Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

PREVARENA SAM! pomoc

Sram je bilo! A ja taman ostavila komentar tamo! 🤔😂
2019 02 02
> MiciZara: > > emilyy: > > Zahuktava se...🍿 > > Nestade ona druga tema.🧹 > Nestade sad će četvrti Sv. rat... 😎 Da nije Bag "progutao" temu? Hmm... 🙄🙄😁😁
2019 02 02
> LadyBlye: > > MiciZara: > > > MARIJANA832: > > > Dijana je otvorila temu takođe? > > Veselo...😉 > Rečnik joj je...uffff!!! 😠😠😠 Alergiju sam dobila :')
2019 02 02
Mozda ce se oglasiti ovde..😯😂
2019 02 02
> VBarbarez: > > LadyBlye: > > > MiciZara: > > > > MARIJANA832: > > > > Dijana je otvorila temu takođe? > > > Veselo...😉 > > Rečnik joj je...uffff!!! 😠😠😠 > Alergiju sam dobila :') Takođe...
2019 02 02
> LadyBlye: > > MiciZara: > > > emilyy: > > > Zahuktava se...🍿 > > > Nestade ona druga tema.🧹 > > Nestade sad će četvrti Sv. rat... 😎 > Da nije Bag "progutao" temu? Hmm... 🙄🙄😁😁 Ma garant...
2019 02 02
> Bidermajer: > Mozda ce se oglasiti ovde..😯😂 ČekaTi ćemo je 😉😁😁
2019 02 02
Hej, uz te ubrojane negativne utiske ta članica ima i jedan pozitivan utisak kojem je komentar totalno negativan, kao i jedan neutralan koji je takođe negativan komentar... Plus toga, ima patike Nike na profilu čak tri puta postavljene jedne te iste sa različitim cenama- to nije dozvoljeno na sajtu.
2019 02 02
Ubi ovaj Error 502!!! 😠😠😠
2019 02 02
> LadyBlye: > Ubi ovaj Error 502!!! 😠😠😠 Ubi.. A videh taj pozitivnu-negativni..
2019 02 02
> MiciZara: > > LadyBlye: > > Hej, uz te ubrojane negativne utiske ta članica ima i jedan pozitivan utisak kojem je komentar totalno negativan, kao i jedan neutralan koji je takođe negativan komentar... Plus toga, ima patike Nike na profilu čak tri puta postavljene jedne te iste sa različitim cenama- to nije dozvoljeno na sajtu. > Videla sam i taj pozitivan(navodno).. > Da znaš da ubi i to redovno kad dolazi vikend (Erpor).. Znači da ima sveukupno 5 negativnih ocena/utisaka, a ne 3.... Samo ko hoće da pročita.....
2019 02 02
> LadyBlye: > Ubi ovaj Error 502!!! 😠😠😠 Ubi i mene.. Videh i taj utisak.. A zamisli kupiš čizme, a neko ti nudi u zamenu da dobiješ haljinu??? Pa i nije to loše nisam znala da i to može.. Pritom napišemo haljina je Luj 14 i košta puno hoću reći unikat je.. Koga briga za cenu njenog iscepanog duksa.. Pojedine misle da niko se ne kreće po gradu i da smo svi ovde sa Marsa stigle..
2019 02 02
> MiciZara: > > LadyBlye: > > Ubi ovaj Error 502!!! 😠😠😠 > Ubi i mene.. Videh i taj utisak.. > A zamisli kupiš čizme, a neko ti nudi u zamenu da dobiješ haljinu??? > Pa i nije to loše nisam znala da i to može.. > Pritom napišemo haljina je Luj 14 i košta puno hoću reći unikat je.. Koga briga za cenu njenog iscepanog duksa.. > Pojedine misle da niko se ne kreće po gradu i da smo svi ovde sa Marsa stigle.. Videh nedavno kod neke članice polovina Avon mleka za telo (neko malo pakovanje, ne ono veliko) i pola Malizia dezodoransa "Samo" 600din. Sad, jel' sam ja oćoravela, ili...? Uđem na profil, kaaad ooonooo ceeeneee ŠOK- Došla ženska da proda dve stvari i plati zimovanje. 😁😁😁
2019 02 02
> emilyy: > Odlična je tema! Pogledala sam, interesantno... 😉😊
2019 02 02
> LadyBlye: > > MiciZara: > > > LadyBlye: > > > Ubi ovaj Error 502!!! 😠😠😠 > > Ubi i mene.. Videh i taj utisak.. > > A zamisli kupiš čizme, a neko ti nudi u zamenu da dobiješ haljinu??? > > Pa i nije to loše nisam znala da i to može.. > > Pritom napišemo haljina je Luj 14 i košta puno hoću reći unikat je.. Koga briga za cenu njenog iscepanog duksa.. > > Pojedine misle da niko se ne kreće po gradu i da smo svi ovde sa Marsa stigle.. > Videh nedavno kod neke članice polovina Avon mleka za telo (neko malo pakovanje, ne ono veliko) i pola Malizia dezodoransa "Samo" 600din. Sad, jel' sam ja oćoravela, ili...? Uđem na profil, kaaad ooonooo ceeeneee ŠOK- Došla ženska da proda dve stvari i plati zimovanje. 😁😁😁 Jaaao ja sam jednom naletela na clanicu koja je prodavala pastu za zube, manje od pola je bilo u pakovanju i brijac, kaze u opisu,, jednom koriscen''... Nadam se da je ipak bila neka sala 😂
2019 02 02
1 2 3 4 5 6 7 8 9