Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Sta najvise utice na prodaju?

Sta mislite da najvise utice na prodaju? Cene? Da li su te stvari sa etiketom? Jer je sve vise takvih koliko sam primetila. I zanimalo me je kako trazite stvari na mk jer se obicno tagovi bas i ne poklapaju pa se mora listati ne znam koliko strana, ili naletite nasumicno na nesto sto vam se svidi? 😊
2019 02 05
Ja mislim da nema pravila...Doduse, vaznu ulogu igra kvalitet fotografije i trending predmeta. A kad krenem nesto da trazim...prodje mi 40 dana :) Ubise lazni tagovi, stari i dupli predmeti :D
2019 02 05
Meni mnogo znaci izgled profila. Opis, kvalitet fotografija i vrlo često ocene. Ali sto kaže @MinaMasa lažni tagovi i dupli predmeti bas ubiše. To i komercijalna prodaja mi ovde bas smetaju..
2019 02 05
Da, da, ocene obavezno...Meni, recimo, ne smeta komercijalna prodaja, stvarno nemam problem sa tim, sve dok ne varaju i ne lazu narod, ok sam po tom pitanju, mada znam da mnogo ljudi nije.
2019 02 05
Mislim da najbolje idu moderni komadi na dobrim fotkama pogotovo ako ih nosi model. Ostalo mislim da ide malo slabije, mada zavisi ko sta i koliko ocekuje :) Mislim da bolje prolaze komadi sa nizom cenom, mada mnoge clanice iz iskustva tvrde suprotno.
2019 02 06
Važno da se vidi šta je na slici 😁 A ide bez pravila sve i svašta... Bar moje iskustvo.
2019 02 06
Za ono za koje mislim da ce odmah da ode ,uglavnom ne ode, a za ono za sta ne polazem neke nade , e to bas brzo ode. Po meni nema pravila sta ide najbolje, prodam i jeftine i skuplje stvari a za dosta stvari dobijam pitanja zasto je tako jeftino .Ne znam ni sama , ako stavim nisku cenu,nekima je prejeftino a ako stavim vecu, opet ne valja, nekima je tesko ugoditi
2019 02 06
Slazem se Leptiri e sa tobom. Nema pravila 😁
2019 02 06
Ja kad kupujem, gledam da bude novo i da je dosta jeftinije nego u radnji, tako da mi za novu stvar nije važno kako je slikana. Kada bih kupovala polovno, hipotetički, gledala bih uvek izgled profila i nivo higijene članice, što se odmah vidi kad uđeš na nečiji profil, tako da se sestra i ja prečesto smejemo i u neverici smo da određene stvari, još malo pa šugave imaju po 70 lajkova, posebno obuća. To je za mene šokirajuće, pre bih nosila i kartonske, ali čiste. :) Što se tiče pretrage, slažem se da ima previše lažnih tagova i duplih predmeta, a isto tako mi se čini da određene članice ne shvataju koncept pisanja tagova prilikom objavljivanja oglasa, pa samim tim nađem nešto što mi se sviđa sasvim slučajno. Moja dnevna pretraga je ovaj tag - "sa etiketom". :)
2019 02 08
> whiterabbit014: > Ja kad kupujem, gledam da bude novo i da je dosta jeftinije nego u radnji, tako da mi za novu stvar nije važno kako je slikana. > Kada bih kupovala polovno, hipotetički, gledala bih uvek izgled profila i nivo higijene članice, što se odmah vidi kad uđeš na nečiji profil, tako da se sestra i je prečesto smejemo i u neverici smo da određene stvari, još malo pa šugave imaju po 70 lajkova, posebno obuća. To je za mene šokirajuće, pre bih nosila i kartonske, ali čiste. :) > Što se tiče pretrage, slažem se da ima previše lažnih tagova i duplih predmeta, a isto tako mi se čini da određene članice ne shvataju koncept pisanja tagova prilikom objavljivanja oglasa, pa samim tim nađem nešto što mi se sviđa sasvim slučajno. > Moja dnevna pretraga je ovaj tag - "sa etiketom". :) Vrlo zanimljivo i korisno, ja sam do sada prodala bezbroj stvari sa etiketom ali mi nikada to nije bio tag nego stavljam "novo"... Inace, super su ti stvari! 8-)
2019 02 08
> pakeritza: > > whiterabbit014: > > Ja kad kupujem, gledam da bude novo i da je dosta jeftinije nego u radnji, tako da mi za novu stvar nije važno kako je slikana. > > Kada bih kupovala polovno, hipotetički, gledala bih uvek izgled profila i nivo higijene članice, što se odmah vidi kad uđeš na nečiji profil, tako da se sestra i je prečesto smejemo i u neverici smo da određene stvari, još malo pa šugave imaju po 70 lajkova, posebno obuća. To je za mene šokirajuće, pre bih nosila i kartonske, ali čiste. :) > > Što se tiče pretrage, slažem se da ima previše lažnih tagova i duplih predmeta, a isto tako mi se čini da određene članice ne shvataju koncept pisanja tagova prilikom objavljivanja oglasa, pa samim tim nađem nešto što mi se sviđa sasvim slučajno. > > Moja dnevna pretraga je ovaj tag - "sa etiketom". :) > Vrlo zanimljivo i korisno, ja sam do sada prodala bezbroj stvari sa etiketom ali mi nikada to nije bio tag nego stavljam "novo"... > Inace, super su ti stvari! > 8-) Hvala, takođe, jako uredan profil. :) U principu, dovoljno je da u opisu piše ili naslovu da je stvar sa etiketom, ne mora da bude baš tag. Ali gledam i "novo" i varijacije na temu. :) Kupila sam baš super stvari zadnje vreme, ali redovno pratim novosti. Što se tiče razmena, još niko nije pristao na moju ponudu. :)
2019 02 08
Moje je misljenje da se najvise prodaju "zvucna" imena,fensi stvari koje su ovde dosta jeftinije nego u radnji. Takodje jako je bitna fotografija, urednost,da je stvar zategnuta,cista. Svi volimo da kupimo stvar u najboljem mogucem stanju. U zadnje vreme me malo mrzi da montiram bas,pogotovo da pravim kolazne slike koje su jako korisne ,ako ne mozete obuci garderobu koju prodajete😊
2019 02 09
I mene je to uvek zanimalo. Ja recimo stavljam sa etiketom, mozda bi ipak trebala novo tag stavljati, jer to izgleda vise prolazi :)
2019 02 10
Iskreno i ja bih volela da znam...Cini mi se da nema pravila...Ali ipak idu stvari cini mi se najvise koje su u trendu,tj trenutno moderne.I brendovi,koji su ovde iz nekog razloga moderni..Prodaju se pa makar bile i precenjene Ja prolazim dobro ,ustvari odlicno, pri kupovini na svim sajtovima,posto kupujem stvari odlicnih brendova ,a kod nas nisu toliko poznati ili skroz nepoznati..Tako da potraznje za njima nema,pa prodavci stavljaju nerealno jeftine cene da bi prodali. S obzirom da uglavnom znam sta kupujem,nije mi bitan nalickani profil,stavise ,preterano nalickani profili po meni i nemaju neku specijalnu garderobu,ali su slike lepe ,:)I da,cini mi se da se pecaju na to.Svakako je dobro za prodaju.Meni "uredna "fotografija uopste nije uslov za kupovinu,a ni merilo,da je stvar dobra.
2019 02 11