Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ugg cizme original?!

Je l vi stvarno verujete da su ove cizme po sajtu od 1000-4000 jos i nenosene original ugg?! 😂😂 Alo ljudi snizene kostaju 170-230 e ko ce ih normalan prodavati po ovoj ceni?! Kupila sam pre neki dan i razmisljam se da ih prodam jer sam promasila boju prilikom narudzbe, i reko daj da proverim koliko su ovde kad ono ispade da su kod nas maltene dzabe!
2019 01 16
Mogu da budu original i za 4-5.000 rsd, ipak je to nosena obuca i ne prodaju se lako. Nije nemoguće.
2019 01 16
U decembru je na zvanicnom UGG sajtu bila nevidjena rasprodaja (cini mi se da je i ovde na forumu neko postavio) gde su nove novcijate i 200% originalne bile snizene na tipa 20-30e... Tako da, nije mi cudno da ih ovde prodaju povoljno... Naravno, ne ulazim u to da li su cizme koje se ovde nude zaista original ili ne, ali sto se cene tice - nije nemoguce.
2019 01 16
Mislim da je neko rekao da je taj sajt prevara, nije njihov pravi sajt
2019 01 16
Jeste prevara sigurno, za ta nenormalna sniženja. Pratite zvanice objave. Ista situacija je bila i za Karl L i Filip Plein, i mislim LV. Sigurno je i za ostale a za ove sigurno znam. Plein je objavio i na svom profilu na ig da je prevara, Karl je dao zvanično saopstenje sa svom sajtu, za Ugg ne znam da li su se ogradili od toga zvanično.. ali prevara jeste sigurno. Sajtovi deluju identično ali im domen nije isti, tipa umesto com na kraju bude neka druga reč ili dodaju reč international ili worldwide u ime.. tako je bilo za PP, dodato worldwide u ime
2019 01 16
To se svake godine dešava baš u decembru, pred praznike. Prevara teška, vodite računa da se ne zeznete.
2019 01 16
> pufnastapufnica: > U decembru je na zvanicnom UGG sajtu bila nevidjena rasprodaja (cini mi se da je i ovde na forumu neko postavio) gde su nove novcijate i 200% originalne bile snizene na tipa 20-30e... Tako da, nije mi cudno da ih ovde prodaju povoljno... Naravno, ne ulazim u to da li su cizme koje se ovde nude zaista original ili ne, ali sto se cene tice - nije nemoguce. To nisu originali, cak ni u USA koja je Meka za soping ispod 85 ne padaju nikad i to ne svi modeli. Evo drugarica sad ide i necu joj naruciti jer su po 200$, a ja na sajtovima nađem za 5.000, ne bih da je maltretiram.
2019 01 16
E u tom slučaju izvinjavam se na dezinformaciji, što bi rekao Balašević "ako su lagali mene i ja lažem vas".... :') Nisam se dublje bavila, samo sam onako ovlaš preletela sajt i videla zaista te cene ali domene nisam analizirala, pošteno priznajem... ,:)
2019 01 16
Ja sam moje original, nosene dve zime, prodala za 4000, one su nosene i bez obzira na prvobitnu cenu i ocuvanost,smatram da realno ne vrede vise, naravno ima i clanica koje daleko vise cene nosenu obucu, ali po meni to nije realno...
2019 01 16
To sto stigne iz Amerike jeste original i moze da kosta na sajtu 140 evra i da je novo, pisem npr.za Ugg cizme.. racunajuci da je kupljeno na rasprodaji i uracunata postarina sa carinom i porezom, bez da se zaradi ili da bude vrlo mala zarada. Polovni modeli Ugg cizama mogu da budu 3-4000, ali pitanje koliko su iznosene, tj. koliko jos mogu da se koriste. Ima ih koji nabavljaju u Pandorfu sa dodatnim snizenjima na vec postojece snizenje, a ima i mnogo boljih outleta, pa nozete naci za 50 nesto sto je ovde u radnji 200 evra. U Americi su cene Ugg cizama slicne cenama u nasim radnjama, ali kad ostane jedan broj, moze za 80 dolara najnize da se nadje i to budu bas mali ili bas veliki brojevi- 35-36 ili preko 42. M.Kors torbe su od 90 na snizenju do par stotina dolara, zavisi od modela i velicine, medjutim kod nas su manje klasicne u radnji bile 27000, tako da se isplati nekome da proda za 150 evra M.Kors torbu kupljenu u Americi, a drugom da kupi ovde, novu naravno, za taj novac. Ima dosta laznih sajtova, Ugg original nove cizme nemaju nigde da se nadju za 30-40 dolara
2019 01 16
> jacaikaja: > To sto stigne iz Amerike jeste original i moze da kosta na sajtu 140 evra i da je novo, pisem npr.za Ugg cizme.. racunajuci da je kupljeno na rasprodaji i uracunata postarina sa carinom i porezom, bez da se zaradi ili da bude vrlo mala zarada. Polovni modeli Ugg cizama mogu da budu 3-4000, ali pitanje koliko su iznosene, tj. koliko jos mogu da se koriste. Ima ih koji nabavljaju u Pandorfu sa dodatnim snizenjima na vec postojece snizenje, a ima i mnogo boljih outleta, pa nozete naci za 50 nesto sto je ovde u radnji 200 evra. U Americi su cene Ugg cizama slicne cenama u nasim radnjama, ali kad ostane jedan broj, moze za 80 dolara najnize da se nadje i to budu bas mali ili bas veliki brojevi- 35-36 ili preko 42. M.Kors torbe su od 90 na snizenju do par stotina dolara, zavisi od modela i velicine, medjutim kod nas su manje klasicne u radnji bile 27000, tako da se isplati nekome da proda za 150 evra M.Kors torbu kupljenu u Americi, a drugom da kupi ovde, novu naravno, za taj novac. Ima dosta laznih sajtova, Ugg original nove cizme nemaju nigde da se nadju za 30-40 dolara Tako je upravu si za čizme, a pogotovo torbe...
2019 01 16
Original ugg imaju kod na etiketi unutra. Ako su original, poklapace se sa kodom sa zvaničnog sajta. Ja sam lično 19.12.gledala zvanicni sajt ugg za kanadu i nisu ni jedne bile ispod 95$. Pa vi vidite.
2019 01 17
Suviše su popularne dA bi se prodavale jeftino....
2019 01 17