Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Poruke na sajtu

Imam problem sa porukama Odgovorim na njih uredno a ne dobijam odgovore. Ostavim i br. Telefona. Kao da poruke ne stizu?
2019 01 20
Ponekad stvarno ne stizu. Proverite kod poslate poruke kad je clanica bila na sajtu. Ako je bila ili jeste i trenutno, ne zeli da odgovori ili ima druge obaveze. Ja sam clanicu kontaktirala i 10 dana je nema na sajtu.
2019 01 20
> AppleRed: > Ponekad stvarno ne stizu. Proverite kod poslate poruke kad je clanica bila na sajtu. Ako je bila ili jeste i trenutno, ne zeli da odgovori ili ima druge obaveze. Ja sam clanicu kontaktirala i 10 dana je nema na sajtu. Ja sam odgovorila ali nisam dobila ni hvala ni ne hvala ni ok
2019 01 20
> TanjaTiffany85: > > AppleRed: > > Ponekad stvarno ne stizu. Proverite kod poslate poruke kad je clanica bila na sajtu. Ako je bila ili jeste i trenutno, ne zeli da odgovori ili ima druge obaveze. Ja sam clanicu kontaktirala i 10 dana je nema na sajtu. > Ja sam odgovorila ali nisam dobila ni hvala ni ne hvala ni ok Ja sam dobila sutra u haosu sam. Pre 12 dana.
2019 01 20
Ne verujem da poruke ne stižu,🤔nego pojedine članice jednostavno na njih ne odgovaraju.😩
2019 01 20
Emilyy, u pravu ste na zalost. Ova tema se nadovezuje na onu sa nazivom opcija Blok.
2019 01 20
Stizu poruke, ali kao sto su clanice vec rekle, verovatno ne zele da odgovore. Takodje treba imati u vidu da su poruke na telefonu nepregledne i lako se moze desiti da clanica previdi poruku. Na kompu je lakse zato sto stoji broj kada se udje u razgovore. Ignorisanje je cesta pojava, vremenom oguglate ,:)
2019 01 21