Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Pomoć hitna!!!

Da li neko moze da mi kaze zasto ne mogu da postavim svoj predmet, ubacim sve slike, popunim sva polja, ali kada pritisnem na dugme postavi predmet, nece, pokusavala sam bezbroj puta i nista. Da li neko zna sta da radim? Hitno mi je potrebna pomoc. Šonozote
2019 01 19
Baguje sajt, dešava se često, nekad i po ceo dan
2019 01 19
> Jeeleenaa123: > Da li neko moze da mi kaze zasto ne mogu da postavim svoj predmet, ubacim sve slike, popunim sva polja, ali kada pritisnem na dugme postavi predmet, nece, pokusavala sam bezbroj puta i nista. Da li neko zna sta da radim? Hitno mi je potrebna pomoc. Šonozote Ja sam evo upravo postavila/dodala predmet. Proverite da Vam slučajno ne prelazi dozvoljen broj reči u tragovima, ili nekom polju gore. Moguće da je to u pitanju, samo smanjite broj reči i postaviće Vam predmet.
2019 01 19
I meni se to desavalo ali uzrok je uvek bila moja greska u popunjavanju.
2019 01 19
Meni se desava cesto ,probam 2 3 putapa odustanem i probam sledeci dan.Jednostavno nece samo probas kasnije.
2019 01 20
> angelap: > I meni se to desavalo ali uzrok je uvek bila moja greska u popunjavanju. Pa, to- kada se napiše više reči u delu Materijal, Tagovi... neće da objavi predmet. Manje reči i eto, sve ok. ;) :)
2019 01 20