Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Tamni kolutovi ispod ociju

S'vremena na vreme cim se malo ugojim...otrgnem kontroli unos slatkisa primetim da oticem i da mi se stvaraju tamne kolutovi ispod ociju Da li jos neko ima iskustva sa tamnim kolutovima i neku preporuku od prirodnih sastojaka iz kuhinje za uklanjanje HVALA
2019 01 16
Talog od kafe naneti na tamne kolutove ispod očiju, kada se sasuši isprati. :) :) Za kamuflažu tamnih kolutova kod očiju naneti malo crvenog/bordo mat rumenila (može i mat senka u istoj boji), utapkati četkicom dobro, pa preko toga blago staviti korektor, BB/CC kremu ili puder. ;) :)
2019 01 17
> LadyBlye: > Talog od kafe naneti na tamne kolutove ispod očiju, kada se sasuši isprati. :) :) > Za kamuflažu tamnih kolutova kod očiju naneti malo crvenog/bordo mat rumenila (može i mat senka u istoj boji), utapkati četkicom dobro, pa preko toga blago staviti korektor, BB/CC kremu ili puder. ;) :) Hvala Lady na savetu...svaki predlog od prirodnih namirnica mi je dobrodosao 🙂
2019 01 17
Nema na čemu. ;) Ja znam za ovo što napisah, ali volela bih da pročitam još nešto novo na ovu temu svakako... :) :)
2019 01 17
Posto imam isti problem samo sto imam crno i stvore mi se kao kesice,pomaze obican krompir.Samo stavite ispod 15,2O minuta.Nije sad magija,ali pomaze.😊😊😊😊
2019 01 18
> starwars: > Posto imam isti problem samo sto imam crno i stvore mi se kao kesice,pomaze obican krompir.Samo stavite ispod 15,2O minuta.Nije sad magija,ali pomaze.😊😊😊😊 👍👍👍
2019 01 20
2,5l vode na dan i problem resen.
2019 01 28