Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Posta_paznja_sirom otvorite oci

Devojke, Meni se ovo do sada nije desavalo, a sada u zadnjih par meseci ucestalo. 1. Posaljem predmet izdiktiram broj i podatke ( svoje ) na otpremnici sve ok ( proverim 10 x) , nece da mi isplate post net, posto je neko tamo pogresno nesto uneo u sistem 2. Porucim nesto dam tacnu adresu, tipa ulica broj 19 , mene zovu postari svaki dan i kazu ovde pise broj 9 doci ce sutra, doci ce sutra. I tako vec 2 dana Ja uvek sve proverim par puta i kada saljem i kada meni salju koju sam adresu dala...Ali ovo postaje zabrinjavajuce. Da li je do brzine ljudi koji rade u posti ili cega Dva puta sam ganjala da mi se isplati post net , ne tako mali iznosi. Jednom nije bio dobar broj telefona, drugi put je bilo pogresno slovo u imenu ?????? A zadnja tri dana muku mucim sa postarima i dostavom ..
2019 01 25
Proverite i na potvrdi koje su oni podatke upisali a ne samo koje ste Vi dali. Ja sam dosta sigurnija kad saljem pakete u vecoj posti u centru Beograda nego u mojoj maloj u naselju. Tamo se dosta profesionalnije ophode i nije bilo problema, a ovde mi se obracaju kao na pijaci komentarisuci moje clanove porodice (zbog iste adrese), a greske da ne pominjem.
2019 01 25
Obavezno sve podatke (i svoje i od primaoca) proveriti jos na salteru cim ti izdaju potvrdu. Bolje odmah, nego da kasnije bude problema. Meni se danas desilo da sluzbenici dam svoj telefon da sve podatke za slanje samo prekuca u kompjuter (dakle nisam joj ja usmeno diktirala) i ona umesto do 19h stavi dostavu do 12h. Zbog te "sitnice" - ja sam morala da se vratim u postu, ponovo cekam red medju gomilom penzionera koji danas podizu penziju i posiljka je morala da se stornira pa sve ispocetka. :|
2019 01 25
U zadnjih nekoliko saradnji sve mi je bilo ok što se tiče isplate, bilo je i ranije. Uvek naznačim Poštanska uputnica, tj. poštar mi sutradan donese novac na kućnu adresu. I, uglavnom sada šaljem pakete od kuće Postexpressom (zbog zdravstvenih problema), sama sve popunim na adresnicama, i do sad je (da kucnem o drvo!) sve bilo uvek uredu.
2019 01 25
> LadyBlye: > U zadnjih nekoliko saradnji sve mi je bilo ok što se tiče isplate, bilo je i ranije. Uvek naznačim Poštanska uputnica, tj. poštar mi sutradan donese novac na kućnu adresu. I, uglavnom sada šaljem pakete od kuće Postexpressom (zbog zdravstvenih problema), sama sve popunim na adresnicama, i do sad je (da kucnem o drvo!) sve bilo uvek uredu. Dodala bih jos samo da i kada nosim ja paket u postu isto nosim ID broj, sa aplikacije... Ima opcija da postar dodje ili vi nosite u postu. I u njemu su vec svi podaci, koje sam ja ispisala. Tako da greska ne moze da bude. Ja sa postom u svom mestu nisam jos imala preblema, i nadam se da ce tako i ostati... :)
2019 01 25
Meni se isto desavalo ,pa sam odlucila od kuce da saljem . Dobijem sve potrebno ,sama upisem podatke i pozovem kurira . Od tada nisam imala nikakvih problema .
2019 01 26