da je red da makar poruku pusti da je odustala od prodaje.
2019 01 15
Ima nas svakakvih, to je vec postalo ko dobar dan.
2019 01 16