Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ovo moram da podelim sa vama

U proteklim mesecima sam vidjala na sajtu cesto teme o prevarenim clanicama,slaboj prodaji i neljubaznosti....i zaista jedno vreme se cinilo da je sajt skroz zamreo. Ali opet moram da ga pohvalim jer ipak mi je ovo najdrazi sajt jer sam zaludjena krpicama i zaista mi se dopada sto je drugaciji ,sto nije komercijalnog karaktera(jeste da se provuce po neka komercijalna prodaja,ali sve dok je to u manjini meni ne smeta a verujem ni vecini clanica) Takodje sam u protekla dva meseca skupljala za skolarinu (tj i dalje skupljam) i mogu vam reci HVALA pomogli ste mi da dobar deo novca sakupim. :") :") Ukoliko ste spremni na dogovor,pa mogu cak reci i kompromis onda cete imati vise saradnji i prodaja i razmena. Zaista postujem one koji ne zele razmenu nije vazno koji razlog imaju za to,ali takodje mogu reci da sam imala toliko lepih razmena da sam bila odusevljena,takodje kupila sam i dosta stvari po smesnim cenama i sigurna sam da sam obradovala nekog svojom krpicom,bilo razmenom ili snizenom cenom ili poklonom uz kupovinu. Drage clanice,sajt nam je lep i pun je finih i kulturnih clanica koje vole druzenje i krpice. Budite uvek spremni za dogovor jer sitnice cine zivot lepim,a neki od nas mozda nikada nece imati velike stvari. :") Zato zelim da vam kazem da cu uvek biti tu za vas da se dogovorimo oko cene,snizenja,poklona uz kupovinu,bezuslovnih poklona i razmene. Zelim svima puno novih i uspesnih saradnji. :") :") :") Srdacan pozdrav devojke. <3 <3 <3
2019 01 15
Slazem se sa svim :) do detalja <3 Poz poz :*
2019 01 15
Lepo <3
2019 01 15
:)
2019 01 15
:)
2019 01 15
Slazem se, iako sam bila malo skeptik kada su u pitanju razmene, imala sam zaista divno iskustvo. Sve clanice sa kojima sam do sada imala saradnju su bile preljubazne. Relativno sam nova na sajtu ali imam samo reci hvale. Nikad nisam naisla na nekog ko nije hteo da spusti cenu.
2019 01 15
I ja se ovom prilikom pridruzhujem Wesna90 i ZAHVALJUJEM vam se na "snizhenju cena" i shto ste nam tjst meni i dechku izashli u susret! <3 Preporuka za saradnju sa ovom i mnogim drugim chlanicama <3 :D :-) SRECOM ima nas josh i fer,dobrih korektnih i pre svega osoba spremnih da izadju drugima u susret! <3
2019 01 15
> Skellingtonka: > I ja se ovom prilikom pridruzhujem Wesna90 i ZAHVALJUJEM vam se na "snizhenju cena" i shto ste nam tjst meni i dechku izashli u susret! <3 Preporuka za saradnju sa ovom i mnogim drugim chlanicama <3 :D :-) SRECOM ima nas josh i fer,dobrih korektnih i pre svega osoba spremnih da izadju drugima u susret! <3 Nema na cemu,bilo mi je zadovoljstvo. Pratim ja i vas "rad" na sajtu i znam da ste i vi druge obradovali vise puta. :") :")
2019 01 16
<3
2019 01 16
Lepo je pročitati ovako nešto, za promenu 😊
2019 01 16