Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Šta mislite o trenutnim rasprodajama po gradu?

Juce sam krenula u setnju i put me naneo u Promenadu (novi tržni centar u NS). Bukvalno sam ostala bez teksta kakvih stvari ima za smešne pare. U Zari sam videla pantalone po 600 dinara, jakne po 2000 i to bas tople i lepe. U Bati sam videla kožne cipele kao martinke, PRELEPE, za 2000 dinara. Extreme intimo ima dvodelne pidzame po 800 dinara. Na kraju sam i pored svega toga, otisla u Sinsay gde sam kupila jako dobre farmerke za 650 dinara (bukvalno je bilo more modela, nisam mogla da se odlucim), dzemper za 500, cigaret pantalone za 600 i pidzamu za 600. Ne znam da li je u meni problem, ali bas sam bila iznenadjena. 20. januara mi je rodjendan, jubilarni 20. Cik pogodite gde cu ostaviti sve pare koje dobijem😂😂😂 Je l i u vašim gradovima ovako lepo kao u mom?😂
2019 01 17
Jesu snizenja ali opet i ne toliko. Po ovome sto si nabrojala ne isplati se kupovati na MK. Ja jurim snizenje u PS-u, tamo je neki prsluk koji mi se dopada 5.000. Mislim da moze to i niže:)
2019 01 17
Pa iskreno da ti kazem, nisam razmisljala o tome, ali tako je. Mislim da nemam razloga da lazem😄 I mislim da treba da sačekaš još malo za taj prsluk. Ne znam koja je prva cena, ali 5000 nije malo☺️
2019 01 17
U Beogradu nema takvih rasprodaja... Bar ih ja nisam videla. Sve mi se cini da samo stave vecu cenu, precrtaju je i stave istu cenu koja je bila ranije i eto snizenja 😁
2019 01 17
Rasprodaje obozavam... Ja se u januaru i avgustu nakupujem za sebe i svoje najmilije... Kupujem i ostalim mesecima, ali ova dva su mi najdraza... :) Ja sam prosle nedelje kupila u Zari koznu jaknu za 2000din, majice od 400 do 600din... Pantalone u Berski za 1000din... H&M zimsku jaknu za 3000din... Sve je pitanje sta je ostalo od velicina, ali mogu se naci super komadi za puno manje pare nego ovde na krpicama... :)
2019 01 17
Evo ja bila u stadionu i capitol parku u rakovici prekjuce,ne videh snizenja(Bg je u pitanju).Ako ima negde u Bg u javite.U metrou sam videla,popust je 30% na prvi a 70% na drugi artikl,i u yisku ima neka snizenja,u H&M je kao pisalo nesto na vratima,unutra iste cene kao i pre,nisam nesto ni zagledala,dovoljno mi sto sam videla praznu radnju i prvih par cena.
2019 01 17
Džaba I da ima, bar za mene.... Kartice prazne, čekove nemam vise! 😭😂😂😂🤔😭
2019 01 17
> Jelenafalcon: > Evo ja bila u stadionu i capitol parku u rakovici prekjuce,ne videh snizenja(Bg je u pitanju).Ako ima negde u Bg u javite.U metrou sam videla,popust je 30% na prvi a 70% na drugi artikl,i u yisku ima neka snizenja,u H&M je kao pisalo nesto na vratima,unutra iste cene kao i pre,nisam nesto ni zagledala,dovoljno mi sto sam videla praznu radnju i prvih par cena. Ima u Uscu u Bg, ja sam tu kupila.
2019 01 17
Drage zene, molim za info da li je u Zari i dalje snizenje?
2019 01 17
Ja takođe obilazim Kapitol i Stadion iz nista narocito sto se tice snizenja. Kupila sam haljinicu za 740 rsd u Kotinu jer je moj broj ostao i to je to.
2019 01 17
> TinaKris: > Drage zene, molim za info da li je u Zari i dalje snizenje? Jeste Macko.😘😘
2019 01 17
> TinaKris: > Drage zene, molim za info da li je u Zari i dalje snizenje? Jeste Macko.😘😘
2019 01 17
Inace da podelim sa vama u oppositu krece akcija od 19,na vec snizene cene jos 20 %.
2019 01 17
U kapitolu nista nema snizeno, u uscu i moze da se nadje u teranovi,new yorkeru, bershki, c&a
2019 01 17
U kapitolu nista nema snizeno, u uscu i moze da se nadje u teranovi,new yorkeru, bershki, c&a
2019 01 17
1 2