Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Ime za decaka

Meni za ime starijeg sina su svi bili protiv ,ali prosto cim se rodio ,kad sam ga videla,shvatila sam da nikako drugacije ne moze da se zove. Pa neka ceo svet se prevrne,isterali smo to😊 i ponosna sam na njega i na njegovo jako istorijsko ime.
2019 02 05
Ja znam par poljaka da se zovu Adrian, lepo mi je ime, ali najbitnije je da se vama svidja :D
2019 02 05
> janavoj: > Ja znam par poljaka da se zovu Adrian, lepo mi je ime, ali najbitnije je da se vama svidja :D Meni se bas svidja, dok sam listala imena i uopste razmisljala o imenima jedino mi je to ime zadrzalo paznju. Dok moj suprug-te nije srpsko, te zvuci kao Djogani (kasnije sam saznala da se njima sin zaista zove Adrian ☺). Mi ionako planiramo selidbu negde van Srbije tako da kako okrenes bice in 😂
2019 02 05
I meni je Adrian lepo ime. Meni se za decaka Vid svidja i nije cesto toliko. A za devojcicu Alisa i Margita. 😊
2019 02 05
Lepo je Adrian, bas mi se svidja <3 Mi smo za sina imali vise opcija za ime i na kraju je ispalo da bude Vojin. A razmatrali smo Najdan, Vid ili Viden, Mijat i Vojin. I za sad imamo Nadju i Vojina, a bice ih jos minimum dvoje ako Bog da :D
2019 02 05
> Bojanaboka990: > Ja sam se zakacila za to ime iz razloga jer smo izabrali ime za devojcicu jos kad smo se upoznali, jednostavno se poklopilo da imamo to jedno zajednicko omiljeno zensko ime i tako je bilo do pre par dana ☺ Kada smo saznali da je decak slucajno sam negde u knjizi naletela na ime Adrijan i to je jedino koje mi je ostalo upecatljivo. Retko je kod nas (sto je super u moru ovih stereotipa), zvuci mi svetski a opet nije 100% strano, i nekako mi je dzentlmenski ☺ Inace, pojma nemam kako cu da ubedim supruga, kaze da ce dete da mu zovu Djogani 😂😂😂 Nemoj da se ljutis ali u pravu je covek. Mada, svog sina mozes da nazoves kako hoces, tvoje je apsolutno pravo. Meni se iskreno ne svidja. Postoje mnogo lepsa i zvucnija imena, kao Vukasin, Andrej, Uros, Tadija... Eto npr, moj sin se zove Andrija.
2019 02 05
ime je lepo ali treba razmisliti kako cete mu tepati, Adi ili Ado mi se vec ne svidja.
2019 02 05
Adrian je bas lepo ime!!..A sto se tice srpskih imena,to je malo diskutabilno..Dosta nasih imena vode poreklo od drugih naroda,a vode se kao srpska imena....Tako da najvaznije je da se to ime vama svidja!
2019 02 06
Imali smo mi jos neka imena koja su nam se dopala ali onda je zaova nazvala sina Vojin, najbolja drugarica Tadija a jetrva Andrej. I tako nam se razgrabise ☺
2019 02 06
> Nemoj da se ljutis ali u pravu je covek. Mada, svog sina mozes da nazoves kako hoces, tvoje je apsolutno pravo. Meni se iskreno ne svidja. Postoje mnogo lepsa i zvucnija imena, kao Vukasin, Andrej, Uros, Tadija... Eto npr, moj sin se zove Andrija. Joj, meni je Tadija katastrofa, kao neki deda. Adrian mi lepše od svih pomenutih :)
2019 02 06
> deksica: > ime je lepo ali treba razmisliti kako cete mu tepati, Adi ili Ado mi se vec ne svidja. Naša ćerka je Bjanka, isto su nam rekli kako će joj biti nadimak. Nikako! Šta će joj :D ali evo, tepaju joj Bjankić, Bjaki, Bjankolina :D
2019 02 06
@DD, mnogo je lepo ime Bjanka 😀. @bojanaboka990, ako bas negoduje, suprug mislim, napravi neku foru, izvlacite papiric, pisi na papiru Adrian prezime i ostavljaj da vidi, mozda se i navikne 😉. Ja biram Demjan ili Matej, a za curicu Petra ili Iskra. Mada mi se skoro javila devojka na ovom sajtu kojoj je ime Srna, bas mi se dopalo. Toliko je bila super da je meni to ime ostalo kao bas milo.
2019 02 06
Mi smo isto razmatrali Petra :) meni se dopada baš. Mada sam ja htela Sofija prvenstveno, ali najbolji drug dade ćeri Sofija, pa sam odustala.
2019 02 06
@DD, baba mi se zvala Sofija i meni je to ime bilo jedno od omiljenih kao maloj, ali u bliskom okruzenju imamo dve Sofke 😊. A deda nam se zvao Petar, pa je moj brat Petar, jedino mi je zao sto svoje prezime nisam zadrzala pa da budemo mali klan 😁.
2019 02 06
Ma, js bih za muško Džordž ili Denzel, nego muž se ne slaže hahahahaha
2019 02 06